Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

durumdanbizi haberdar et canım.

zaten çıkmak için tarih vermişsin daha ne istiyorlar ki saygısız insanlar, aynıs kendilerine yapılsa naparlar hiç düşünmezler.

canımtarihi de söyledim orası bizi ilgilendirmez 15 inde tadilata başlıyoruz dediler burnu havada bişekilde evsahibinin hala telefonu kapalı

4 te geleceklerdi güya hala gelmediler biraz daha bekleyeceğim gelmezlerse pijamalarımı giyip yatacağım yine kapımı zorlarlarsa 155 i arayacağım

yani senin komşuların evi satın almışlar
ve gece yarısı kapına dayanmışlar öylemi
aaaaa bu ne terbiyesizlik yaaakötükedihüso

Napıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzz,canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Teologcum çok üzüldüm cnm ,sakin ol lütfen .

hala gelmediler kızlar neyse konuyu değiştirelim gelişme olunca sizi haberdar edelim haktann cım sanırım sen de uzun zamandır yoktun nerelerdeydin

canımtarihi de söyledim orası bizi ilgilendirmez 15 inde tadilata başlıyoruz dediler burnu havada bişekilde evsahibinin hala telefonu kapalı

gıcık şeyler ne olcak
off ya takma kafana bişey yapamazlar tadilata falanda başlayamazlar sen çıkmadan
rahat ol

iyi diyelım iyi olsun canım
sen nasılsın?

niye öyle dedin şekercim
iyi diyelim iyi olalım falan diye

Napıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzz,canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Teologcum çok üzüldüm cnm ,sakin ol lütfen .

benimde cnm sıkılıyor başım ağrıyor midem ağrıyorr
offff

hala gelmediler kızlar neyse konuyu değiştirelim gelişme olunca sizi haberdar edelim haktann cım sanırım sen de uzun zamandır yoktun nerelerdeydin

canım sakınlıgını koru bence geçer bugunlerde
hayatım ben perdelerimi halılarımı avizelerimi ve diğer malzemelerimi almayı başardım nıhayetalkisalkisalkis
onlarla ugrasıyodum eve dondugumde yorgunluktan kendımı yataga atıp uyudum ancak bugun gelebıldım biraz yorgunumşakkıdı

hadi bakalım az kaldı

canım hem yorgunluk var hemde ne kadar olmasın desemde dugun oncesı bı gergınlık var ustumde ister istemez ondan dedim
biraz gerginim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…