Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

merak etmeyin kızlar bu sefere 155 i arayacağım keşke dün akşam arasaydım inanın ne yapacağımı şaşrıdım o zman kimi arayacağımı ne yapacağımı

merak ettim ne oldu açılmıyor bende sayfa dün akşam yazmışsın sanırım o zamanda denedim açılmadı. ev ile ilgili bir sorun anladığım kadarıyla.

e yani arasaydın snuçta orasının kirasını werdiğin için senn ewin oluyor e bide yalnız yaşıyosun walla bnce geldklernde hemen ara

merak ettim ne oldu açılmıyor bende sayfa dün akşam yazmışsın sanırım o zamanda denedim açılmadı. ev ile ilgili bir sorun anladığım kadarıyla.

kızlar ben tekbasına yasayan calışan bir bayanım evimi 30 mayısta boşaltacağım için evsahibim evi satmış.evi satan insanlar saat akşam 9 gibi bana geldiler ben yeni banyodan cıkmışım kapıyı caldılar eve bakmaya geldiklerini anladım ama satıldığını bilmiyordum bende acmadım cünkü haber verilmedi ısrarla kapımı çaldılar vurdular evsahibim aradı evi görecekler diye bende neden haber vermediniz dedim nerdeyse aglayacak gibiyim hala daha kapımı çalıyorlar böyle insanlar olabilir mi ben nasıl kapıyı acabilrim tanımadığım insanlara ayıp değilmi kızlar hala sinirden elim ayagım titriyor bunlar olmuş cnm

babam gelmiyor cnm onları telaşlandırmak huzursuz etmek istemiyorum eminim gece rahat uyku uyuyamazlar yanıma gelme imkanları da yok artık bi şekilde mücadele edeceğim

kendne güwen cnm çok yüz werme geldikleri gibi defolup gtsnler keşke komşunu falan çağırsaydn

okuldan bir ark ım geldi cnm komşular hıdırellez için köye gitmişkler malesef zaten muhatap oldugum bir komşu var

teologcum geçmiş olsun canım
tam okuyamadım konuyu burdan anladıgım kadarıyla bi çözüm yolu bulunur inşallah

çözüm yolu bulunacak gibi değil haktann cım çok çirkef insanlar bugün yapılanları okulda da anlattı bugün benle konuşan kızı bir ark ım tanıyormuş sakın onu kafana takma onlar öyle insanlardır incelik düşüncelilik bilmezler hatta yazın düğün yapmışlar erkek evinin emdiği sütü burunlarından getirmişler

canım evden taşınma ıhtımalın yokmu?

haktannım kirayı peşin verdim zaten bu ay sonu tayinim çıkacak bir ikincisi evsahibine 30 mayıs dedim ben 15 inde kontrat bitiyor demiş yani çıkarabilirsiniz nereye gideyim tatlım

babam gelmiyor cnm onları telaşlandırmak huzursuz etmek istemiyorum eminim gece rahat uyku uyuyamazlar yanıma gelme imkanları da yok artık bi şekilde mücadele edeceğim

aman canım ya ne tadilata başlamak felan
yaprak dökümünü çok seyretmişler galiba.
takma kafana y ama yalnız olmasaydın iyi olurdu

haktannım kirayı peşin verdim zaten bu ay sonu tayinim çıkacak bir ikincisi evsahibine 30 mayıs dedim ben 15 inde kontrat bitiyor demiş yani çıkarabilirsiniz nereye gideyim tatlım

haklısın hayatım kiranı peşin verdiysen
bu ay sonsa azıcık daha dayan inşallah bi çözüm bulunur yaa çok üzüldüm:çok üzgünüm:

cnım evi onlar satın almış hanfendi bnmle birde öğleyyin gayet sakin kibar konuşuyor göreceksin bende dedim o saatte kimsye kapımı acmıyorum hemde ben müsait değildim neden haber vermediniz diyorum cnm biz ev için tadilata başlayacağız da evin sorunşlarına bakacaktık da oan göre bişeyler yapacaktık da çıldırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…