CANIM OKADAR KÖTÜ MÜ?DOKTORA GİT,BİŞEY OLACAĞINI SANMIYORUM AMA :sm_confused:kızlar bn doktora gdyrum dayanmcam bu ağrıya ya sakat kalırsam((
günaydın kızlaarrrrr sırnaşık şey
HoŞbulduk nazlly sende hoŞgeldİn , naber :))
canım naptın tatilde?kaydirigubbakcemile2
süperdi dirim, asıl balayı şimdi oldu.adaları falan gezdik, havuza girdik, paraşütten atlayamadık ama süperdi... Sizler naptınız tatilde
canım bende çok sinir oluyorum bu duruma,yemek konusunda bir sıkıntı yok şimdilik ama diğer işler aksıyor ne yazıkki,sinir oluyorum ya kötükedihüsokızlar gunaydınaranız da hem evlı hem calısan vardır nasıl ıdare edıyonuz ben edemıyom yaaa:bbo:
hoşgeldin canım nerelerdeydin?Selam kızlarrr ben geldİmmmmmmm
Hayırdır nazlyy Önemlİ bİŞey yok İnŞ, bahardan mı kİ
canım bende çok sinir oluyorum bu duruma,yemek konusunda bir sıkıntı yok şimdilik ama diğer işler aksıyor ne yazıkki,sinir oluyorum ya kötükedihüso
hoşgeldin canım nerelerdeydin?
kızlar bu hafta ALES'e girecek var mı?bizim hala giriş belgemiz gelmedi ya :sm_confused:
kızlar gunaydınaranız da hem evlı hem calısan vardır nasıl ıdare edıyonuz ben edemıyom yaaa:bbo:
Günaydın kızlar , mısra geçmiş olsun üşütmüşsün nasılsın şimdi
HOŞBULDUK DİRİMCİMMMMM BURDAYIM CANIM bazı durumlar vardı giremedim canım
canım anasayfada problem var sanırım,oyüzden mi girmiyorlar,dün bende giremedim çünkisENSİ VE YARALIM NERDELER ÇOK MERAK EDİYORUM :çok üzgünüm:
canım hayırdır:sm_confused:HOŞBULDUK DİRİMCİMMMMM BURDAYIM CANIM bazı durumlar vardı giremedim canım
Olsun dirimcim kocacın yanındaydı ya herşeye değer.vallainsan yokken kıymetini anlıyo :)) hakkaten 19 mayıs pzt olsaydı keşke bişeyler yapardık cümleten :))
nazlyy dikkat et kendine
esmy 25 günlük evlisin galiba.bende yardımcı olmak isterdim sana ama benim eşim başka şehirde olduğundan ev sorumluluğum yok henüzede haftasonunu iyi değerlendirmek lazım sanırım ama yine de çalışınca vakit yetmiyo ne olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?