ii diyelim ii olalım canım uğraşıoruz işte anne olmak kolay deil şimdiden anlayabiliorum bunu canım yazdıklarını okudum boşveeerrrr çok öle insanlar ama polisimiz var yine gelirlerse ara tamam boşver gerisini ama sen kapını açma hiç bi şekilde kafana da takma değmez
anladım teolog nasıl bu iş anlamak zor valla.
cssa agrılarınmı oluyor canım.
kızlar merhaba.bi öntanışma yapmanın vakti geldi artık.10 gün sonra bende evleniyorum ve sizlerden oluyorum.umarım güzel paylaşımlarınıza katkım olur :)
çakırım evet çok çabuk yoruluorum bel ağrım oluo bazen kasık ağrım ama sürekli deil hepsi arada geliolar dikkat etmek lazım özellikle ilk 12 hafta canım ee sen nasılsın ne var ne yok
kapını çalıp gidiyorlarmış ya canım onu demiştim.hangi işi canım
çakırım evet çok çabuk yoruluorum bel ağrım oluo bazen kasık ağrım ama sürekli deil hepsi arada geliolar dikkat etmek lazım özellikle ilk 12 hafta canım ee sen nasılsın ne var ne yok
çakırgözlüm 30 mayısta cıkıyorum evsahibiyle görüştüm bunun dışında kapım biraz önce yine 2 kez calındı fakat ısrar etmediler bu sefer haziranın 15 ine kadar da öğretmn evinde kalacam
anladım canım
zaten okulların bitmesine de az kaldı.
tatilde ailenin yanındasın dimi canım
orda net varmı özleriz valla seni.
çakırım bugün biraz fazla dolaştım o yüzden ağrım var teocum evet oluo ilk dönemlerdede ama ben şikayetçi deilim bebişimi çok seviyorum şükürler olsun Rabbime bebişimi verdi inş tamamınada ereriz inş
çakırım bugün biraz fazla dolaştım o yüzden ağrım var teocum evet oluo ilk dönemlerdede ama ben şikayetçi deilim bebişimi çok seviyorum şükürler olsun Rabbime bebişimi verdi inş tamamınada ereriz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?