Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Dirimcim teşekkür ederim canım. Ben 83 doğumluyum.

Alınyazımsın hoşbuldum canım.Nasılsın?

iiz yaralım canım evet büyüyo yavaş yavaş bulantım kusmam gibi hiç bi şikayetim yok çok şükür canım sen nasılsın

mrb kızlar nasılsınız.
yaralım hoşgeldin uzun zamandır göreşemiyoruz
bende eskisi gibi giremiyorum ya.

kuran kursuna başladım
oraya gidiyorum
ordan gelip ev temizle falan gün geçiyor.

umarım herkes iyidir.

maşallah çakırgözlü inş çok iyi öğrenirsin :))

ya kızlar bende altta aşkımla 7 aya falan yazmmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum yardım eder misiniz

yasmin süper ya burda hala havalar ısınamadıda geçen hafta tatilde idare ederdi havalar

amaannn ne yaşlısı kızlarr hepimiz dipçik gibiyiz valla boşverim 81 i 83 ü 85 i bakın kaçlı olursak olalım ortak bi yerde buluşup sohbet edebiliyoruz ne güsel

yasmin süper ya burda hala havalar ısınamadıda geçen hafta tatilde idare ederdi havalar

Valla geçen haftadan bu yana havalar ii olmaya başladı canım burada.Haftasonu denize girdik yandık bile :) Bu hafta ise çok sıcak olmaya başladı artık İzmir.Bundan sonra hep böyle maalesef..

Valla geçen haftadan bu yana havalar ii olmaya başladı canım burada.Haftasonu denize girdik yandık bile :) Bu hafta ise çok sıcak olmaya başladı artık İzmir.Bundan sonra hep böyle maalesef..

walla girdnz mi nereye gttniz cnm bnde istiyoooommmmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…