Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bnde hiç dayanamam heralde bide askere gtcek bayağı kötü olur ya

bnde hiç dayanamam heralde bide askere gtcek bayağı kötü olur ya

ayy gamzecim yarana tuz basmak gibi olmasında canım abim askerdeyken bende çok zorlanmıştım egeçen sen gitti ama ne çok ağladım hele acemi birliğindeyken ulaşmak çok zordu saatlerce tlf başında bekliyordum tam bağlayacakları sırada tlf görüşme süresi biterdi en son akşam 10 a kadar konuşulabiliyordu sonra ağlamaklı sesle not bırakırdım çocuklara ilk gittiği gün ulaşamadık taa ertesi gün akşam aradı falan ama rahattı hele 5 ay yapınca daha rahattı sonra usta birliğindeyken de cep telefonu serbest olduda rahatladık

eh nispeten yakınsınız yine

ben eryamandayım annemler akdere mamak tarafında daha uzağız
araba varda Allah tan uzaklar yakın oluveriyor

sen çalışıyormusun şekercim

ankaranın bir ucunda sen bir ucunda annenmiş olsun gönüller bir olsun gidip gelinir canımcım.
efet tatlım çalışıyorumm hatta bugün evlilik iznim bitti ve 25 günlük bir tatilden sonra başladım.sen çalışıyormusun kusum?

hepinize çok çok çok tesekkur ederim dostlarim...
Allah razi olsun hepinizden
Birde size bisi anlaticam...
Geçen hafta tatile girmeden esimin ailesine gittik...sohbet arasinda tartisma çikti, ailesi, dugunde olan butun olumsuzluklari esimin uzerine attilar, ustelik herseyi biz yaptik gibi bir konusma yaptilar, oysa butun borcu biz ustlendik ve dugun paramizi aldilar elimizden, ki çok para toplanmisti, o parayla hem borcumuz kapanirdi, hemde baya bi birikimimiz olurdu ama vermediler (Allah hesabini alir)
sonra tartisma buyudu ve basladilar esimle alay etmeye, kuçuk dusurmeye, anlamadim neden...
neyse kalktik gittik...iyi aksamlar falan filan...
dun gecede arabamiz bozuldu, esim yinede ailem diye babasini aradi (4 tane arabasi var) cevap vermedi, butun ailesini aradi bi kardesi cevap verdi, oda herkes uyuyor napiyim dedi...
komsumuzu uyandirdik allah razi olsun yagmur altinda geldi adamcagiz bakti biseyler yapti, arabasinin bir tanesini bize verdi, bugun aksamda bizim arabayi tamir edecek.
hala ailesinden biri arayip da ya ne oldu demediler.
esim çok sinirli ve uzgun...bende yarasina tuz basmak istemedigim için ailen soyle boyle demiyorum...sadece bak hersey duzeliyor canim takma bosver isleri vardir belkide diyorum.
ama içim içimi yiyor
ne utanmaz insanlarmis yarabbim...
deli olacagim...
içimden sadece sabir çekiyorum

işte ben en az haftada 1 gün giderim annişe hatta bu hafta cuma cts pazar hep beraberdik c tesi gece kaldık felan
ben çalışıyorum hyundai satış bayiinde sigortacı olarak 8 yıldır burdayım bölüm bölüm gezdim son durak sigorta:))
sen ne iş yapıyosun canımcım
bu arada bizim evlerde yakın eryaman elvankent 15 dk.yerimseniben

bnm kardeşim 2013te gtcek ablacım daha war ama 15 ay yapcak annemle biz çok ağlıcaz heralde ama inş. Allah nasip edrde görürüz o günleri :1hug:

siz böle anlatırken ben fena oldum o zaman kendimi düşünemiyorum ya senağlama

düşünürken konuşurken bende kötü oluyordum ama ağlamadım.
Birazda makyajım bozulursa burnum akçak o olcak falan diye kendimi sıktım.

Ben ertesi gün annemlere gittiğimde kötü oldum.Şöle bi odama baktım senağlama

Bir ahfta sonra gördüm ailemi balayı dönüşü, ilk odama gittim halende direk oraya giriyorum eşyalarım duruyor.

ben hiç üzülmeyeyim o zaman annemlerle aramızda bir sokak var.

Şu zamanda askerlerle daha kolay iletişim sağalanabiliyor.
Abimler askerdeyken mektup yazarlardı. Arada telefon ederlerdi.
( ben olsaydım merak ederdim ondan yaşlarınıda yazıyorum 37-35 yaşındalar)

mrb kızlar ben geldim nasılsınız yaralım cnm cok geçmiş olsun inan bugünlerde gecer:teselli:

Biliyorum Misraam biliyorum...
Umid ediyorum...Bir gun bunlarin hesabi gorulecek ve bende oturup izleyecegim...
Tek tesellim budur...
Uzgunum sohbetini boldum kusura bakmayin arkadaslar içim oyle dolu ki...anlatmak istedim sadece

bende özel bir şirkette kalite kontrol ve veri giriş üzerine calışıyorum canım.yaklaşık 5 senedir aynı yerdeyim..
aa hakketen cook yakınız vallahi ben beklerim seni eşinle beraber bir cayımı içmeye cook ciddiyim kusum

canım insanoğlu malesef öyle karşı tarafın iyiniyetli ve karşı tarafı kırmayacağını hissettiği an üzerine gider de gider seni çok iyi anlıyorum ama emin ol tüm sıkıntılara ragmen Rabbim iyiniyetin karşılıgımnı veriyor bu dünyada olmasa da öbür dünyada

canım benim ya niye böle bişi yaptıklarki karaktersiz insanlar
boşver sıkma canını mısranın dediği gibi Allah hepsinn hesabını görecek canım
sıkma canını

bnm kardeşim 2013te gtcek ablacım daha war ama 15 ay yapcak annemle biz çok ağlıcaz heralde ama inş. Allah nasip edrde görürüz o günleri :1hug:

inşallah canım görürsünüz hayırlısıyla o günleri

evet canım bizde kolay iletişim sağlamıştık çok şükür

Biliyorum Misraam biliyorum...
Umid ediyorum...Bir gun bunlarin hesabi gorulecek ve bende oturup izleyecegim...
Tek tesellim budur...
Uzgunum sohbetini boldum kusura bakmayin arkadaslar içim oyle dolu ki...anlatmak istedim sadece

olurmu öle şey şekercim tabi konuşucaz dertleşicez hep beraber rahatlıcaz

ohh iyiymiş şekercim
bende beklerim bak yakınız işte ne güzel
gerçi çok yenisiniz ama bebiş düşünüyomusunuz şekercim

aynen öyle ben de ona inanıyorum,
iyi veya kötü olsun yapılan her ne olursa olsun insan mutlaka birgün karşılığını görüyor
hiçkimsenin yaptığı yanına kalmıyor
kötü günler mutlaka birgün geçiyo önemli olan sabırlı olmak..

yaralım eşin de sen de üzmeyin kendinizi eşin o insanların içinden çok iyi cıkmış bu yönden şanslısın Allah muhafaza onlar gibi olaydı hiç dayanamazdı bir daha onlardan yardım istemezsiniz madem size öyle davrandılar ayıp etmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…