Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

gerçekten aşırı kıskanç erkkle uğraşmak zor walla allah korusun hepimizi önüne bak sağa bakma sola bakmakaydirigubbakcemile

sen kapalımısın cnm
hayır canım
:mymeka:

fazla kıskanç olmasın amannnn haaaa
çok değil ama,mesela arkadaşlarımla buluşmak istesem didik didik eder,yada boşver buluşupta napıcaksın der,hoş zaten ben çok sosyal olmadığım için,üniveristeden 2-3 arkadaşla görüşüyorum,oyüzden fazla kıskançlık yapamıyor,evlenmeden önce daha kötüydü,şimdi iyi çok şükür

kızlarrr işten çıkıp eltime gidicem:1closedeyes: sevdiğim yemek varmışşş gelllllllll diyo daalkisalkisalkis canım eltimmmmm
oh ya canımda bir yaprak saması çekti ki ne yapmıştır acaba eltin:1rolleyes:
annemin bugün doğum günü, pasta alıp gideceğiz süpriz,eşim geleceğimizi söyleme dedi,yoksa anneciğim yaprak sarması yapacaktı senağlama

bnde babaneme gitcem dedemin ölüm yıldönmü kızlar helwa yerm artk saat 6 ya gelio hadi bn kaçar bana paydos hepinizi çok çok öptum

canım seni üzmek gibi olmasın ama zeytinyağlı sarma ve dolma varda :sm_cool:

hadi bakalım inşallah hayrlısı bn 3 yıldır çıkıyorum yani 15 yaşımdan beri işte 18 yaşındayım seneye ewlencem allah nasip ederse:Saruboceq:

hayırlısı gamzecim yaş küçük acele etmeseydin kuzucum
ama hayırlısı hakkında

:asigim:

erken ama erkk arkadaşım 27 yaşında o yzden onun yaşı geçmneden bi an önce olsun istyoruz ablalarım

ailen ne diyo bu işe
okul yeni bitti galiba

biz de yaklaşık 5 yıldır cıkıyoruz hayırlısıyla bu yaz göreceğiz kavuştugumuzu birbirimize tamamen

inş canım hayırlısı hakkınızda

cnm ben 24 yaşında adanalı 6 aylık yeni evli biriyim..özel bir mimarlık firmasında çalışıyorum...eşim bilg mühmirmirmirmir.ve hala adanada oturuyoruz :kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin cnm aramıza nasılsın

ay ya kızlar site kaplaı değilmiydi,sabahtan beri sorunlu diye bakmıyorum,ne kaynattınız bakem:çok üzgünüm:

dirimcim ben sana mrb dicem
sen çoktan gitmiş olucan

walla arkadaşlar izmir şuan çok gzel ne yağmur war ne soğuk ohh:içelim:

ayy bende geliyorum izmire azzz kaldı
1 aya kadar ordayım şekercimsositosositosositososito

ben burdayım canım
ne yaptın ev sahibi işini okuyamadım
geçmişi.

bende tv yi açtım avrupa yakası birde yaprak dökümü nü
izliyorum

canım dünkü olayı yapanlar alt komşularımmış 15 inde cık dediler bana güya evsahibim öyle demiş evsahibimi aradın yaptıklarını anlattım ayın 15 inde cıkacağımı söylemişsiniz filan ben onlarla konuşurum filan dedi ama cok başımı agrıttılar çakırım ya amaan neyse bidaha geldiklerinde yyine kapıyı caldıklarında acmayacağım 30 una kadar aileme de haber vermedim bugün 4 te geleceklerdi gelmediler öyle işte sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…