Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haktann kınayı getırı mutlaka baska cdye koy cunku karısır falan her dakıka sarkı degıstırmek zorunda kalabılırler

kızlar ben geldım
evde buyuk temızlık var odama sır agelmıstı ondan yazamadım

selam haktancım düğün öncesi hep öle yorgun temizlikler yoğun çalışmalar
dayan canım az kaldıkaydirigubbakcemile3

bağlantım koptu ama geldim yine kızlar hihoyyyt

selam dzcel
ay kimse gelmiyor ya
bi ara iyice sessizleşti yani

kızlar yaa benim kınam evde olcakya oyun havaları arıyorum böle
aklınıza gelen şarkılar varmı??

valla ankara oyun havaları çalacaksınız işte
kaset mi çalınacak saz ekibi falanmı gelicek
o zaman ankaralı namık oğuz yılmaz vs. öle şeyler alıcan veya cd ye indircen bilg.

slm kıslar ben geldimhihoyyyt neler konusuyosunuz bakımmm

selam cnm nasılsın

Selam herkese
Hepiniz iyisinizdir insallah
Benden herkese selamlar olsun
Operim

selam yaralım nasılsın cnm
görüşemedik yine uzun zamandır
nasıl geçti tatilin

selam çakırım sen nasılsın tatlım
evde yoğun geçiyro zamanın dimi koşturmaca

ceylanın sarkılarına bak onda guzel oynak sarkılar var mahmut tuncer olabılır nasıl muzıkte oynarlar bılmedımız ıcın ben ızzet yıldızhandı galıba onu cok sevıyorum dugunde tam oynattırıyo yanı delalım

kısısel ozel bakım malum kocannn kaydirigubbakcemile

hımm anladım canım ben düğüne 3-4 gün kala ağda işimi hallettim ondan öncede cilt bakımını unutma en azından evde hazırlayabileceğin maskeleri düğünden 3-4 ay önce yapmaya başla benden sana tavsiye.

Iyi sayilirim dostum
tatilim guzel basladi, annemde kaldim 2 gun superdi ama sonra tatil neredeyse kabusa donusecekti, dun bir ton aksilikler bizi buldu, onlari geçtim derken sabah ise gelirken felaket bir kazaya maruz kalacaktik ama nasil olduysa Allah bizi oyle bir korudu ki anlatamam hala soktayim
Yanimizda giden kamyonun arka kisminda bagli olan buyuk demir parçalari çozuldu ve bize dogru hizla yuvarlanmaya basladilar yolda, esim nasil sola kaçti diger arabalar nasil fren yapti ben anlatamam size
Hala soktayiz...
Cok çok çok korktuk...
Pazar gunu Kur'an okutacagiz insallah...

canım benim çok saol fikirlerin için
ben ankaralı değilim ama onuda oynarızkaydirigubbakcemile3

oyy canım benim gerçekten büyük kaza atlatmışsınız Allah ım korumuş sizi çok şükür
bizde okutucaz bi Kuran evde birde adak kurbanım var tatil dönüşü onları halledicem inş. Allah ın izniyle

haktann kınayı getırı mutlaka baska cdye koy cunku karısır falan her dakıka sarkı degıstırmek zorunda kalabılırler

yok hayatım onu çalmicam annem acıklı şarkıları yasakladı
candan erçetin yüksek yüksek tepeleri neşeli sölemiş onu çalacamkaydirigubbakcemile3
ağlamak annem ve nişanlım tarafından yasaklandıkaydirigubbakcemile3

angel canım cd den çalıcam ben işte bişeler

bu arad aherkese teşekkürler fikir verdiğiniz için canlarım benima.s.

ayyy canım benimmm geçmiş olsunnn
neler olmuş öyle
okutun canım bencede
bizde çeyizlerimi götürdüğümüzde ev düzelirken annem okicak kuran bende çok inanırım böyle dualı olmasına evin
allah korumuş valla çok geçmiş olsun

hıı teskur canım benım dugun buyuk ıhtımal hazıran en gec temmuz olur bı sey olmazsa yanı agda zaten 2 gun once yaptırmayı dusunuyodum 2 ay cıkmıyo tuylerım genıtal bolgeyı ne yapacam onu bılmıyorum cılt bakımını evdemı yapayım guzellık salonunda mı onerecegın bır maske tarıfı varmı?

yaralım geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış vallahi Allah korumuş sizi.fakir birini doyur ayrıca kafanızdan ekmekle tuz geçirip ihtiyacı olan birine verin tatlım

ayy canım ben dayanamam aglarım senağlama yınede ayrı cdye koy tavsıye öpldnuz kızlar ısım var ıyı sohbetler kaydirigubbakcemile3

Yasmincim sevindim senin adına :)
Yaralım aklım hep sendeydi cnm dostum.Çok geçmiş olsun,Allah korumuş ikinizide.
Çok işim var yazamıyorum kızlar

Büyük geçmiş olsun yaralım.Allah'ım korumuş sizi.

simdiden hayırlı olsun tatlım.genital bölgeye gelince sir ağda tavsiye ederim hem acısı daha az oluyor hemde daha pürüzsüz oluyor.bende genital bölgeye agdamı düğüne 3 gün kala yaptırdım.ardından bebek yağı sürdüm herhangi bir tahriş durumu olmadı.maskeye gelince cildin nasıl onu bilmiourum ama benim t bölgem yağlı onun içinde bal ve muz maskesini uyguladım.ayrıca kil maskeside süper yapıyor cildi tavsiye ederim

Ben hiç ağlamadım ya

BEnde hiç ağlamadım, kesin çok ağlarım diyordum ama ağlamadım.

Verilmiş sakanız varmış canım. Ayrıca tekrar sadaka verin yada çocuk sevindirin derler. Bunlarıda yapın derim.

haktan, ayşegül var yüksek yüksek tepeleri söyleyen onuda bir dinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…