Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ii diyelim ii olalım canım uğraşıoruz işte anne olmak kolay deil şimdiden anlayabiliorum bunu canım yazdıklarını okudum boşveeerrrr çok öle insanlar ama polisimiz var yine gelirlerse ara tamam boşver gerisini ama sen kapını açma hiç bi şekilde kafana da takma değmez

tamma cnm takmamaya calışıyorum ama ara da yoklamak için zili çalıyorlar ya geriliyorum senin hamişlik nasıl gidiyor

kızlar merhaba.bi öntanışma yapmanın vakti geldi artık.10 gün sonra bende evleniyorum ve sizlerden oluyorum.umarım güzel paylaşımlarınıza katkım olur :)

çakırım evet çok çabuk yoruluorum bel ağrım oluo bazen kasık ağrım ama sürekli deil hepsi arada geliolar dikkat etmek lazım özellikle ilk 12 hafta canım ee sen nasılsın ne var ne yok

çakırım evet çok çabuk yoruluorum bel ağrım oluo bazen kasık ağrım ama sürekli deil hepsi arada geliolar dikkat etmek lazım özellikle ilk 12 hafta canım ee sen nasılsın ne var ne yok

ilk zamanlarda agrı oluyormu cnm ya ben son zamanlarda cocugun agırlaşmasından dolayı agrı yaptıgını duymuştum ama demekki ilk zamanlarda da oluyormuş

hangi işi canım
kapını çalıp gidiyorlarmış ya canım onu demiştim.
sen yeni kalacan evi ayarladınmı bari canım

evet canım çok yorma kendini
temzilikle falanda uğraşma
kalsın biraz kirli

ben aynıyım canım ya
evdeyim kk ya giriyorum
buğün biraz yürüyüş yaptım
şimdilik hayatımde değişiklik yokkk

çakırgözlüm 30 mayısta cıkıyorum evsahibiyle görüştüm bunun dışında kapım biraz önce yine 2 kez calındı fakat ısrar etmediler bu sefer haziranın 15 ine kadar da öğretmn evinde kalacam

çakırgözlüm 30 mayısta cıkıyorum evsahibiyle görüştüm bunun dışında kapım biraz önce yine 2 kez calındı fakat ısrar etmediler bu sefer haziranın 15 ine kadar da öğretmn evinde kalacam

anladım canım
zaten okulların bitmesine de az kaldı.
tatilde ailenin yanındasın dimi canım
orda net varmı özleriz valla seni.

çakırım bugün biraz fazla dolaştım o yüzden ağrım var teocum evet oluo ilk dönemlerdede ama ben şikayetçi deilim bebişimi çok seviyorum şükürler olsun Rabbime bebişimi verdi inş tamamınada ereriz inş

anladım canım
zaten okulların bitmesine de az kaldı.
tatilde ailenin yanındasın dimi canım
orda net varmı özleriz valla seni.

yok tatlım malesef.son olanlardan sonra başınızı cok agrıtttım inşallah kusura bakmadınız cok gerildim gercekten ben de üzerine düşerek aslında olayı daha fazla büyütüyorum neyse 25 gün sonra her halukarda ilişiğm kesilecek ne olacakki cnm kk var sonuçta 3 ay sonra yine görüşürüz

valla inan ilk iki sene bebek sahibi olmayı düşünüyordum şimdi 5 ay korunup sonra cocuk sahibi olmayı düşünyorumcnm nişanlımada söyledim kabul etti normalde maddi durumlardan dolayı o da 2 sene istemiyordu ama artık öle düşlünmüyoruz

tabi anlıyorum canım
inş. sorun olmaz
inş. Allahım isteyen herkese nasip eder.

kilo almaya başladınmı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…