haklısın hayatım kiranı peşin verdiysen
bu ay sonsa azıcık daha dayan inşallah bi çözüm bulunur yaa çok üzüldüm:çok üzgünüm:
aynen bnde yaaa:çok üzgünüm:
haktancım nbr tatlım
cnım evi onlar satın almış hanfendi bnmle birde öğleyyin gayet sakin kibar konuşuyor göreceksin bende dedim o saatte kimsye kapımı acmıyorum hemde ben müsait değildim neden haber vermediniz diyorum cnm biz ev için tadilata başlayacağız da evin sorunşlarına bakacaktık da oan göre bişeyler yapacaktık da çıldırdım
tesekkür ederim kızlar desteginiz için
4 te geleceklerdi güya hala gelmediler biraz daha bekleyeceğim gelmezlerse pijamalarımı giyip yatacağım yine kapımı zorlarlarsa 155 i arayacağım
yani senin komşuların evi satın almışlar
ve gece yarısı kapına dayanmışlar öylemi
aaaaa bu ne terbiyesizlik yaaakötükedihüso
guzel fıkır bencede öyle yap hayatım
canımtarihi de söyledim orası bizi ilgilendirmez 15 inde tadilata başlıyoruz dediler burnu havada bişekilde evsahibinin hala telefonu kapalı
iyi diyelım iyi olsun canım
sen nasılsın?
Napıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzz,canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Teologcum çok üzüldüm cnm ,sakin ol lütfen .
hala gelmediler kızlar neyse konuyu değiştirelim gelişme olunca sizi haberdar edelim haktann cım sanırım sen de uzun zamandır yoktun nerelerdeydin
Napıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzz,canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Teologcum çok üzüldüm cnm ,sakin ol lütfen .
hadi bakalım az kaldıcanım sakınlıgını koru bence geçer bugunlerde
hayatım ben perdelerimi halılarımı avizelerimi ve diğer malzemelerimi almayı başardım nıhayetalkisalkisalkis
onlarla ugrasıyodum eve dondugumde yorgunluktan kendımı yataga atıp uyudum ancak bugun gelebıldım biraz yorgunumşakkıdı
gıcık şeyler ne olcak
off ya takma kafana bişey yapamazlar tadilata falanda başlayamazlar sen çıkmadan
rahat ol
niye öyle dedin şekercim
iyi diyelim iyi olalım falan diye
benimde cnm sıkılıyor başım ağrıyor midem ağrıyorr
offff
hadi bakalım az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?