merak etmeyin kızlar bu sefere 155 i arayacağım keşke dün akşam arasaydım inanın ne yapacağımı şaşrıdım o zman kimi arayacağımı ne yapacağımı
merak ettim ne oldu açılmıyor bende sayfa dün akşam yazmışsın sanırım o zamanda denedim açılmadı. ev ile ilgili bir sorun anladığım kadarıyla.
babam gelmiyor cnm onları telaşlandırmak huzursuz etmek istemiyorum eminim gece rahat uyku uyuyamazlar yanıma gelme imkanları da yok artık bi şekilde mücadele edeceğim
çözüm yolu bulunacak gibi değil haktann cım çok çirkef insanlar bugün yapılanları okulda da anlattı bugün benle konuşan kızı bir ark ım tanıyormuş sakın onu kafana takma onlar öyle insanlardır incelik düşüncelilik bilmezler hatta yazın düğün yapmışlar erkek evinin emdiği sütü burunlarından getirmişler
babam gelmiyor cnm onları telaşlandırmak huzursuz etmek istemiyorum eminim gece rahat uyku uyuyamazlar yanıma gelme imkanları da yok artık bi şekilde mücadele edeceğim
haktannım kirayı peşin verdim zaten bu ay sonu tayinim çıkacak bir ikincisi evsahibine 30 mayıs dedim ben 15 inde kontrat bitiyor demiş yani çıkarabilirsiniz nereye gideyim tatlım
angel cim dün kapımı yumruklayanlar komşularımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?