yaa dedimki pijamalarımı giymeye gidiyorum bir önceki iletilerimde hani 4 te evime geleceklerdi ya eger gelmezlerse pijamalrımı giyip yatacam demiştim ondan dolayı demiştim sanırım kimse anlamadı neyse
mısraa cım ıspartadaydın sanırım naslsın tatilin bende antalyadaydım ben de şifayı kaptım geldim ama cok yagmurlu ve soğuktu
amanın dikkat kızlar,sağolsun eşim sayesinde ince giyinip çıkamıyorum,evde dışarda çok karışır kendileri,her daim kalın,boğazlı,baygınlıklar geliyor banada burda,kaloriferler hala yanıyorklava:
amanın dikkat kızlar,sağolsun eşim sayesinde ince giyinip çıkamıyorum,evde dışarda çok karışır kendileri,her daim kalın,boğazlı,baygınlıklar geliyor banada burda,kaloriferler hala yanıyorklava:
cnm ben de ankara polatlıdayım hava aynen dedğin gibi bizimde kaloriferler yanıyor yanmasa donacagz
canım kıskanç ama çok değil :dilcikar:,çok şükür şimdilik denize felan girmeme bişey demiyor.tatilde şort etek serbest,ama ankarada yasak,dizüstü olacak,azcık üstü olmuyormuşee yazın napıosunn çok kıskanç heralde
canım aynen burada öyle,eşime anlatamıyorum,her daim kalın giyiniyorum :roflol:
canım kısmetse istanbula gelin gidiyorsun değil mi?eşin de mi öğretmendi?
gamze ben izmiri çok sevdim ya,ne güzel bir şehirhihoyyyt:asigim:
anladım canım,hayırlısı olsun,ozaman istanbulda yaşayacaksınız,hakkınızda hayırlısıben antalyay gelin gidiyorum ama istanbulda yaşamaya karar verdik nişanlım gıda mühendisi istanbulda ona göre daha ii iş imkanları oldugu için
canım kıskanç ama çok değil :dilcikar:,çok şükür şimdilik denize felan girmeme bişey demiyor.tatilde şort etek serbest,ama ankarada yasak,dizüstü olacak,azcık üstü olmuyormuş
canım kıskanç ama çok değil :dilcikar:,çok şükür şimdilik denize felan girmeme bişey demiyor.tatilde şort etek serbest,ama ankarada yasak,dizüstü olacak,azcık üstü olmuyormuş
gerçkten en güzel şehir bncede millet başladı denize grmeye bile cnm:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?