ben kınamda ağlamadım çünkü evde değildi kapının önünde oldu birde çok kalabalıktı babamda tam kına yaklılırken havai fişek falan patlatmıştı o nedenle ağlamak gümbürtüye geldi
ama salondan çıkıp annemlerden ayrılırken çok ağladım hele abimde tamamen koptum ay o kadar çok ağlamışım ki şimdi cd leri seyrederken bile şaşıyorum kendime :))
BEnde hiç ağlamadım, kesin çok ağlarım diyordum ama ağlamadım.
Verilmiş sakanız varmış canım. Ayrıca tekrar sadaka verin yada çocuk sevindirin derler. Bunlarıda yapın derim.
haktan, ayşegül var yüksek yüksek tepeleri söyleyen onuda bir dinle.
ayy canım benim kıyamam sana ben
neyseki o gunler geçti artık hep gül olurmu
inşallah bende ağlamam gerçi hüzünlü bi parça olmicak bende ağlamam heralde
ben öyle aşırı duygusal anlarda kaskatı kesilirim genelde saçma zamanlarda ağlarımkaydirigubbakcemile3
ben hem kınamda hemde düğünümde cook ağladım.heleki düğünümde ailemle vedalaşırken o denli ağlamışımki annem kızım istemiyorsan gitme dedi..oyy anacım benim burnumda tütüyor yerim onun tatlı yanacıklarını
ay durun bende yazayım:)kınamda ağlamadım.evden çıkarkende ağlamayacaktım herkesle vedalaş felan içimden diyorumki tamam yırttık babamda bile ağlamadım yani tuttum kendimi. bide ben şehir dışına gidiyorum.nese sıra erkek kardeşime geldi.erkek kardeşim ki baya çekingen bir yapısı vardır.kendi halindedir yani.nese sıra ona geldi.kardeşim ablaaa die bi sarılsın ağlasın.herkes şok ben şokk.ki hiç kimsenin aklının ucuna bile gelmeyecek bişi kardeşimin ağlaması.bi güzel ağladık kardeşimle yani öle oldu
:) Arkadaşım benden daha çok ağladı.Ben sensiz ne yaparım diye:1shok:
inşallah canım
tabi o gün öyle gerektirmişti çünkü abim annem kapıda slonun kapısında beni bekliyor
ben ağlaya ağlaya vedalaşıyorum falan baya duygusaldık hatta ertesi gün balayına giderken yoldada öle gözüm dalıp dalıp ağlamıştım
sonra geçti zamanla
uzaktamı canım senin anneciğin
hihoyyythihoyyyt
sadece salondan çıkarken gözlerim doldu. babamla annem daha çok üzülmesin diye tuttum kendimi.
Ama şimdi aklıma geldikçe ağlıyorum. uzakta değiliz ama özlüyorum :a015: :a015: :a015:
yok degil canım aynı şehirdeyiz ama heran yanında olamıyorsunsenağlama saolsun eşim anneme düşkünlüğümü biliyor ben demeden o götürüyor beni anacığıma
hakkatten kardeş başka.o ana kadar sanki anlamamışım da o an anlamışım gib oldu.sanki o andan itibaren kardeşimin var olan değeri kat be kat arttı sanki
iyi aynı şehirde olmanız ve eşinin anlayışlı olmasına sevindim cnm
her an beraber olmamak iyi zaten ilişkiler açısındanyerimseniben
bizde kardeşimle birbirimizi yerdik hiç geçinemezdik o benden önce evlendi düğün gecesi ilk danslarına çıkarken hüngür hüngür ağlamıştım çok farklı bi duygu bu, duygusallaşıyo insan çok fazlabiz kardeşimle birbirimzi yiyoruz ama ynede bn ona kıyamıyorum bnde çok ağlarım heralde çok sulu gözlüyüm
haklısın tatlım biraz uzak olmak en iyisi her iki tarafada
sen ankaranın neresinde oturuyosun cnm
annenler nerdeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?