Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

burdayim canlarim geldim
dun size anlattim ama bizim arabamizin yani benim kendi arabamin bazi kagitlariyla da sorunlar çikti ve iki gundur ve iki gecedir esimle gitmedigimiz polis kalmadi, mahkeme kalmadi, sabah 7 den sonra kostur kostur ise geldik, isden çiktik kostur kostur eve gidip arabamizi tamir ettik sonra ordan polise gittik dun gece 1 de donduk evimize nasil yorgunum anlatamam
hala halletmis degiliz yarin sabah yine gitmemiz gerek sonra insallah bitti

bu arada hani geçen hafta esim ailesiyle tartisti onu kuçuk dusurduler demistim ya, iste ertesi gun esimin içi dolmus bir sekilde mesaj atmis annesine ben okumadim mesaji sadece soylemisti
biraz oncede, annesi aramis, bekledigin mektup geldi demis, esim iyi demis, telefonu kapatmadan oncede esime ne demis biliyormusunuz ? o mesaji sevgili karin mi gonderdi bana geçen hafta, ondan çikiyor besbelli demis...kocamda ugrasip durma onunla, onun haberi bile yoktu ben yazdim ne sokuyorsun onu isin içine deyip kapatmis
simdi ben bu kadini ne yapiyim ? hala benimle ugrasiyor
cuma gunu gidicez kagitlarimiz almaya...giriseyim diyorum ama bir yandan da allah korkusu
yine bunaldim bugun

görenler 19-20 yaşındayım sanıyo ama kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden
bende 84 lüyüm 25 im
geçenlerde abiye almak için geziyordum ya kimin düğünü falan diyolar bende görümcemin düğününe bakıyorum diyorum satıcılar ayy sen evlimisin ne acelen vardı falan diyolar sonra diyorum yanımdakide kayınvalidem diyorum ben 2 senelik evliyim diyorum şaşıyolar
yani bende hiç yaşımı göstermiyomuşum eh bide hep spor falan giyinince hiç göstermiyoruz yaşımızıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

arabanın ne kağıdıyla uğraşıyorsunuz ki tatlım ya sigortalarla falan mı(

ya ne bu kaynanalardan çekilen çile hayret o seni kendi gibi sanıyor
peki yaralım bunu sana eşinmi anlattı annem böyle dedi falan diye
aman boşver ya en iyisi takma kafana canımcım uyma yani hem ne o öyle girişmek falan yakışmaz benim yaralıma dediğin gibi Allah korkusu eh kociş sevgisikaydirigubbakcemile3
takma kafana Allah a havale et canım benim

aman be yaralım sallama kayınvalideni, eşin artık sana destek oluyo ya seni annesine savunmuş ya o ona yeterde artr bile.sen gönlünü ferah tut inşş önünüz aydınlık olsun.

dirim cim seninde yüksek lisansın sınavları mı, ay bende çalışamıyorum ya.bu arada senin yüksk lisansın hangi bölümdü ?

yaralım bencede canım takma kafanı herkes kendi söylediğinden, kendi yaptığından kendi utansın
eşin de zaten ben attım deyince kalakalmıştır, haksız olduğu halde hala o durumda bile seninle uğraşıyor ya pes doğrusu

bende 85 liyim ama beni gören pek küçük sanmıyo :)) 27 -28 sanıyolar çocuğuda pek geciktirmeyin diyolar.geçen bizim müdürde dedi yaşınız geçmeden çocuk sahibi olun falan diye, kaç yaşındasın dedi, 24 deyince çok erkenmiş 3 4 sene bekle dedi :))) ama neyseki görüntümle beraber zekamda aynı yaşta, ay 30 yaşındakiler bile saçma sapan yaşıyo hayatı.ben çok kontrollüyüm ondan olsa gerekki büyük sanıyolar

yaralım çok güzel hiç aralarına girme canım eşin yavaş yavaş hak vermeye başlasın sana,kendi aralarında hallaetsinler,araya girersen kabak senin başında patlar.eşine destek ol ama annesi hakkında olumsuz yorum yapma sakın,kendi utansın
canım tekrar geçmiş olsun kaza atlatmışsınız ama arabaya bişeymi oldu ben o kısmı anlayamadım

canım evet

Merhaba kızlar....
Yaralım canım takma sen bu söylentileri.Eşin ne güzel cevabını vermiş canım benim.

Merhaba kızlar....
Yaralım canım takma sen bu söylentileri.Eşin ne güzel cevabını vermiş canım benim.

hoşgeldin canım,dün evinin resimlerine baktım,güle güle otur canım çok güzel maşallah
camdankalp hoşgeldin canım

çok tesekkur ederim kizlar hepinize, sizi dinleyeceim tabiki seslenmicem, umursamaz bir hale girecegim, evet esim anlatti...esim artik hiç birsey saklamiyor benden. saklamasin da. ben zaten biliyorum ailesini ama kendi anlatinca bende tepki vermeyince esim daha çok hirslaniyor onlara karsi.
zaten ortaligi karistiran annesi. en çok yani. gerçi hepsi ayni bunlarin...
Allaha havale ediyorum sizinde dediginiz gibi kendi utansin.

arabamin kagitlariyla sorun çikti anlatmakla bitmez çok ugrastik ama bitti insallah yarin sabah son defa gidecegiz sabah erkenden ve bu is bitecek. sonra guzel bir ohhhhh diyecegiz
harab olduk esimle ya...hele bu sabah 8 de açilan kayip burosunun onunde o yagmurun altinda perisan olduk bekleye bekleye...
neyse ki kotu bir ani olarak kalacak insallah

siz iyimisiniz ? onemli olaylar atlattim mi ben ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…