Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım hem yorgunluk var hemde ne kadar olmasın desemde dugun oncesı bı gergınlık var ustumde ister istemez ondan dedim
biraz gerginim sanırım

evet cnm normal bu yorgunluk gerginlik stres
az kaldı aazzz
sonra görücem ben seni asıl yorgunluk stres neymiş:))))

evet allaha şükür az kaldı nıhayet bunu dıyebılıyorumalkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende pijamalarımı giyip,elime kumandaları alıp koltuğa uzanmak istiyorum
Akşama yemek yok
Sizde ne var?

angel cim temmuz gibi inşallah tayinim gideceğim yer belli olsun hayırlısıya tarih de tam belli olacak

evet cnm normal bu yorgunluk gerginlik stresaz kaldı aazzzsonra görücem ben seni asıl yorgunluk stres neymiş:))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benım zaten asıl stres sonra olacaklar için oluyokaydirigubbakcemileya ne bilim işte siz biliyosunuz başınızdan geçti aynı şeylerkaydirigubbakcemile5bu gunlerde geçecek inşallah:lepi:

canım benım zaten asıl stres sonra olacaklar için oluyokaydirigubbakcemileya ne bilim işte siz biliyosunuz başınızdan geçti aynı şeylerkaydirigubbakcemile5bu gunlerde geçecek inşallah:lepi:

ay bnde bu günleri görebilcemmi acaba:1hug:

görürsün hayatım merak etme ben tam 7 seneden sonra bu gunleri gördümya sen de görürsün inşallah hayırlısıylakaydirigubbakcemile2

Bende pijamalarımı giyip,elime kumandaları alıp koltuğa uzanmak istiyorum
Akşama yemek yok
Sizde ne var?

valla bizde kayınvalidemler var:))
gerçi bütün gün gezmişler aradım halada geziyolarmış
kendilerine elbise almışlar
kocişe de takım bakıyolarmış şimdi
yani anlayacağınız onlar yapıcak
dün zeytinyağlı bişiler yapıyodu kayınvalidem kuru fasulye vs.
bugünde tavuk felan yaparlar ondan ızgarada çok severler öle şeyleri
öle işte tatlım:))

angel cim temmuz gibi inşallah tayinim gideceğim yer belli olsun hayırlısıya tarih de tam belli olacak

hım hadi hayırlısı tatlım
bi an önce belli olsunda kurtulun sizde şu belirsizlikten

geçti canım hepsi geçti
meraklanma çok ta düşünme herşeyi olacağına bırak
sakin ol pozitif ol herşey güzel olurrr:asigim:

hadi bakalım inşallah hayrlısı bn 3 yıldır çıkıyorum yani 15 yaşımdan beri işte 18 yaşındayım seneye ewlencem allah nasip ederse:Saruboceq:

angelcım mumkun oldugunca pozitifim ve negatife çevrildiği zamanlar bile pozitif olmaya çalışıyorum kendımı dengelıyorum işte bende bişekilde ama ben pozitif olsam rüyalar giriyo devreye kaydirigubbakcemile3
neyse herşeyın hayırlısı olsun kazasız belasız atlatayımda şu düğünü:teytey:

erken ama erkk arkadaşım 27 yaşında o yzden onun yaşı geçmneden bi an önce olsun istyoruz ablalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…