ya denize girmesen bile havası yeter,sahilde yürü of ya
angel nerdesin canım
al birini vur ötekine benimki de cok kıskanç
hayır canımsen kapalımısın cnm
çok değil ama,mesela arkadaşlarımla buluşmak istesem didik didik eder,yada boşver buluşupta napıcaksın der,hoş zaten ben çok sosyal olmadığım için,üniveristeden 2-3 arkadaşla görüşüyorum,oyüzden fazla kıskançlık yapamıyor,evlenmeden önce daha kötüydü,şimdi iyi çok şükür:mymeka:
fazla kıskanç olmasın amannnn haaaa
oh ya canımda bir yaprak saması çekti ki ne yapmıştır acaba eltin:1rolleyes:kızlarrr işten çıkıp eltime gidicem:1closedeyes: sevdiğim yemek varmışşş gelllllllll diyo daalkisalkisalkis canım eltimmmmm
hayır canım
çok değil ama,mesela arkadaşlarımla buluşmak istesem didik didik eder,yada boşver buluşupta napıcaksın der,hoş zaten ben çok sosyal olmadığım için,üniveristeden 2-3 arkadaşla görüşüyorum,oyüzden fazla kıskançlık yapamıyor,evlenmeden önce daha kötüydü,şimdi iyi çok şükür
oh ya canımda bir yaprak saması çekti ki ne yapmıştır acaba eltin:1rolleyes:
annemin bugün doğum günü, pasta alıp gideceğiz süpriz,eşim geleceğimizi söyleme dedi,yoksa anneciğim yaprak sarması yapacaktısenağlama
canım seni üzmek gibi olmasın ama zeytinyağlı sarma ve dolma varda :sm_cool:
ohhh afiyet olsun cnm
sağol cnm arkadaşımmm..gel buyur senide götürümmkaydirigubbakcemile2
hadi bakalım inşallah hayrlısı bn 3 yıldır çıkıyorum yani 15 yaşımdan beri işte 18 yaşındayım seneye ewlencem allah nasip ederse:Saruboceq:
angelcım mumkun oldugunca pozitifim ve negatife çevrildiği zamanlar bile pozitif olmaya çalışıyorum kendımı dengelıyorum işte bende bişekilde ama ben pozitif olsam rüyalar giriyo devreye kaydirigubbakcemile3
neyse herşeyın hayırlısı olsun kazasız belasız atlatayımda şu düğünü:teytey:
erken ama erkk arkadaşım 27 yaşında o yzden onun yaşı geçmneden bi an önce olsun istyoruz ablalarım
biz de yaklaşık 5 yıldır cıkıyoruz hayırlısıyla bu yaz göreceğiz kavuştugumuzu birbirimize tamamen
cnm ben 24 yaşında adanalı 6 aylık yeni evli biriyim..özel bir mimarlık firmasında çalışıyorum...eşim bilg mühmirmirmirmir.ve hala adanada oturuyoruz :kaydirigubbakcemile2
ay ya kızlar site kaplaı değilmiydi,sabahtan beri sorunlu diye bakmıyorum,ne kaynattınız bakem:çok üzgünüm:
walla arkadaşlar izmir şuan çok gzel ne yağmur war ne soğuk ohh:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?