Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın canım nasılsın,
ya ne güzel bende özendim kayınvalidene,hoş benimkide öyle de,
cssa'nın kayınvalidesi gibi yoğurt yapar,bişeyler alır gönderir,yazık bazen çok üzülüyorum

Günaydınnnnnn kızlar ben geldimmmmmmmmmmtek tek basarak,bade süzerek,müdür gittiği içinde işleri yarım bırakarak:roflol:

Herkes nasıl?
Ben bugün azcık uykusuzum,ama iyiyim.
Tavuk gibi her akşam erkenden uykum gelir,iki gündür çok geç yatıyorum.ıçtiğim ilaçlardanmıdır nedir

günaydın canım,ağrıların devam ediyor mu?doktora gitmedin başka sanırım,ay ya bende uykusuzum valla,bugün güzel bir uyku çekeyim kaydirigubbakcemile3
ay ya tatil bugün ya yaşasın hihoyyyt:dance:

kızlar ben hiç iyi değilim dün kıyamet koptu gece ark ımda kalmak zorunda kaldım o yüzden kk ya da gelemedim

Devrem 6 gün tatil yaptım,eşimle benim memlekete gittik üşütmüşüm fena halde hasta oldum geldim.İlaç kullanıyorum cnm.Sen nasılsın eşin nasıl?

mısraa cım bana hakaretler tehditler neler yaptılar neler sahipsiz buldular beni herlade dengesiz insanlar diye konu açmıştım oraya şimdi herşeyi ayrıntılı yazdım oradan öğrenebilirsiniz başıma gelenleri

evsahibimin hanımına anlattım kadın böyle yapmaya devam ederlerse biz onlarlla yaptıgımız sözleşmeyi feshedeceğiz deiler bakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…