Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

süperdi dirim, asıl balayı şimdi oldu.adaları falan gezdik, havuza girdik, paraşütten atlayamadık ama süperdi... Sizler naptınız tatilde

CANIM BEN KENDİ ADIMA KONUŞAYIM,ANKARADAYDIM,HEP PİKNİK,GEZMEYDİ ÖYLE GEÇTİ,HADİ BAKALIM 19 mayıs salıya geliyor,ay ya pazarteside tatil olsaydı ne iyi olurdu,ya bu arada angel yok ne zamandır,yaralım,mısırdan,sensi,pınar yok :sm_confused:

kızlar gunaydınaranız da hem evlı hem calısan vardır nasıl ıdare edıyonuz ben edemıyom yaaa:bbo:

kızlar gunaydınaranız da hem evlı hem calısan vardır nasıl ıdare edıyonuz ben edemıyom yaaa:bbo:
canım bende çok sinir oluyorum bu duruma,yemek konusunda bir sıkıntı yok şimdilik ama diğer işler aksıyor ne yazıkki,sinir oluyorum ya kötükedihüso

Selam kızlarrr ben geldİmmmmmmm
hoşgeldin canım nerelerdeydin?
kızlar bu hafta ALES'e girecek var mı?bizim hala giriş belgemiz gelmedi ya :sm_confused:

ya benım kida illa yemek yap demıyor ama ben duzenlı olsn ıstıyorum gelınce hemen mutfaga gırmem gerekıyor 19.30-20.00 evde oluyorum kocısde hemen mutfaga gırıyon ymeek bılasık derken 9-10 oluyor dıye kızıyor bana napacmki

mısra canım inşallah biran önce düzelirsin,canım ilaç kullanıyorsan 2-3 güne kalmaz iyileşirsin a.s
kızlar yine ben şanslıymışım çünki eve 6 gibi geliyorum,geç gelsem haşatım çıkardı heralde,bizim kocişte açlıktan ölürdü kaydirigubbakcemile3eşimle hemen mutfağa girip birşeyler hazırlıyoruz.aslında birgün önceden yapmak daha iyi,ama daha oturtturamadık.akşamdan yemeği yapıyorum,ertesi gün evde olmuyoruz,yemekte öbür güne kalıyor vs.oyüzden günlük yapıyoruz :sm_confused:,
ne yalan söylim ütü yapmıyorum,ama cam silme,genel temizlik beni öldürüyor,ancak haftada bir yapabiliyorum,buda sinirlerimi bozuyor kötükedihüso

Olsun dirimcim kocacın yanındaydı ya herşeye değer.vallainsan yokken kıymetini anlıyo :)) hakkaten 19 mayıs pzt olsaydı keşke bişeyler yapardık cümleten :))

nazlyy
dikkat et kendine

esmy 25 günlük evlisin galiba.bende yardımcı olmak isterdim sana ama benim eşim başka şehirde olduğundan ev sorumluluğum yok henüzede haftasonunu iyi değerlendirmek lazım sanırım ama yine de çalışınca vakit yetmiyo ne olursa olsun

evet ya ağlıycam ama

selam kızlar bende baslasım smdıden haftaya sözum var babam yan cızmezse:)))))
Ramazandan sonrada nişan olucak bu zaman kdr hıc dusunmemıstım evlılıgı fln acıkcası ceyızım bıle yok dgru duzgun adetlerı bıle bılmıyormusuz sozlumle ben:)kaydirigubbakcemile3smdı ates bacayı sardı tabı bu aralar hem heyecandan hem yorgunluktan öluyorum dun kapalı carsıyı fln alt ettık yuzukler ıcın aldık sonunda..Bugunde kıyafet fln alınıcak ay dedım ne heyecanmıs bu Allah'tan ısten 3 te cıkıyorumda cok rahat oluor..Nısan salonda olucak cok kalabalık aıle cunku dugunude kır dugunu ıstıyoruz bu konuda artık evlı arkdslrdın tecrubelerıne ıhtıyacım var en cokta kır dugunu muhabbetındealkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…