Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

teo üzüldüm ama sık dişini az kaldı
mısraaaaaaammm mrb sonunda karılaştık geçmiş olsun sanada eşinede sen üşütmüşsün eşinin neyi var canımm
çakırcım iiz canım gündüz misafirim vardı ama saolsun annem geldi yardım etti

güzel geçti çok şükür canım akşam eşimle hazırık yaptık pasta börek sabahta annem geldi evi temizledi saolsun canım annem mis gibi oldu ev kayınvalidemde pasta yaptı getirdi misafirde çok fazla deildi 7 kişi falandık öle işte canım iiydi yani sen neler yaptın kaçiş iştemi canım sen ailenle aynı şehirdemiydin

ohhh negüzel
cssa sen ne şanslısın canım öyle
hem annen hem kaynanan sana pervane

ben ailemden ayrı şehirdeyim canım
kayınvalidemlerle aynı ilçedeyim
yürüyerek gidilebilen bir mesafede oturuyoruz.

biz senin gibi şeyler görmüyoruz tabii.

evet canım aynen öleler hamilelikten önceden ölelerdi şimdi biraz daha arttı kayınvalidem çok iidir inş hep ölede olur yoğurtumu bile kendisi yapıo canım yani bi annenin kızına yapacak hereyi yapıo kayınvalidem saolsun anneler zaten apayrı..bunun sebebi insanın içinden gelmesi kayınvalidem çekmiş kayınvalidesinden bana çok ii davranmak istio onun düşüncesi sen benim evladımsın ha seni üzmüşüm ha oğlumu dio:)çok seviorum ikisinide haa çok ağır acılar yaşadı iki ailede onunda etkisi çok

Rabbim başımızdan eksik etmesin onları
angeliim hoşgeldiin neler yaptın anlat bakalım nasılsın

ben iyiyim canlarım 2 gündür misafirim vardı bugün gittiler
çay içiyorum şimdik
keyfm yerinde bu hafta çok şükür
sizde ne var ne yok

keyfinin iyi olmasına çok sevindim
benimde keyfin bugünlerde iyi
ufak sorunlar var ama artık onlarla
yaşamayı öğrendimm.

havalar kötü çamaşır birikti.
bakalım yarın nasıl olacak.

Huuuuuuuuuuuu ben geldimmmmmmmmmmmmm

Angel nasılsın tatlım?Cici kayınvaliden ditmiş,ne kadar ince bir kadın özendim valla.
Yasmincim sen nasılsın?

elbette görüşmek zorunda değilim ama eşim için görüşüyorumm.bana ters gelen bazı yönlerini tahammül edemiyorumm.eşimde bunun farkında ama bana kesinlikle gidelim falan die zorlamaz ben gitmek isterimm ama telefonda arayıp nasılsın falan demem öle işte,çalıştığım içinde öle pek gelen gidenim yok ama şükür ki ben annemlere yakınım akrabalarım beni bırakmıyor :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…