Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet hayatım zaten ben mesafelı oldugum için böyle iyi gidiyoruzkaydirigubbakcemile2
insanlık hali herkes ne kadar iyi olursa olsun çok muhabbet tez ayrılık getirirmişyerimseniben

evet canım mesafe herzaman iyidir..ben 6 ay oldu evleneli kaynanam toplam 6 defa görüşmüşümdür senağlama

evet canım mesafe herzaman iyidir..ben 6 ay oldu evleneli kaynanam toplam 6 defa görüşmüşümdür senağlama
canım farklı şehirlerdemisiniz?

yine iyi görmüşsünkaydirigubbakcemile3
ben bazen 3 ay aramadıgım oluyo ama saolsun hiç bişey ima etmıyo kaydirigubbakcemile2
maşallah 3 ay aramasam kayınvalidem niye aramıyosunuz merak ettik der heralkaydirigubbakcemile,canım biz haftada bir kez gideriz
ya kafama geçenlerde bişey takıldı,biz onlara haftada bir kez gidiyoruz ama onlar bize çok seyrek geliyor,6.5 ayda 5 kere anca gelmişlerdir,:sm_confused:,anormal mi?yani normali kaç olmalı ki,aynı şehirdeyiz ama evlerimiz uzak,15 km kadar

ben bazen 3 ay aramadıgım oluyo ama saolsun hiç bişey ima etmıyo kaydirigubbakcemile2

ama cnm ben böyle olmasını istemzdimm ben gerçekten arkadaş gibi olamk isterdim.ama kayınvalidem çok farklı bir insannn.yani anlatamam acaip bişeyyyy :teselli:

ay ya nazlı,istemediğin için 6 kere görüştün yani,bende yanlış anladım,görüşemediğin için üzülüyosun sandım kafamçokkarıştı

canım engelleyebileceğim bişey yokki yapmam lazım bu dönemler böyleyim biraz bir süre daha böyle olur bide öss sonuçları açıklanınca

ama cnm ben böyle olmasını istemzdimm ben gerçekten arkadaş gibi olamk isterdim.ama kayınvalidem çok farklı bir insannn.yani anlatamam acaip bişeyyyy :teselli:

kişiden kişiye değişiyo hayatım paylaşılacak çok şeın yoksa görüşmek zorunda degılsın ama tabıkı arkadas gıbı olanlarda vardır bende görüşünce oyleyım ama çokta sık gorusmuyorum
evlendıkten sonra ne olur bılmıyorum ama 3 yıldır nişanlıyım çok nadir giderim
kimsenin kimseye zararı yok ama bana faydaları vardır herzaman onların

bayagı yogun bı hafta gecırmıssın canım yaaa
ne guzel işte
sizdede yine bi düğün telaşı var yani:)

evet cnm görümcemin telaşı işte
koşturuyorlar ordan oraya hele dün akşam öyle komiktikki
kayınvalidem eşimin teyzesi ve ben giydik elbiseleri evde tam bir defile havasıdelikafadulden
kocişin diğer teyzesi de stilist tek tek bizi elden geçiriyor
senin şuran daralsın şöyle takı tak geç sıradaki diyo
öbürü geliyor sen içine şöle çamaşır giy arkanı iğneleyelim şu renk ayakkabı
ay çok eğlendim yaa
bu arada bende kayınvalidemle iyi geçinenlerdenim-tatlicadiarzu-
zaten şehirdışındalar o nedenle 2 ayda bir ancak görüşüyoruz tatlı oluyro bölekaydirigubbakcemile2

sen daha nişanlısın şekercim
evlenince 1 hafta aramasan merak ta eder ima da

canık o belki sizi yeni evliler diye rahatsız etmek istemiyordur
15 km az mesafe belki ama siz gidince herhangi bi anormal davranışı olmuyorsa merak etme bir sıkıntı yoktur
sen çağır onları gelin falan de
e bide sen çalışıyorsun falan ondandır bence

kızlar cok kötüyüm ya bugün geldiler dedimki salı günkü davranışınızda dolayı özür dilemeniz sürece evime giremezsiniz çıngar kopardılar biz sana ne yaptık senin kafanda var başındaki örtüden utran inanın apartmandada kimse ses cıkarmadı ya

cssa cım bugün cok kötü şeyler oldu ya bugün ark ımda kalacam evde yalnız kalamıycam gidiytorum

Merhaba arkadaşlar.Eşim rahatsız uyuyor birazdan kaldıracağım.Sevdiği çorbayı ve yaş pastayı yaptım,umarım iyileşir.
Teologcum çok üzüldüm
Cssa sen nasılsın tatlım?

mrb kızlar buğün yoğundu benim için
sabah eşimle faturaları ve alışveriş için
çarşıya çıktık
ordan dayımın kızına geçtik.
yürüyerekte geldim
yoruldum ama güzel bir gündü

teologcum çok üzüldüm ya
keşke ailenden biri yanınd aolsa
destekcin olurdu sana.
garip insanlarmış cidden
örtüyle nealakası varmış oda ayrı bir olay.

cssa nasılsınız buğün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…