ayy kına gecesi dendide ben çok ağlarım heralde ya
biraz fazla sulu gözlüyümdür zaten
ne kaldıki şurda senağlama
kızlar ben geldım
evde buyuk temızlık var odama sır agelmıstı ondan yazamadım
bağlantım koptu ama geldim yine kızlar hihoyyyt
kızlar yaa benim kınam evde olcakya oyun havaları arıyorum böle
aklınıza gelen şarkılar varmı??
slm kıslar ben geldimhihoyyyt neler konusuyosunuz bakımmm
Selam herkese
Hepiniz iyisinizdir insallah
Benden herkese selamlar olsun
Operim
mrb kızlar nasılsınız
giremiyorum artık ya
bilğisayarımda arıza var galiba.
buğünde temizlik falanda yaptım
yemekte koydum ocaga
tavuklu çorba benimki hep basit şeyler
birazdanda eşim gelecek
ben kalan işleir yapayım
öptüm sizi
kısısel ozel bakım malum kocannn kaydirigubbakcemile
gözün aydınmı desemen ne desem bilemedim açıkcası. gönlüne göre olmuş.
memleket farklılığı olabilir ama ben sana benim kınamdan olanları yazayım;
ekrem-gültekin bunlar arabaya taş koydum halayı olarak.
görünce aşık oldum - kızılcıklar oldumu - bursanın ufak tefek taşları - osman ağa - bacanak
çifte telli : trakya karşılaması, kadifeden kesesi
damat-payduşka halay müziği olabilir.
roman-kasap havası falan istersende yazarım.
Ama sen Ankaradasın misket oynarsınız siz hihoyyyt
Iyi sayilirim dostum
tatilim guzel basladi, annemde kaldim 2 gun superdi ama sonra tatil neredeyse kabusa donusecekti, dun bir ton aksilikler bizi buldu, onlari geçtim derken sabah ise gelirken felaket bir kazaya maruz kalacaktik ama nasil olduysa Allah bizi oyle bir korudu ki anlatamam hala soktayim
Yanimizda giden kamyonun arka kisminda bagli olan buyuk demir parçalari çozuldu ve bize dogru hizla yuvarlanmaya basladilar yolda, esim nasil sola kaçti diger arabalar nasil fren yapti ben anlatamam size
Hala soktayiz...
Cok çok çok korktuk...
Pazar gunu Kur'an okutacagiz insallah...
haktann kınayı getırı mutlaka baska cdye koy cunku karısır falan her dakıka sarkı degıstırmek zorunda kalabılırler
Iyi sayilirim dostum
tatilim guzel basladi, annemde kaldim 2 gun superdi ama sonra tatil neredeyse kabusa donusecekti, dun bir ton aksilikler bizi buldu, onlari geçtim derken sabah ise gelirken felaket bir kazaya maruz kalacaktik ama nasil olduysa Allah bizi oyle bir korudu ki anlatamam hala soktayim
Yanimizda giden kamyonun arka kisminda bagli olan buyuk demir parçalari çozuldu ve bize dogru hizla yuvarlanmaya basladilar yolda, esim nasil sola kaçti diger arabalar nasil fren yapti ben anlatamam size
Hala soktayiz...
Cok çok çok korktuk...
hımm anladım canım ben düğüne 3-4 gün kala ağda işimi hallettim ondan öncede cilt bakımını unutma en azından evde hazırlayabileceğin maskeleri düğünden 3-4 ay önce yapmaya başla benden sana tavsiye.
yok hayatım onu çalmicam annem acıklı şarkıları yasakladı
candan erçetin yüksek yüksek tepeleri neşeli sölemiş onu çalacamkaydirigubbakcemile3
ağlamak annem ve nişanlım tarafından yasaklandıkaydirigubbakcemile3
angel canım cd den çalıcam ben işte bişeler
bu arad aherkese teşekkürler fikir verdiğiniz için canlarım benima.s.
Iyi sayilirim dostum
Hala soktayiz...
Cok çok çok korktuk...
hıı teskur canım benım dugun buyuk ıhtımal hazıran en gec temmuz olur bı sey olmazsa yanı agda zaten 2 gun once yaptırmayı dusunuyodum 2 ay cıkmıyo tuylerım genıtal bolgeyı ne yapacam onu bılmıyorum cılt bakımını evdemı yapayım guzellık salonunda mı onerecegın bır maske tarıfı varmı?
Yasmincim sevindim senin adına :)
Yaralım aklım hep sendeydi cnm dostum.Çok geçmiş olsun,Allah korumuş ikinizide.
Çok işim var yazamıyorum kızlar
Ben hiç ağlamadım ya
Iyi sayilirim dostum
Hala soktayiz...
Cok çok çok korktuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?