Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hehe kızlar gelmiş kaydirigubbakcemile2,haftasonu naptınız bakem sositososito
biz piknik yaptık cumartesi,sevgili eşim,2 poşet mangal kömürüyle mangalı yakamadı,becerikli eşim benim klava::asigim:,dünde anneler günüydü,anneme dittim erkenden,eşim ALES'e girdi,ben anneme cüzdan aldım :1rolleyes:
sizler naptınız bakem

Ben cumartesi çalıştım,dün temizlik yaptım,sonra arkadaşlarımlar oturup biraz dertleştim,akşamda annemlere gittim.

ben çok yoğun bir hafta sonu geçirdim ctesi öğleden sonra çıktım teyzemin kızının nişan alışverişini yaptık aman Allahım ne yoruldum ne yoruldum
kıyafetler ayakkabı terlik çanta iç çamaşırı pijama takılar daha neler neler
akşam 9 da eve girdik perişan şekilde annemlerde kaldım c tesi gecesi dünde kalktık ailecek abim annem ben kociş kahvaltı yaptık sonra annemle çarşıya çıktık bu seferde bana düğün için ayakkabı çanta iç çamaşırı falan aldık derken annişe hediye aldım çanta ve bluz aldım onada akşam 7 de evdeydim
anlayacağınız çok yoğun bir hafta sonuydu ama güzeldikaydirigubbakcemile5
evlere hiç elleyemedim temizlik ütü beni bekler artık günlere yayarak halladeceğim işleri inş.

Koç
Sevgili Koçlar, Ay gezegeninin Yay burcu seyriyle yeni haftaya adım atmaktasınız. Bu enerji, yurt dışı bağlantıları, hukuk, eğitim, yayıncılık, seyahat konularındaki faaliyet ve önemli işlerinizi, kuralına uygun bir şekilde halletmeniz gerektiğinin işaretidir. Eğer kendi bildiğiniz şekilde hareket etmeye kalkışırsanız gücü elinde bulunduran kişilerin ikazlarıyla karşılaşabilirsiniz. Size neyi, nasıl yapmanız gerektiği konusunda akıl vermeye kalkışabilirler. Bu durumda mecburen onlara uymanız gerekecektir. Ayrıca bugün işlerinizi kolayca bitirmeniz pek mümkün olmayabilir. Fakat bu moralinizi bozmaz. Çünkü günlük enerjiniz geniş düşünmenizi ve iyimser hareket etmenizi sağlayabilecek niteliktedir. Böylece moralinizi bozmadan her işin altından kalkabilirsiniz. Sadece oyunu kuralına göre oynamanız yeterlidir.

Günlük enerjiniz sayesinde, yaşadığınız toplumdaki yanlışları ve eksikleri saptamanız mümkün olduğu gibi, nasıl bir dünyada yaşamak istediğinizi de gözden geçirebilirsiniz. Hakça ve adil bir düzen içinde sorunların daha çabuk çözüme kavuşabileceğini, özgürlüklerin kimse tarafından denetim altına alınamayacağını, geleneksel değerlerinize sahip çıktığınız gibi, çağa uygun gelişmeleri de takip etmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Size göre, kimsenin kimseden bir üstünlüğü olmadığı gibi, kimsenin kimseye de eziyet etme hakkı yoktur. Bunu farkettiğiniz anda hiç çekinmeden her türlü mücadeleyi verebilirsiniz.

Boğa
Sevgili Boğalar, yeni haftaya Yay burcunda ilerlemekte olan Ay gezegeninin etkisi altında girmektesiniz. Bu enerji, birleşik kazançlarınız, ortaklaşa yapılan işler, dışarıdan elde edilecek gelirler konusunda, çıkarlarınızı korumaya ve kollamaya dönük hareket edeceğinizin göstergesidir. Yani, kimlerle finans ilişkiniz varsa veya ne yolla para elde etmek istiyorsanız, o konular üzerinde girişimde bulunarak rahatlamak isteyebilirsiniz. Fakat güne baktığımızda, gayet dikkatli hareket etmek gerektiğini görmekteyiz. Çünkü, sıkıntılarınıza bir an önce çare bulacaksınız diye risk alabilirsiniz. Oysaki yapılması gereken, gayet akıllıca plan yapmak, herşeyi etraflıca gözden geçirmektir.

Kaldı ki, bugünkü etkiler altında, ne kadar isteseniz de, başkalarının sizi onaylaması ve onların istediği şekilde davranılması gerekmektedir. ınatçı olmak, hemen sonuç almaya kalkışmak, sabırsız davranmak sakıncalı olabilir. Bugünkü enerjiniz duygusal konularda da, sizin beklentilerinizden ziyade, partnerinizin içinde bulunduğu durumun önemli olduğunu göstermektedir. Eğer morali bozuksa destek olmalı, sorunları varsa elinizden gelen yardımı esirgememelisiniz. Ayrıca aranızdaki problemleri büyütmemeli, iyimser ve geniş düşünmeye gayret göstermelisiniz.

ıkizler
Sevgili ıkizler yeni haftaya devam etmekte olan Ay gezegeninin Yay burcu seyriyle adım atmaktasınız. Bu enerji beraberliğiniz konusunda dengeli ve gönül birliği içinde davranmanın önemini göstermektedir. Ne kadar haklı olursanız olun veya sizin söyledikleriniz ne kadar doğru olursa olsun, eğer partneriniz yanlış anlayacaksa veya başka anlamlar çıkaracaksa susmak en doğrusudur. Çünkü bugün sevgilinizin kendine olan inanç ve güven duygusu fazlasıyla ön plandadır. Kendini ve ilişkisini yeniden keşfetmek ve kafasında bir yere oturtmak çabasındadır. Görünen ve bilinenlerden ziyade, bilmediği görmediği durumlar onun için çok daha önemlidir. Kendisine karşı açık olmanız gerektiği yolunda size ikazda bulunabilir.

Bu durumda ilişkinizin selameti açısından yapılması gereken en doğru hareket, ona karşı dürüst olmaktır. Belki sizin de memnun olmadığınız durumlar var, belki siz de bazı şeylerin açıklığa kavuşmasını istiyorsunuz. O zaman bugün olabildiğince ılımlı, olgun ve hoşgörülü bir tarzda, sözcükleri iyi seçerek onunla konuşmayı deneyiniz. Eğer ilişki bir ortaklık ise, kendinizi onun yerine koyarak düşünmeye, onun gözüyle durumları görmeye çalışınız. O zaman günü huzurlu bir şekilde geçirmeniz mümkün olabilir.

Yengeç
Sevgili Yengeçler pazartesi gününe Ay gezegeninin Yay burcu seyri altında başlamaktasınız. Bu enerji, çalışma hayatınız, sağlığınız, başkalarıyla olan her türlü alışverişiniz konusunda kendi isteklerinizi ve beklentilerinizi ön planda tutmaya çalışmanız anlamına gelebilir. Yani günlük hayatın içinde yapmakla zorunlu olduğunuz her türlü iş ve sorumluluk size sıkıcı gelebilir. Bir yandan, herşeyi bir kalemde silip atmanızı, gerekirse risk alarak yeniye yer açmanızı söyleyen iç sesiniz, diğer yandan kurallar, uymakla yükümlü olduğunuz ödevleriniz. Birbirinden oldukça farklı bu iki duygu arasında kimi zaman sıkışıp kaldığınızı hissedebilirsiniz. Burada tercihiniz her ne kadar kendi istekleriniz yönünde hareket etmek olsa da günlük enerjiniz buna müsaade etmeyebilir.

Doğal olarak, yine normal rutininizi sürdürmek, hizmet etmek ve görevlerinizi yerine getirmek zorunda kalabilirsiniz. Peki tam tersi davranırsanız ne olur? Öncelikle otorite konumundaki kişiler size engel koyabilir. Bu kimileri için okuldaki öğretmendir, bazıları için işyerindeki patrondur veya ailedir, toplumdur. Ne olursa olsun, sistemin çarkı işlemeye devam edecek ve siz de kendi yaşam biçiminize göre üstünüze düşenleri yapmak zorunda kalacaksınızdır. Bu şartlar altında günü olumlu bir şekilde geçirmenin yolu ise, kendinize güven duymayı sürdürmek ve baskılar altında çökmeden, iyimser düşünmeye çalışarak hareket etmektir.

Aslan
Sevgili Aslanlar yeni bir güne, Ay gezegeninin Yay burcu seyri altında başlamaktasınız. Bu enerji, aşk hayatınız, tutkularınız, yaşam sevinciniz, dünyaya bakış açınız ve ruhunuzun derinliklerindeki özgürlük duygusunu harekete geçirici, en saf halinizle davranmanızı sağlayıcıdır. Zevk aldığınız, size mutluluk ve huzur veren, hayatı güzel yanlarıyla görmenizde etkili olan ne varsa, onu dibine kadar yaşamak, doyuma ulaşmak isteyebilirsiniz. Kendi özel ve farklı yanlarınızın, çevrenizdeki kişilerle kabul ve takdir görmesi gurunuzu okşayabilir. Hatta bu fark nedeniyle, bazen bir çocuk gibi davranabilir, beklentileriniz, istekleriniz konusunda diretebilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak veya içinizden geldiği gibi hayatınızı yaşamak en büyük arzunuzudur.

Ruhunuzun derinliklerinde olan herşey bugün açığa çıkarak, sizi aktif olmaya, hatta gerekirse bencil davranmaya bile itebilir. Buna hakkınız olduğunu düşündüğünüz için, otoriter kişilerin engel koymasına müsaade etmeyebilirsiniz. Fakat şunu belirtelim ki, bugünkü enerjiler altında, ne kadar iyimser ve coşkulu davranmak isteseniz de, belli bir noktadan sonra, bulunduğunuz ortam ve şartlar gereği sınırlarınızı bilmeniz, şartlarınıza göre hareket etmeniz gerekebilir. Bu durumu normal karşılarsanız hem gerilmemiş hem de günü keyifli bir şekilde değerlendirmiş olursunuz.

Başak
Sevgili Başaklar, yeni hafta Ay gezegeninin Yay burcu seyri altında başlamakta. Bu enerji, bilinçaltınızdaki güvenlik olgusunu harekete geçirici olduğu gibi, isteklerinizi kabul ettirmekten yana davranacağınızın da göstergesidir. Gün boyu sürecek bu etki altında, yaşamınızla ilgili konularda kendi kararlarınızı kendiniz vermekten yana olabilirsiniz. Dışarıdan size müdahalede bulunulması halinde, farklı tepkilerde bulunmanız mümkündür. Eviniz sizin için yerleşip kök saldığınız ve içinde huzur, mutluluk bulmaya çalıştığınız özel bir yerdir. Bu yerle ilgili kimsenin akıl vermesine veya sizi yönlendirmesine ihtiyacınız yoktur. Gerekirse her türlü riski göze alarak bu alanı korumaya çalışabilirsiniz. Oysaki günlük enerjiniz, hesap vermek zorunda olduğunuz kişi veya durumlar nedeniyle istediğiniz şekilde hareket etmenizin pek mümkün olmadığını göstermektedir.

Sizi gölgeniz gibi takip eden geçmişiniz veya ev içinde baskın olmaya çalışan kişiler nedeniyle, kurallara uymak zorunda kalabilirsiniz. Kimileriniz bugünkü enerjiler altında daha farklı durumlar yaşayabilirler. Yeni bir hayat kurmak özellikle genç kişiler, ailelerinin baskısıyla karşı karşıya kalabilirler. Bu durumda aklınıza estiği gibi hareket etmenize izin verilmeyebilir. Israr etseniz de pek bir faydası yok gibidir. Çünkü olanaklarınız tek başınıza onca yükün altından kalkmanız açısından yeterli değildir. Bu durumda oyunu kuralına göre oynamak, daha farklı yollar deneyerek amacınıza ulaşmanız gerekecektir. Bu ise ancak iyi bir planla mümkün olabilir.

bn dün okuldaydım kepli foto çekildik ordan bni dayımlar aldı hepberaber pikniğe gttk eğlenceliydi

Hafta sonu düğün için Tekirdağdaydım kocişimin baba tarafını tanımaya çalıştım.
Dün akşam döndük hemencik anneme gittim onu gördüm sonra eve gittim.

ya kızlar saç dökülmesine karşı bi öneriniz varmı?

Cumartesi günü sürekli gittiğim eczanede saç analizi vardı. Oraya gittim. revivogen diye bir şampuan aldım. Eczanedekilerde kullanıyormuş Başta biraz kaşıntı oluyormuş sonrasında iyileşme olmuş onlarda. Analiz yapan bayan şampuanı kullandıktan sonra dökülme devam ederse vitamin takviyesi, bunlara karşılık devam ederse dr görünmek gerektiğini söyledi.
2 kez kullandım. Sabah saçımı taradığımda daha az saç döküldü gibi geldi bana devamında ne olur bilemiyorum.

Terazi
Sevgili Teraziler, Ay gezegeninin Yay burcu seyri altında yeni haftaya başlamaktasınız. Bugünkü etkiler altında, gündelik hayatın içinde karşılaştığınız insanlar, yapılması gereken işler, düşünce alışverişiniz, kendinizi ortaya koyma biçiminiz gayet önemli hale gelmektedir. Zihinsel açıdan size geniş düşünme ve daha iyimser hareket etme olanağı kazandıran enerjiniz, gerekli gördüğünüz konularda risk almanıza neden olabilir. Kızdığınızda, korktuğunuzda, üzgün olduğunuzda veya herhangi bir olay sizi rahatsız ettiğinde bunu açıkça ve oldukça rahat bir şekilde dile getirebilir, kimseden çekinmezsiniz. Bilgi ve tecrübelerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşırken, düşünce ve isteklerinizin kesinlikle kabul edilmesinden yanasınızdır.

Bunun tam tersi hareket eden insanlarla sonuna kadar da mücadele edebilirsiniz. Buraya kadar yazılanlar, günlük aktivite içindeki davranış biçiminiz olup, size göre gayet normaldir. Fakat bugünkü enerjilere baktığımızda görüyoruz ki, otorite konumunda bulunan kişilerin size engel çıkarması mümkün. Yani bir yere kadar özgürce ilerleseniz bile, belli bir noktadan sonra etrafınızdaki insanlarla mutlaka anlaşmaya çalışmanız gerekebilir. Çünkü başka türlü ilerlemeniz, başarılı olmanız zordur. Benim de önerim, çıkarlarınızı korumanız açısından yeri geldiğinde esnek düşünmeye çalışmanızdır. Böylece ilerlemeniz daha kolay olabilir.

Akrep
Sevgili Akrepler yeni bir güne, Ay gezegeninin Yay burcu seyri altında başlamaktasınız. Gün boyu, parasal konularda girişimde bulunmak, kazancınızı çoğaltmak niyetiyle girişimde bulunmaya çalışabilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksektir. Şansınıza fazlasıyla güven duymanız sonucu risk almanız mümkündür. Kimi anlarda iyice araştırmadan atılımda bulunmaya kalkabilir bazen de, elinizdeki paranızı gereksiz yere savurabilirsiniz. Özellikle sabah saatlerinde daha yoğun bir şekilde yaşanabilecek bu durum karşısında benim önerim öncelikle avantajlarınızın farkında olmanız, adım attığınız konuların artı ve eksilerini iyi hesap etmenizdir.

Zaten günlük enerjilerinize baktığımızda, borç ve alacak, kredi, yatırım, bankayla alakalı işlerinizde temkinli hareket etmeniz gerektiğini görmekteyiz. Ayrıca girişimde bulunmayı düşündüğünüz alanlarda karşınıza çıkabilecek bazı engeller, detaylı bir şekilde düşünmenin menfaatleriniz açısından önemli olduğunu göstermektedir. Siz ne kadar özgür hareket etmeye çalışsanız, kafanızın içindeki planları yürürlüğe koymayı isteseniz de, güvencenizi tehlikeye atabilecek girişimlerden uzak durmak en mantıklısıdır. En azından bugün temkinli olmayı ihmal etmeyiniz.

Yay
Sevgili Yaylar, yeni haftaya, burcunuzda ilerlemekte olan Ay etkisi altında başlamanın rahatlığı içinde olabilirsiniz. Güven duygunuz fazlasıyla ön planda olduğu için, doğal olarak gününüzü bildiğiniz şekilde planlamaktan yanasınızdır. Her konuda temel olarak ele aldığınız nokta benlik duygunuzdur. Sizi en fazla mutlu ve güçlü hissettiren olgu ne ise, o yöne doğru eğilim göstermeniz mümkündür. Fiziksel görünümünüzdeki canlılığınız, hayati kararlarınızı verirken coşkunluk içinde hareket etmenizi sağlayabilir. Bugün, dışarıdaki insanların sizin hakkınızdaki düşünceleriyle, sizin dünyayı algılama biçiminiz konusu son derece önemlidir.

Eğer huzurunuz yerindeyse doğal olarak neşeli, sorunlarınız varsa düşünceli olmanız gayet doğaldır. Ayrıca içinizden nasıl geliyorsa, o şekilde hareket etme ihtiyacınız yoğundur. Yani kimseye göre değil, bizzat kendi isteğinize göre davranmaktan yanasınızdır. Günlük enerjilerinizi olumlu anlamda kullanmanız benim size önerim, özellikle baskın tavırlar içinde olmamanız, başkalarıyla işbirliğinden uzaklaşmamanız, otorite konumunda bulunan kişilerle ilişkinize dikkat etmenizdir. Çünkü bu kişiler sayesinde daha büyük bir çevrede sesinizi duyurmanız mümkün olabilir. Demek oluyor ki bugün, oyunu kuralına göre oynamak gerekiyor.

Oğlak
Sevgili Oğlaklar yeni güne, Ay gezegeninin Yay burcu seyri altında başlamaktasınız. Özellikle sabah saatlerinde, kendinizi ifade etme konusunda ne kadar coşkulu olsanız da, bazı durumlar kafanızın içini kurcaladığından hislerinizi dışa karşı belli etmekte zorluklar yaşayabilirsiniz. Bir taraftan yapılması gereken işler, diğer taraftan sizin planlarınız derken yoğunluğunuz fazlasıyla artabilir. Düzeltilmesi gerekenler, aksayan noktalar, daha önce düşündüğünüz fakat bir türlü yürürlüğe koyamadığınız yarım kalan işler derken haftaya keyifsiz bir şekilde adım attığınızı düşünebilirsiniz.

Öncelikle bunların bitirilmesi şarttır. Üzerinizdeki denetim fazlasıyla hakimdir. Siz yüksekleri hedeflerken, hala gereksiz ayrıntılarla uğraşmak zorunda kalışınız kimi anlarda abartılı tepkilerde bulunmanıza neden olabilir. Sanki onca işiniz gücünüz yetmiyormuş gibi, bir de ekstradan önünüze yığılanlar, zamanınızın büyük bir kısmını başkalarına göre düzenlemeniz anlamına gelebilir. Benim böyle durumda olanlara tavsiyem enerjinizi boş yere tüketmemeniz, yenilikte bulunmadan önce etraflıca düşünmenizdir.

Kova
Sevgili Kovalar, hayalleriniz, hedefleriniz ve çevrenizle ilgili olan konularda özgür hareket etmek ve düzenlemede bulunma arzusu içinde yeni haftaya adım atmaktasınız. Ay gezegeninin Yay burcu seyri altında özellikle günün ilk yarısında bildiğiniz şekilde işlerinizi düzene koymaktan, planlamaktan yana olabilirsiniz. Hatta gerektiği anlarda daha yüksek noktalara çıkabilmek için risk almayı bile düşünebilirsiniz. Çünkü size göre yenilikte bulunmak ve diğer insanlar tarafından tanınmak için bu şarttır. Fakat sizi rahatsız eden en önemli konu, tek başınıza hareket etmeniz konusunda otoritelerin onay vermeyişidir.

Bir yandan isteklerinizi güçlü bir şekilde kabul ettirmeye, yürürlüğe koymaya çalışırken, diğer yandan bazı kişilerin baskın tavırları canınızı sıkabilir. Siz küçük bir çevreye hitap etmek niyetinde değilsiniz. Kendinizi aşmaktan yanasınız. Bu ise, ancak bağımsız davranarak mümkün olabilir düşüncesinizdir. Benim günlük enerjileriniz altında size önerim, acele karar vermemeniz, güçlü insanlarla işbirliğinizi sürdürmenizdir. ınatçı davranmaya devam ederseniz, üzerinize daha fazla sorumluluk yüklemeleri mümkündür. Bu durumda dağılabilir, amacınızdan uzaklaşabilirsiniz.

Balık
Sevgili Balıklar iş hayatınız ve mesleki konumunuzla ilgili konularda etkili olacak Ay gezegeninin Yay burcu seyri altında güne uyanmaktasınız. Otorite konumunda bulunan kişilerle olan ilişkiniz ve her türlü alışverişinizde temkinli olmanız gereken bugün, hayatı pozitif yönünden ele almanız faydalıdır. ışinizle ilgili konularda her ne kadar özgür hareket etmek isteseniz de, içinde yer aldığınız sistem kurallara uymanız adına size baskıda bulunabilir. Onlar yani gücü elinde bulunduranlar işleri kendi istedikleri şekilde yapmanızdan yanadırlar. Bu durum yaratıcılığınıza vurulan bir darbe anlamındadır.

Size göre, çizdiğiniz plan dahilinde hareket edilmesi halinde, hem yenilikleri uygulamak kolay olacak hem de daha fazla insana ulaşılmış olacaktır. Fakat nedense bunu kabul etmekten yana değillerdir. Böyle bir hal karşısında, eğer bildiğinizi okumaya çalışırsanız bu kişilerle aranızın bozulma ihtimali yüksektir. Onlara uymanız halinde ise, kulağınızı arkadan göstermeniz gerekecektir. Günü olumlu bir şekilde geçirmenin yolu ise, yeteneklerinize güvenmek ama çıkarlarınızı düşünerek oyunu kuralına göre oynamaktır. Nasıl olsa yakın bir zamanda söylediklerinizin ne kadar haklı olduğunu anlayacaklardır.

adın yanlış yazmışım netten baktım şimdi de revigen benim aldığım.
Arkadaşım priorin diye bir amrka var onu kullanmıştı. ılkinde dökülme kesildi, sonra bırakıp normal şampuana dönmüş bir süre sonra tekrar kullandı dökülme kesilmedi.
En iyisi zeytinyağı sabunu aslında ama saçı çok sertleştiriyor.

madeciğim canım ne zamandır dökülme olduğunu söylersen yardım edebilirim uzun zamandır mı yoksa kısa zaman mı?
mısracığım ellerine sağlık canım,sabah sabah günlük burçlarımızıda okuyoruz mis ya kaydirigubbakcemile2
angel,tubiş,gamze sizde bayağı bir yoğunmuşsunuz ya,canım teyze kızının düğünü için sen nerden aldın kıyafeti?eşimin teyzesinin kızının düğünü var,belki abiye alırım belki günlük zamanda giyebileceğim şirin bir elbise alırım,karar veremedim ya

dirim uzun zamandır vardı aslında ama şimdi daha bi arttı gibi sanki?tubis zeytinyağı sabunu etkilimi gerçekten?üstüne saç kremi kullansak

canım ben görümcemin düğünü için almıştım abiye ama teyzemin kızınada aynı yerden aldık ulustan alan giyim den aldım çok hoş ve bi sürü çeşit var her zevke göre
orda günlük şirin elbiselerde var ben nişanada ordan aldım))

yaa sabah sabah canm sıkılıo kızlar yaa öff neden acaba Allah hayrlara çakarsın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…