ben çok yoğun bir hafta sonu geçirdim ctesi öğleden sonra çıktım teyzemin kızının nişan alışverişini yaptık aman Allahım ne yoruldum ne yoruldum
kıyafetler ayakkabı terlik çanta iç çamaşırı pijama takılar daha neler neler
akşam 9 da eve girdik perişan şekilde annemlerde kaldım c tesi gecesi dünde kalktık ailecek abim annem ben kociş kahvaltı yaptık sonra annemle çarşıya çıktık bu seferde bana düğün için ayakkabı çanta iç çamaşırı falan aldık derken annişe hediye aldım çanta ve bluz aldım onada akşam 7 de evdeydim
anlayacağınız çok yoğun bir hafta sonuydu ama güzeldikaydirigubbakcemile5
evlere hiç elleyemedim temizlik ütü beni bekler artık günlere yayarak halladeceğim işleri inş.
dirim uzun zamandır vardı aslında ama şimdi daha bi arttı gibi sanki?tubis zeytinyağı sabunu etkilimi gerçekten?üstüne saç kremi kullansak
mesajını yeni gördüm, neredeyse bütün hafta sonu alışveriş yapmışsın ne güzel hihoyyyt
made, saç kremi hiç kullanmayın dedi analiz yapan bayan. Ben bir şişe kullandım bu zamana kadar.
dirim, başka ne yapılabilir yardımmmm
demir,çinko,b12 eksikliğinden,genetik saç dökülmesinden saç dökülebiliyor, hiç doktora gittin mi peki?
madeciğim piyasada priorin ve pantogar diye iki tane ayrı hap var,ikiside saç vitamini. saçın dökülmesini durdurmuyor ama saç köklerini besliyor,özellikle mevsimsel yada strese bağlı dökülmelere,yani gelip geçici dökülmelere karşı iyi geliyor,
birde saça sürülenler var,silicium,revigen,revivegen,minoksil vs.gibi eğer genetik dökülme ise direk minoksil saç spreyiyle diana 35 hapını birlikte veriyorlar.
demir,çinko,b12 eksikliğinden,genetik saç dökülmesinden saç dökülebiliyor, hiç doktora gittin mi peki?
madeciğim piyasada priorin ve pantogar diye iki tane ayrı hap var,ikiside saç vitamini. saçın dökülmesini durdurmuyor ama saç köklerini besliyor,özellikle mevsimsel yada strese bağlı dökülmelere,yani gelip geçici dökülmelere karşı iyi geliyor,
birde saça sürülenler var,silicium,revigen,revivegen,minoksil vs.gibi eğer genetik dökülme ise direk minoksil saç spreyiyle diana 35 hapını birlikte veriyorlar.
evt tubis ya öyle oldu ama yorgunluktan geberdim valla
bu hafta sonuda nişanımız var yien yorucu olur
ama olsun bunlar tatlı yorgunluklar
canım arada bir bende öyle oluyorum,geçer ben bişeyler atıştırdığım zaman hemen geçiyoryaa sabah sabah canm sıkılıo kızlar yaa öff neden acaba Allah hayrlara çakarsın:Saruboceq:
alan giyimden mi aldın,kız maşallah nişana,düğüne hazırlıklar tamam yani,ben hiçbirşey almadım daha,gezmeye başlayımcanım ben görümcemin düğünü için almıştım abiye ama teyzemin kızınada aynı yerden aldık ulustan alan giyim den aldım çok hoş ve bi sürü çeşit var her zevke göre
orda günlük şirin elbiselerde var ben nişanada ordan aldım))
mesajını yeni gördüm, neredeyse bütün hafta sonu alışveriş yapmışsın ne güzel hihoyyyt
made, saç kremi hiç kullanmayın dedi analiz yapan bayan. Ben bir şişe kullandım bu zamana kadar.
dirim, başka ne yapılabilir yardımmmm
hangi dr görünücez, dermatalog diye duydum ama hastanede hiç öyle bir branşta dr görmedim. Aydınlat beni a.s.
hayırlısı olsun canım, Allah tamamına erdirsin. Başlangıç yapıyorlar yani, nasıl olucak nişan.
canım arada bir bende öyle oluyorum,geçer ben bişeyler atıştırdığım zaman hemen geçiyor
alan giyimden mi aldın,kız maşallah nişana,düğüne hazırlıklar tamam yani,ben hiçbirşey almadım daha,gezmeye başlayım
canım ciddi bir dökülme yaşıyorsanız,bu bazılarının tavsiye ettiği bemiks-bepantene-evigen 3 ampulu badem yağıyla karıştır felan diyorlar ya,yada ısırgan otu,zeytin yağı karışımları vs.var.onlar iyi gelmiyor ciddi bir dökülme ise eğer,hatta daha çok dökülme bile yaşayabiliyorsun.ben çok doktora gittim canım geçen sene düğün stresinden saçlarım mahvoldu,stres+demir eksikliği+genetik 3.birden :1no2:saçınızda azalma olduksa,yada uzun bir süre dökülme yaşadıksanız doktora görünmenizi tavsiye ederim,benim bir süre demir eksikliğinden döküldü,demir hapı(ferrosanal) kullandım,düzeldi.minoksil içeren ürünler iyi geliyor,inanırmısınız saç dökülmesi yaşayan hastalara doktorlar diana 35 hapını veriyorlar :sm_confused:
angel en iyisini yapmışsın,hepsini halletmişsin ne güzel ay ya ben ne giyeceğim :sm_confused:stres bastı iyice :sm_confused:,canım geçen cepaya gittik,tam carrefursanın karşısında takı satan bir yer var,çok hoş şeyler var,hatta ben ordan bir tane çanta beğendimevet alan giyimden aldık
valla hazırlıklar tamam ilk defa son ana kalmadan hallettim kıyafet işlerimi
şimdi bi tek takı kaldı onada acelem yok ankamalle bakıcam bide optimuma
ordan siyah halka küpe ve bilezik almayı planlıyorum güzel bişiler kıyafeteme uygun bakalım
sen neler yaptın şekercim hafta sonu piknik olayına girmişsiniz yinedelikafadulden
evet madeciğim mısram bilir :Saruboceq:marifetli mısra bilir:)
amin canım sağolasın
evde olucak aile arasında
ama hava güzel olursa arka bahçede yapmayı planlıyorlar bakalım hayırlısı
inşallah hava güzel olur ama güvenilmiyor bu aralar havalara
günaydın şekerler ben geldim hihoyyyt
nasılsınız görüşmeyeli??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?