pınarcığım sanırım herkeste varbu problem :çok üzgünüm:,şöyle bir çevreme bakıyorumda :sm_confused:
canım bende minoksil kullanıyorum,geçen sene güzelim upuzun saçlarımı kestirmek zorunda kaldım :sm_confused:
ya bugün hava güzel sanki kızlar,
akşama güzel bir pasta yapmak istiyorum,kakolu yaş pasta,kızlar kakaolu kek yapıp ikiye bölüp arasına kakolu puding yapsak damla çikolatasıyla süslesem çok mu ağır olur:sm_confused:,güzel bir tarifi olan varmı :Saruboceq:
angel en iyisini yapmışsın,hepsini halletmişsin ne güzel ay ya ben ne giyeceğim :sm_confused:stres bastı iyice :sm_confused:,canım geçen cepaya gittik,tam carrefursanın karşısında takı satan bir yer var,çok hoş şeyler var,hatta ben ordan bir tane çanta beğendim,ay ya bakmak istemiyorum artık gözümde doymuyor :sm_confused:
günaydın şekerler ben geldim hihoyyyt
nasılsınız görüşmeyeli??
dirim, kanla ilgili testler yapılmıştı dr gittiğimde ferrosanol kullandım.
Ekim ayından beri var saç dökülmesi, daha öncede vardı ama çok değildi.
Saçlarımın azaldığını anlıyorum, birde önden çok yeni saçım çıkıyor sizde de varmı bu.
Revigeni kullanayaım bakalım faydası olmazsa dr giderim.
pasta öyle çok çok ağır olur gibi geliyor bana. Sade pasta yapıpı puding koysan daha hafif olur.
piknik olayını seviyorsunuz sanırım, bizde arkadaşlarla yazın gidiyorduk. geçen yıl keneden dolayı hiç bir yere gidemedik. Dün köydekiler diyordu tarlalarda varmış kene ilaçlama yapıyorlarmış.
İnşallah güzel olur da bahçede yaparsınız dışarıda daha güzel olur.
ayy işler bitti sadece düğün gününü bekliyoruz ama nasıl heyecanlıyım anlatamamhoşgeldin, son 5 gündesin süper3
bittimi işler.
Canım haftasonu aklıma geldin,dzcelin 1 haftası var dedim kendi kendime nasıl canım hazırlıklar ne alemdegünaydın şekerler ben geldim hihoyyyt
nasılsınız görüşmeyeli??
canım ağır olur sanırım Mısraaaaaaaaaa evet evet istiyorum ya :Saruboceq:dirim, kanla ilgili testler yapılmıştı dr gittiğimde ferrosanol kullandım.
Ekim ayından beri var saç dökülmesi, daha öncede vardı ama çok değildi.
Saçlarımın azaldığını anlıyorum, birde önden çok yeni saçım çıkıyor sizde de varmı bu.
Revigeni kullanayaım bakalım faydası olmazsa dr giderim.
pasta öyle çok çok ağır olur gibi geliyor bana. Sade pasta yapıpı puding koysan daha hafif olur.
piknik olayını seviyorsunuz sanırım, bizde arkadaşlarla yazın gidiyorduk. geçen yıl keneden dolayı hiç bir yere gidemedik. Dün köydekiler diyordu tarlalarda varmış kene ilaçlama yapıyorlarmış.
İnşallah güzel olur da bahçede yaparsınız dışarıda daha güzel olur.
ya kızlar ben yatağımı kociş yüzünden bazasız almıştım nasıl pişmanım anlatamam şimdi yere yakın bi baza arıyorum
iyiyim angelım şu saç işine çok takıldım inşallah mevsimseldirsende baya yoğunsun sanırım ama ciciler almışsın ne güzel bide nişanda döktürdünmü ohhhhhhh:))
Herkese günaydınlar,iyi haftalar kızlar....
angel gerçekten çok heyecanlıyım
hayırlsıyla bir atlatsak ya
ya kızlar ben yatağımı kociş yüzünden bazasız almıştım nasıl pişmanım anlatamam şimdi yere yakın bi baza arıyorum
ayy işler bitti sadece düğün gününü bekliyoruz ama nasıl heyecanlıyım anlatamam
Kızlar evim evim güzel evim bölümünde evimin birkaç tane resimlerini koydum.
canımcığım bunu yaş pastaya çevirebilirmiyim pekiSODALI KEK
Malzemeler
4 yumurta
4 kahve fincanı şeker
3 kahve fincanı sıvıyağ
1 şişe soda
9,5 kahve fincanı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
yarım kahve fincanı kakao
4 yemek kaşığı süt
Önce şeker ve yumurtayı kabarana kadar çırptım arkasından soda ve yağı ekledim çırpmaya devam ettim en son un,vanilya ve kabartma tozunu eleyerek ekledim.Karışımın yarısından biraz azını başka bir kaba aktarıp kakao ve sütü ekledim ortası delikli kek kalıbıma önce sade karışımdan bir miktar döküp üzerine kakaolu karışımın tamamını döktüm ve en üste kalan sade karışımın tamamını döküp önceden ısıtılmış fırında 180 derecede pişirdim.Afiyet Olsun.
selam canımHerkese günaydınlar,iyi haftalar kızlar....
hEMEN BAKALIM TATLIM,SANKİ BEN GÖRMÜŞÜM GİBİ HATIRLIYORU AMA :)))YENİ Mİ KOYDUN?
canımcığım bunu yaş pastaya çevirebilirmiyim pekiarasına puding sürüp
selam canım
ya eşime görev çıktı ankara dışı 1-2 günkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?