kızlar ben çıktım görüşürüz, yarın öğleye kadar izinliyim nikah işlemleri için öğleden sonra buralardayım inşallah..
yani anneme alabileceklerim aklımda onu yanoma alır giderim ne beğenirse de alırım
ama kayınvalidem sorun doğumgününde çok düşünmüştüm sonra dagi den eşofman tk almıştım ama şimdi ne alıcam bilmem
param çok olsa künye yüüzk falan alırdım ama kısıtlı şimdi teyzemi kızının nişanına altın görümceye bilezik eh izmir yol uzak git gel masraf hep off off
bi piyangodan felan para çıksa(gerçi almadığın oynamadığından ne parasıo çıkcakta):jeyyar:
kızlar yaklaşık olarak ne kadarlık hediye alıyorsunuz?ne alsam acaba,parfüm olurmu mesela,yada mutfakla ilgili hediyeler,kafam karıştı,geçen sene annemle kayınvalideme tek taşlı yüzük almıştık,azcık pahalı olmuştu
angel aynı yani,ev aldık onun borcu var,eşim askere gidecek,salak gibi yeni ev olunca perde ve halı aldık salona,sonrada alabilirdik aslında,öyle canım babalar günüde var fisfisfis
eşortman mı alsam acaba,haftaiçi gezmek gerekiyor.yada parfüm
ay ya inşallah kaydirigubbakcemile3ayyy seneye inşallah bizde anne oluruz kızlarkaydirigubbakcemile5sositososito:sm_cool:
ay ya süpersin canım,hiç aklıma gelmedi,dur bende isteyeyim,benim başım kel misositosositokaydirigubbakcemile3inş. angelcim .Dün kocişe dedim bana ne alacaksın anneler gününde diye.Anne mi oldun sen diyorkaydirigubbakcemile3
şöyle hoş bir gecelik olabilir aslındaeşofman olabilir şık bi pijama takımı felan olabilir
yani çok açılma boşver biliyorlar durumları ne de olsa
hadi bakalım hayırlısı canım sizin hakkınızda
ayrıca sormanda bir sakınca yok
ocak ayında ameliyat oldum öylesine bi genel kontrol için gitmiştim 2 tane kist çıktı hem rahim hemde yumurtalıkta 8 er cm. onlar için acil ameliyata alındım cnm bir ay evde raporluydum sonra 2 kez dr gittim sorun yoktu ameliyattan 3 ay sonra genel kontrol için renkli film çektircektim işte 2 hafta önce çekildim ondada herşey normal çıktı tüpler yumurtalıklar bilmem hepsi ama rahimde bi anormallik var dedi de ne olduğunu tam anlayamadığını söledi ama ameliyat veya operasyona gerek yok dedi
ben de çocuk düşünmüyordum aslında bu yıl sonuna kadar ama dr bu gibi ameliyat sonrasında beklemek hastanın aleyhinedir zaman kaybetme hamile kal bi an önce eğer yıl sonuna kadar kalamazsan da ona göre tedavi uygulayalım dedi
öyle işte canım bisde şimdi bebek hazırlıklarına başladık bakalım hayırlısı
tabi kocişte iyileşince-tatlicadiarzu-
ay ya inşallah kaydirigubbakcemile3
ay ya süpersin canım,hiç aklıma gelmedi,dur bende isteyeyim,benim başım kel misositosositokaydirigubbakcemile3
evet eşime kalsa bu borçta hiç acımaz,çok rahattır kendisiklava:,
şöyle hoş bir gecelik olabilir aslındakaydirigubbakcemile3
hemen daldım konuya nolur kusura bakma ama bende dermoid çıktı, korkuyorum bilgin varsa paylasırmısın
hemen daldım konuya nolur kusura bakma ama bende dermoid çıktı, korkuyorum bilgin varsa paylasırmısın
tabi gecelik olabilir:jeyyar::jeyyar:
bende istedim ama anne olunca seneye alıcam dedikaydirigubbakcemile3
sonrada üzüldüm sandı tamam alıcam dedi(biliyosun psikoloji sıfır bende anne olamayacakmışım gibi)
canım hoşgeldin,bahar yorgunluğu bendede var,geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey yoktur,bende anneler günü için internetten araştırma yapıyordummrb kızlar geldim sonunda
özledim sizleri kızlar ya
3 gündür eşim hastaydı
onunla ilğilendim evde
birkaç kere girdim yazamadım.
hava burda biraz kötü
bende pek iyi değilim
durgunluk yorgunluk var
ne iş yaptın diye sorun hiç bir işşş
bu bahar beni bayagı bir çaptı.
tabi gecelik olabilir:jeyyar::jeyyar:
bende istedim ama anne olunca seneye alıcam dedikaydirigubbakcemile3
sonrada üzüldüm sandı tamam alıcam dedi(biliyosun psikoloji sıfır bende anne olamayacakmışım gibi)
mrb kızlar geldim sonunda
özledim sizleri kızlar ya
3 gündür eşim hastaydı
onunla ilğilendim evde
birkaç kere girdim yazamadım.
hava burda biraz kötü
bende pek iyi değilim
durgunluk yorgunluk var
ne iş yaptın diye sorun hiç bir işşş
bu bahar beni bayagı bir çaptı.
canım moralini yüksek tut.inşallah herşey güzel olacak :1hug:
canım hoşgeldin,bahar yorgunluğu bendede var,geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey yoktur,bende anneler günü için internetten araştırma yapıyordum
canım ya angel böyle konuşma niye bebek olmasın
inş. olacak
benim bir arkadaşım da amliyet oldu
çikolata kisti varmış
inan bagırsaklarına kadar ilerlemiş
birbuçık saat sürmüş ameliyat
inan şimdi 6 aylık hamile
umutsuz olma bence denedinizde olmadı değilki
yeni başladın denemeye dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?