Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

son günlerin walla cnm ailenle geçir bncede :1hug:
ben ailemle geçirecegım son gunler olarak degerlendırmıyorum bu durumu allahtan bişey çıkmazda ölmezsem hiçbişey için son değil benim için sadece evliliğime sayılı gunler kaldı
evlenıyorum dıye kımseden kopmuyorum
ama içimdekı bu duygular ne anlayamıyorum işte garip içim içime sıgmıyo bazen hiçbişey yapmak ıstemıyo canım neyse işte öyle bişey...

canım anlıyorum seni ya aynı şeyler diyorum ya benim başımda,kına için yemekler yapılıyor felan,hepsi kimin için benim için ya diyorum başkasının düğününe gitmek ne kolaymış,gelin saçı,makyajı vs.erkenden git,hazırlan vs.canım düğünden önce hep söylerim stresten geberiyordum.ama düğün günü hiç birşey hissetmedim.sadece makyaj,saça,kendime odaklandım,güzel olmak için.o yüzden pek heycan yoktu.sanki düğünüm olacak ve herkes kendi evine gidecek gibi geliyordu,çocuk oyunu gibi.şimdi bile hala masal gibi geliyor,belki eşimle az çıktığımız,hemen nişanlanıp evlendiğimiz içindir,çünki 2 sene önce ne aday vardı,ne evlilik gibi bir düşünce,belki Allah nasip ederse seneyede bebiş olur,ben anne olurum kafamçokkarıştı

inşallah canım allah gönlüne göre veriri inşallah herşeyi her güzellik sizin olsun
yok az çıkmayla alakası yok bızde 7 sene çıktık ama aynılarını bende hıssedıyorum
inşallah şu düğün gününü sağlıkla huzurla atlatayım asıl beni stres yapan zaten düğünden sonraki günler aylar yıllar.....

hadi bakalım hayrlısı kaydirigubbakcemile3

canım sen öğrenci evinde yaşıyorsun değil mi?ben 25 yaşıma kadar ailemle yaşadım hep okul iş burdaydı,birden boşluğa düştüm sanki,garip bir duygu ya .düğünden sonra onları orda bırakıp,konvoyda yabancı olduğum kişilerle gitmek :a015:,

yok hayatım ben ailemle yaşıyorum 25 yaşındayım bende bu yaşıma kadar universiteyıde onlarla beraber okudum ilk defa ayrılıcam yani bende senin gibi
işte o garip duygu benim şuan göğüs kafesimin tam ortasında duruyo

ozaman aynı şehirde yaşıyacaksınızhihoyyyt
canım şükürler olsun ki aynı evi paylaşamıyor olsakta sağlar,Allah sağlık,uzun ömürler versin,onları başımızdan eksik etmesin,ben bu şekilde teselli oluyorum artık,hergün telefonda görüşüyorum,kimbilir evliliğimde mutlu olmasam,eşimi sevmesem daha kötü olurdum belki :teselli:
kızlar ben yemeğe gidyorum

canım ben ailemden ayrılıyorum dıye uzulmuyorumkı
sadece bu yaşıma kadar hiçbi iş yapmadım
acaba evi çekip çevirebılecekmıyım nası bı duzen kurucam dıye sıkıntı yapıyorum
allaha şükür herkes sağ ve huzurlu olduktan sonra aynı evde yaşayıp yaşamamak onemlı degıl her gun görürüm annemı o sorun degıl işte benım sorunum evlilikle ilgili başarabılecekmıyım onu merak edıyorum
hadi afıyet olsun canım

afiyet olsun cnm

Canlarım ben birazdan çıkıyorum,çocukları sinemaya götürecekmişim.Muhtemelende bugün tekrar giremeyeceğim klübe.Kendinize iyi bakın

inşallah oyle olur mısracım
o kadar korkuyorumkı beceremıcem elime yuzume bulaştırıcam diye:çok üzgünüm:

haktancım ama braz kndne güwenmen lazım km yapmışta beceremmiş bu zamana kadar siz sırt sırta werildkten snra herşeyn altndan kalkılır yeri gelr oda yardm eder herşey olur merak etme sen:teselli:

haktancım ama braz kndne güwenmen lazım km yapmışta beceremmiş bu zamana kadar siz sırt sırta werildkten snra herşeyn altndan kalkılır yeri gelr oda yardm eder herşey olur merak etme sen:teselli:

olur tabı canım
tabiki yardım edecek biliyorum
ama işte kendıne guvenlede alakası yokki
kim ne derse desin evlılık oncesi garip duygular sanırım her genç kıızn başına gelıyoyerimseniben

haktancığım evi çekip çeviremeyecek ne var canım,hiç aklıma gelmedi şimdiye kadar,sonuçta tek değilsin ki,eşinde destek olacak,herşeyi birlikte yapacaksınız.şuanda bile kendimi tam anlamıyla evin hanımı hissetmiyorum,hissetmekte istemiyorum ya benim ruhum çocuk hala,belki büyüdükten sonra kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…