Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya kızlar ben yatağımı kociş yüzünden bazasız almıştım nasıl pişmanım anlatamam şimdi yere yakın bi baza arıyorum

iyiyim angelım şu saç işine çok takıldım inşallah mevsimseldirsende baya yoğunsun sanırım ama ciciler almışsın ne güzel bide nişanda döktürdünmü ohhhhhhh:))

bencede ağır olur şekercim

hım işte alışveriş merkezindekiler güzel oluyor bakıcam artık oralara
aynen ya bende bişey bakmak istemiyorum artık çünkü kendime engel olamıyorumm-tatlicadiarzu-

günaydın şekerler ben geldim hihoyyyt
nasılsınız görüşmeyeli??

günaydın dzcelcim nasılsın canım
ay heyecan dorukta anlayabiliyorum seni
ah geçti bizden onlar çoktannn

inş canım çünkü o kalabalıkla eve tıkanmak istemiyoruz
sözde baya zorlanmıştıkki şimdi 2 katı olcak en azındanalkisalkisalkis

SODALI KEK

Malzemeler

4 yumurta
4 kahve fincanı şeker
3 kahve fincanı sıvıyağ
1 şişe soda
9,5 kahve fincanı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
yarım kahve fincanı kakao
4 yemek kaşığı süt

Önce şeker ve yumurtayı kabarana kadar çırptım arkasından soda ve yağı ekledim çırpmaya devam ettim en son un,vanilya ve kabartma tozunu eleyerek ekledim.Karışımın yarısından biraz azını başka bir kaba aktarıp kakao ve sütü ekledim ortası delikli kek kalıbıma önce sade karışımdan bir miktar döküp üzerine kakaolu karışımın tamamını döktüm ve en üste kalan sade karışımın tamamını döküp önceden ısıtılmış fırında 180 derecede pişirdim.Afiyet Olsun.

günaydın şekerler ben geldim hihoyyyt
nasılsınız görüşmeyeli??
Canım haftasonu aklıma geldin,dzcelin 1 haftası var dedim kendi kendime nasıl canım hazırlıklar ne alemde

canım ağır olur sanırım Mısraaaaaaaaaa evet evet istiyorum ya :Saruboceq:
tubişciğim nerdeyse 8 ay olmuş,azaldığını da hissettiysen kesin git doktora,hoş doktorlarda sinirimi bozuyor da neyse,demir veya çinko eksikliği olabilir bayanlarda çok oluyor,adetlerin fazla olmasından dolayı,sanırım cildiye doktorları diana 35 i o yüzden veriyor adetleri düzenlesin diye,kansızlığa karşı :jeyyar:yada annenin durumu nasıl?genetik olabilir aklıma başka birşey gelmiyor

ya kızlar ben yatağımı kociş yüzünden bazasız almıştım nasıl pişmanım anlatamam şimdi yere yakın bi baza arıyorum

ay ya baza büyük rahatlık madecim
ben bazam olmasa napardım bilmem herşeyi koydum altına o kadar düzenliki
ama şimdi alırsın yine olur

iyiyim angelım şu saç işine çok takıldım inşallah mevsimseldirsende baya yoğunsun sanırım ama ciciler almışsın ne güzel bide nişanda döktürdünmü ohhhhhhh:))

çokmu dökülüyor canım
inş faydasını görürsün ilaç kullanıcan galiba
nişandada döktüremem ama şöle kendi halimde kuzene eşlik için oynarım:)))

bellonadan aldım madecim özellikle onunki yüksek altını silebişeyimdiye öyle aldım.

ayy işler bitti sadece düğün gününü bekliyoruz ama nasıl heyecanlıyım anlatamam

ayy ne güzel ya heyecanlı bir gelin.

dirimcim, demir hapı kullandım, adtelerim düzenli ve uzun sürmez. genetik yada çinko kalıyor geriye.

yasmink, günaydın.

dirimcimbende buraya giremediğim zamanlarda acaba kk da beni konuşuyorlarmıdır diye
hazırlıklar bitti çok şükür ya az evvel dediğim gibi artık düğün gününü bekliyoruz

Kakao Soslu Hindistan Cevizli Kek

MALZEMELER
Keki ıçin:
4 yumurta
1,5 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ+erimiş margarin karışımı (1 bardak sıvı yağı kullandım
1′er pkt vanilya ve kabartma tozu
3 su bardağı un
Sosu ıçin:
3 su bardağı süt
2 yemek kaşığı kakao(Ben 3 kullandım
yarım su bardağı şeker
Ben 1 yemek kaşığı kahve kreması ekledim
Üzeri ıçin: Hindistancevizi
YAPILIŞI:
Aynen kek pişiridiğimiz sırayla şekeri ve yumurtayı en az 5 dk mikserle çırpın.Sütü ve yağı katın bir kez daha çırpın.Unu, kabartma tozunu ve vanilyayı eleyerek ekleyin ve bir kez daha
karıştırın.Yağladığınız büyük boy borcam tepsiye hamuru dökün ve üzerini düzeltin. Kesinlikle şekilli kalıp kullanmayın.Bu arada sos malzemelerini karıştırıp kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra altını kısıp arada karıştırarak 5 dk pişmeye bırakın. Başından ayrılmayın, taşabilir. Pişince soğumaya bırakın.Pişen ve soğuyan keki dilimlere kesin, sosun içine batırıp heryerine değmesini sağlayın ve hindistancevizine bulayın.Kekleri olabildiğince küçük kesin 40 dilim kadar çıkıyor..Tepsinin boyutu 27×40 cm Uzun dikdörtken borcam..Afiyetler olsun..

Şimdi vereceğim tarif muhteşem görünüyor,geçen hafta buldum,kakao sevmememe rağmen yapasım geldi :))))))

HALLEY TADINDA KEK

MALZEMELER:

KEKı ıÇıN:

* 5 yumurta

* 2 su bardağı şeker

* 2 çay bardağı sıvıyağ

* 2 çay bardağı süt

* 2 paket kabartma tozu

* 4 bardak un

* 1 paket vanilya

ARA KREMA ıÇıN:

* 1/2 litre süt

* 7 çorba kaşığı un

* 1 yumurta

* 6 çorba kaşığı şeker

* 1 paket vanilya

* 1 küçük paket labne peyniri

SOS ıÇıN:

* 3 su bardağı süt

* 5 çorba kaşığı şeker

* 6 çorba kaşığı kakao

ÜZERı ıÇıN:

* Yeteri kadar hindistan cevizi

YAPILIŞI:

- Kek için yumurtaları derin bir kaba kırıp şekeri ilave ederek iyice çırpın. Sıvıyağı, sütü ve vanilyayı ekleyip tekrar çırpın. Unu ve kabartma tozunu ayrı bir kapta harmanlayıp yumurtalı karışıma ilave edin ve kaşıkla karıştırın. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dökün. Önceden ısıtılmış 175º C de pişirin.

- Sosu için şeker, kakao ve sütü karıştırın.

- Kek soğuyunca su bardağıyla yuvarlaklar kesin veya bıçakla karelere bölün ve her tarafını sosa bulayarak buzdolabında 2 saat bekletin.

- Bu arada kremayı hazırlayın. Tencerede un, yumurta, şeker ve vanilyayı karıştırın. Sütü ilave edip kısık ateşte muhallebi kıvamına gelip üzeri göz göz olana kadar pişirin. Altını kapatıp labne peynirini ilave edin ve karıştırın.

- Buzdolabında soğuttuğunuz sosa bulanmış keklerinizi bıçakla enlemesine ikiye bölün ve aralarına hazırladığınız kremayı sürün. Pastacıkları hindistan cevizine bulayıp üzerini istediğiniz şekilde süsleyin.

canımcığım bunu yaş pastaya çevirebilirmiyim peki arasına puding sürüp
Herkese günaydınlar,iyi haftalar kızlar....
selam canım
ya eşime görev çıktı ankara dışı 1-2 günkötükedihüso

canımcığım bunu yaş pastaya çevirebilirmiyim peki arasına puding sürüp

selam canım
ya eşime görev çıktı ankara dışı 1-2 günkötükedihüso

Selam canım. 1-2 gün hasretlik iyi gelir belki...Birbirinizi daha da özlersiniz delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…