Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın kızlar,

bugün sinirlerim tepemde dün akşam üstü patronla kapıştım, akşamda kirayı verirken ev sahibi binaya boya yaptılar onun parasını verin dedi. 10 yıldır boyanmamış bina, benim düğünüm geçmiş hem karşı dairemde inşaat vardı her yer pislik içinde düğün geçirdim. 20 gündür evde oturuyorum boya parası vericekmişim. Boya yapılmadan önce hiç bir şey demiyorlar kendi kafalarına göre yaptılar herşey bitti şimdi benden para istiyorlar deli oldum bütün gece.

Tubişcim boya parasını sen değil ev sahibi verir.Yada sen yöneticiye verirsin,verdiğin miktar kadar kiradan düşersin bu her yerde böyledir.

kızlar yardıma ihtiyacım var.
yeni sözlendim.kayınvalideme ilk hediyem olacak.
ne alcağımı bilmiyorum.ne uygun olur.fikir verirmisiniz?sizin ilk hediyeniz neydi.şimdi ne alıosunuz

ne alcağımı bilmiyorum.ne uygun olur.fikir verirmisiniz?sizin ilk hediyeniz neydi.şimdi ne alıosunuz

canım biz anneler gününde nişanlandık,kendi annemle,kayınvalideme uygun fiyata tek taş almıştık,
TUBİŞ mısranın dediği gibi parayı ev sahibi öder,yada sen ödersin kiradan da düşersin

Tubişcim boya parasını sen değil ev sahibi verir.Yada sen yöneticiye verirsin,verdiğin miktar kadar kiradan düşersin bu her yerde böyledir.

Bizimki öyle bir şey demiyor biz vericekmişiz. Yönetici falan da yok kendi binaları istediklerini yapıyorlar.

Bluz almıştım.

yok yaa bn okul btnce ewlenmeyi düşünüyorum abla

Çokkkkkkk erken üzüldüm.İlerde çok pişman olursun ama geç olur.
Bir kadın evde oturuyor olsa bile yani çalışmasa bile elinde bir mesleği olmalı.
Hayatın ne getireceği ne götüreceği hiç ama hiç belli olmaz.
Umarım evlenmek için mantık çerçevisinin dışında olmayan bir gerekçeniz vardır.

Günaydın kızlar , mısra geçmiş olsun üşütmüşsün nasılsın şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…