canım hem yorgunluk var hemde ne kadar olmasın desemde dugun oncesı bı gergınlık var ustumde ister istemez ondan dedim
biraz gerginim sanırım
evet allaha şükür az kaldı nıhayet bunu dıyebılıyorumalkisalkisalkis
darısı benimm başıma inşallah
canım benım zaten asıl stres sonra olacaklar için oluyokaydirigubbakcemileya ne bilim işte siz biliyosunuz başınızdan geçti aynı şeylerkaydirigubbakcemile5bu gunlerde geçecek inşallah:lepi:evet cnm normal bu yorgunluk gerginlik stresaz kaldı aazzzsonra görücem ben seni asıl yorgunluk stres neymiş:))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yani senin komşuların evi satın almışlar
ve gece yarısı kapına dayanmışlar öylemi
aaaaa bu ne terbiyesizlik yaaakötükedihüso
canım benım zaten asıl stres sonra olacaklar için oluyokaydirigubbakcemileya ne bilim işte siz biliyosunuz başınızdan geçti aynı şeylerkaydirigubbakcemile5bu gunlerde geçecek inşallah:lepi:
Bende pijamalarımı giyip,elime kumandaları alıp koltuğa uzanmak istiyorum
Akşama yemek yok
Sizde ne var?
angel cim temmuz gibi inşallah tayinim gideceğim yer belli olsun hayırlısıya tarih de tam belli olacak
canım benım zaten asıl stres sonra olacaklar için oluyokaydirigubbakcemileya ne bilim işte siz biliyosunuz başınızdan geçti aynı şeylerkaydirigubbakcemile5bu gunlerde geçecek inşallah:lepi:
ay bnde bu günleri görebilcemmi acaba:1hug:
hadi bakalım inşallah hayrlısı bn 3 yıldır çıkıyorum yani 15 yaşımdan beri işte 18 yaşındayım seneye ewlencem allah nasip ederse:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?