Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mesajını yeni gördüm, neredeyse bütün hafta sonu alışveriş yapmışsın ne güzel hihoyyyt

made, saç kremi hiç kullanmayın dedi analiz yapan bayan. Ben bir şişe kullandım bu zamana kadar.

dirim, başka ne yapılabilir yardımmmm

dirim uzun zamandır vardı aslında ama şimdi daha bi arttı gibi sanki?tubis zeytinyağı sabunu etkilimi gerçekten?üstüne saç kremi kullansak

demir,çinko,b12 eksikliğinden,genetik saç dökülmesinden saç dökülebiliyor, hiç doktora gittin mi peki?

madeciğim piyasada priorin ve pantogar diye iki tane ayrı hap var,ikiside saç vitamini. saçın dökülmesini durdurmuyor ama saç köklerini besliyor,özellikle mevsimsel yada strese bağlı dökülmelere,yani gelip geçici dökülmelere karşı iyi geliyor,
birde saça sürülenler var,silicium,revigen,revivegen,minoksil vs.gibi eğer genetik dökülme ise direk minoksil saç spreyiyle diana 35 hapını birlikte veriyorlar.

evt tubis ya öyle oldu ama yorgunluktan geberdim valla
bu hafta sonuda nişanımız var yien yorucu olur
ama olsun bunlar tatlı yorgunluklar

gitmedim dirimcim ben saçımla çok oynuyorum ona yormuştum bu dökülmeyi:1shok:

hangi dr görünücez, dermatalog diye duydum ama hastanede hiç öyle bir branşta dr görmedim. Aydınlat beni a.s.

evt tubis ya öyle oldu ama yorgunluktan geberdim valla
bu hafta sonuda nişanımız var yien yorucu olur
ama olsun bunlar tatlı yorgunluklar

hayırlısı olsun canım, Allah tamamına erdirsin. Başlangıç yapıyorlar yani, nasıl olucak nişan.

yaa sabah sabah canm sıkılıo kızlar yaa öff neden acaba Allah hayrlara çakarsın:Saruboceq:
canım arada bir bende öyle oluyorum,geçer ben bişeyler atıştırdığım zaman hemen geçiyor

alan giyimden mi aldın,kız maşallah nişana,düğüne hazırlıklar tamam yani,ben hiçbirşey almadım daha,gezmeye başlayım

canım ciddi bir dökülme yaşıyorsanız,bu bazılarının tavsiye ettiği bemiks-bepantene-evigen 3 ampulu badem yağıyla karıştır felan diyorlar ya,yada ısırgan otu,zeytin yağı karışımları vs.var.onlar iyi gelmiyor ciddi bir dökülme ise eğer,hatta daha çok dökülme bile yaşayabiliyorsun.ben çok doktora gittim canım geçen sene düğün stresinden saçlarım mahvoldu,stres+demir eksikliği+genetik 3.birden :1no2:saçınızda azalma olduksa,yada uzun bir süre dökülme yaşadıksanız doktora görünmenizi tavsiye ederim,benim bir süre demir eksikliğinden döküldü,demir hapı(ferrosanal) kullandım,düzeldi.minoksil içeren ürünler iyi geliyor,inanırmısınız saç dökülmesi yaşayan hastalara doktorlar diana 35 hapını veriyorlar :sm_confused:

amin canım sağolasın
evde olucak aile arasında
ama hava güzel olursa arka bahçede yapmayı planlıyorlar bakalım hayırlısı
inşallah hava güzel olur ama güvenilmiyor bu aralar havalara

tubiş dermatolog(cildiye) bölümü ilgileniyor.aç karna kan tahlili ve hormon tahlili yapıyorlar.
DEMİR (kandaki hemoglobin ve hematokrit değerleri, tam kan sayımı), SERUM ÇİNKO, BAKIR, MAGNEZYUM, FOLİK ASİT, B12
FERRİTİN
TOPLAM DEMİR BAĞLAMA KAPASİTESİ ( TBDK)
PROGESTERONE
T3, T4, TSH (troid için)
LH, FSH, PROLACTİN, TOPLAM VE SERBEST TESTOSTERON, DHEA-S, SHBG (pcos için)
KORTİZOL (stres için)
İNSÜLİN DEĞERLERİ
FTU (?)
ST4 ( kan hormon seviyelerini en iyi yansıtan test, tsh ölçümü ile tercih edilir)
AKS (açlık kan şekeri)
ALT, AST ( karaciğer fonksiyon testleri)
bunlara bakıyorlar mesela prolaktin hormonunun,yada erkeklik hormonu testosteronun yüksek çıkması saç dökülmesi yapabiliyor,karışık şeyle işte
inşallah mevsimsel bir dökülmedir.hoş zaten 100 saç telinin üzeri anormal :1rolleyes:

kızlar ben restorex kullanıyorum baya bi durdurdu ama bu aralar galiba mevsimsel yine başladı ama saç köklerim baya bi güçlendi

evet alan giyimden aldık
valla hazırlıklar tamam ilk defa son ana kalmadan hallettim kıyafet işlerimi
şimdi bi tek takı kaldı onada acelem yok ankamalle bakıcam bide optimuma
ordan siyah halka küpe ve bilezik almayı planlıyorum güzel bişiler kıyafeteme uygun bakalım
sen neler yaptın şekercim hafta sonu piknik olayına girmişsiniz yinedelikafadulden

pınarcığım sanırım herkeste varbu problem :çok üzgünüm:,şöyle bir çevreme bakıyorumda :sm_confused:
canım bende minoksil kullanıyorum,geçen sene güzelim upuzun saçlarımı kestirmek zorunda kaldım :sm_confused:
ya bugün hava güzel sanki kızlar,
akşama güzel bir pasta yapmak istiyorum,kakolu yaş pasta,kızlar kakaolu kek yapıp ikiye bölüp arasına kakolu puding yapsak damla çikolatasıyla süslesem çok mu ağır olur:sm_confused:,güzel bir tarifi olan varmı :Saruboceq:

angel en iyisini yapmışsın,hepsini halletmişsin ne güzel ay ya ben ne giyeceğim :sm_confused:stres bastı iyice :sm_confused:,canım geçen cepaya gittik,tam carrefursanın karşısında takı satan bir yer var,çok hoş şeyler var,hatta ben ordan bir tane çanta beğendim ,ay ya bakmak istemiyorum artık gözümde doymuyor:sm_confused:

dirim, kanla ilgili testler yapılmıştı dr gittiğimde ferrosanol kullandım.
Ekim ayından beri var saç dökülmesi, daha öncede vardı ama çok değildi.
Saçlarımın azaldığını anlıyorum, birde önden çok yeni saçım çıkıyor sizde de varmı bu.
Revigeni kullanayaım bakalım faydası olmazsa dr giderim.

pasta öyle çok çok ağır olur gibi geliyor bana. Sade pasta yapıpı puding koysan daha hafif olur.

piknik olayını seviyorsunuz sanırım, bizde arkadaşlarla yazın gidiyorduk. geçen yıl keneden dolayı hiç bir yere gidemedik. Dün köydekiler diyordu tarlalarda varmış kene ilaçlama yapıyorlarmış.

amin canım sağolasın
evde olucak aile arasında
ama hava güzel olursa arka bahçede yapmayı planlıyorlar bakalım hayırlısı
inşallah hava güzel olur ama güvenilmiyor bu aralar havalara

İnşallah güzel olur da bahçede yaparsınız dışarıda daha güzel olur.

Dirimcim bence çok ağır olur.Kakaolu keklerle aram yoktur benim,sevmiyorum.Ama istersen bir tarif yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…