kızlarr geldimmm geldimmmm
evet hayatım zaten ben mesafelı oldugum için böyle iyi gidiyoruzkaydirigubbakcemile2
insanlık hali herkes ne kadar iyi olursa olsun çok muhabbet tez ayrılık getirirmişyerimseniben
evet canım mesafe herzaman iyidir..ben 6 ay oldu evleneli kaynanam toplam 6 defa görüşmüşümdür senağlama
canım farklı şehirlerdemisiniz?evet canım mesafe herzaman iyidir..ben 6 ay oldu evleneli kaynanam toplam 6 defa görüşmüşümdür senağlama
maşallah 3 ay aramasam kayınvalidem niye aramıyosunuz merak ettik der heralkaydirigubbakcemile,canım biz haftada bir kez giderizyine iyi görmüşsünkaydirigubbakcemile3
ben bazen 3 ay aramadıgım oluyo ama saolsun hiç bişey ima etmıyo kaydirigubbakcemile2
yine iyi görmüşsünkaydirigubbakcemile3
ben bazen 3 ay aramadıgım oluyo ama saolsun hiç bişey ima etmıyo kaydirigubbakcemile2
kızlar bu siteye benim yazılarım yarım saat sonra çıkıyor sinir oluyorum ya
ama cnm ben böyle olmasını istemzdimm ben gerçekten arkadaş gibi olamk isterdim.ama kayınvalidem çok farklı bir insannn.yani anlatamam acaip bişeyyyy :teselli:
canım engelleyebileceğim bişey yokki yapmam lazım bu dönemler böyleyim biraz bir süre daha böyle olur bide öss sonuçları açıklanınca
bayagı yogun bı hafta gecırmıssın canım yaaa
ne guzel işte
sizdede yine bi düğün telaşı var yani:)
yine iyi görmüşsünkaydirigubbakcemile3
canım farklı şehirlerdemisiniz?
maşallah 3 ay aramasam kayınvalidem niye aramıyosunuz merak ettik der heralkaydirigubbakcemile,canım biz haftada bir kez gideriz
ya kafama geçenlerde bişey takıldı,biz onlara haftada bir kez gidiyoruz ama onlar bize çok seyrek geliyor,6.5 ayda 5 kere anca gelmişlerdir,:sm_confused:,anormal mi?yani normali kaç olmalı ki,aynı şehirdeyiz ama evlerimiz uzak,15 km kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?