görenler 19-20 yaşındayım sanıyo ama kaydirigubbakcemile3
burdayim canlarim geldim
dun size anlattim ama bizim arabamizin yani benim kendi arabamin bazi kagitlariyla da sorunlar çikti ve iki gundur ve iki gecedir esimle gitmedigimiz polis kalmadi, mahkeme kalmadi, sabah 7 den sonra kostur kostur ise geldik, isden çiktik kostur kostur eve gidip arabamizi tamir ettik sonra ordan polise gittik dun gece 1 de donduk evimize nasil yorgunum anlatamam
hala halletmis degiliz yarin sabah yine gitmemiz gerek sonra insallah bitti
bu arada hani geçen hafta esim ailesiyle tartisti onu kuçuk dusurduler demistim ya, iste ertesi gun esimin içi dolmus bir sekilde mesaj atmis annesine ben okumadim mesaji sadece soylemisti
biraz oncede, annesi aramis, bekledigin mektup geldi demis, esim iyi demis, telefonu kapatmadan oncede esime ne demis biliyormusunuz ? o mesaji sevgili karin mi gonderdi bana geçen hafta, ondan çikiyor besbelli demis...kocamda ugrasip durma onunla, onun haberi bile yoktu ben yazdim ne sokuyorsun onu isin içine deyip kapatmis
simdi ben bu kadini ne yapiyim ? hala benimle ugrasiyor
cuma gunu gidicez kagitlarimiz almaya...giriseyim diyorum ama bir yandan da allah korkusu
yine bunaldim bugun
yaralım çok güzel hiç aralarına girme canım eşin yavaş yavaş hak vermeye başlasın sana,kendi aralarında hallaetsinler,araya girersen kabak senin başında patlar.eşine destek ol ama annesi hakkında olumsuz yorum yapma sakın,kendi utansınburdayim canlarim geldim
dun size anlattim ama bizim arabamizin yani benim kendi arabamin bazi kagitlariyla da sorunlar çikti ve iki gundur ve iki gecedir esimle gitmedigimiz polis kalmadi, mahkeme kalmadi, sabah 7 den sonra kostur kostur ise geldik, isden çiktik kostur kostur eve gidip arabamizi tamir ettik sonra ordan polise gittik dun gece 1 de donduk evimize nasil yorgunum anlatamam
hala halletmis degiliz yarin sabah yine gitmemiz gerek sonra insallah bitti
bu arada hani geçen hafta esim ailesiyle tartisti onu kuçuk dusurduler demistim ya, iste ertesi gun esimin içi dolmus bir sekilde mesaj atmis annesine ben okumadim mesaji sadece soylemisti
biraz oncede, annesi aramis, bekledigin mektup geldi demis, esim iyi demis, telefonu kapatmadan oncede esime ne demis biliyormusunuz ? o mesaji sevgili karin mi gonderdi bana geçen hafta, ondan çikiyor besbelli demis...kocamda ugrasip durma onunla, onun haberi bile yoktu ben yazdim ne sokuyorsun onu isin içine deyip kapatmis
simdi ben bu kadini ne yapiyim ? hala benimle ugrasiyor
cuma gunu gidicez kagitlarimiz almaya...giriseyim diyorum ama bir yandan da allah korkusu
yine bunaldim bugun
aman be yaralım sallama kayınvalideni, eşin artık sana destek oluyo ya seni annesine savunmuş ya o ona yeterde artr bile.sen gönlünü ferah tut inşş önünüz aydınlık olsun.
dirim cim seninde yüksek lisansın sınavları mı, ay bende çalışamıyorum ya.bu arada senin yüksk lisansın hangi bölümdü ?
biz geldiiikk
Merhaba kızlar....
Yaralım canım takma sen bu söylentileri.Eşin ne güzel cevabını vermiş canım benim.
slm canım hoşgeldinSlm kıslarr
aa sen kaç yaşındasın ki yani :sm_confused::jeyyar:En yaşlı ben miyim ya
hoşgeldin canım nasılsın,bebek nasıl hihoyyytbiz geldiiikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?