kızlar anneler gününde kayınvalideye ne aldınız merak ettim
canım anneler gununde benım annem kayınvalıdemı ve dıger arkadaslarını bızde topladı gün gibi tam anneler günü oldu yanikaydirigubbakcemile3
ben hazırlık falan yaptım sonra nişanlımla evden ayrıldık alışveriş yaptık anneler kendı kendılerıne kutladı
daha sonra biz birer kucak dolusu papatyayla eve geldık ben kayınvalıdeme nişanlımda benım anneme çiçeklerimizi verdik diğer annelerede birer gül aldık
düğün öncesi dıye bızden hedıye ıstemedıler böyle bı organızasyon yaptılar
güzel geçti ama kaydirigubbakcemile2
haktancım ne güzel beklemiceksin
ama ben bi hafta sonra işe başladığımda kavuşucam ancak size
gerçi ben işe başladığımda sen daha yeni evlenmiş olacaksın
angel canım duydunmu nişanlım interneti bağlatmış evimize bu demektırkı sızden ayrı kalmicam
haktan bilgisayar başında bize anlatırken olanı bitenievet hayatım işte sen burda anılarını anlatırken ben evımde 3 gunluk tatılımde olucamkaydirigubbakcemile2
sonra nişanlım işe başlar bende geçerim bilgisayar başına bu seferde ben anlatırım olanları:enbuyukkk:
haktan bilgisayar başında bize anlatırken olanı biteni
kocişine yemek yapmayı unutma kaydirigubbakcemile3
çocukta yaparım kariyerde der gibi oldu bu da kaydirigubbakcemile3yok unutmam yemekte yaparım muhabbette:lepi:
canım ben 85 doğumluyum 24 ü bitiriyorum nasip olursa yavaş yavaşhaktan ve dzcel cim siz kaç yaşındaydınız canlarım:))
canım bu hafta geliyorlar ozman vereceğizhaktan güzeel olmuş hediyeniz valla :)) dirim boşver burda olsa verirdin.
bende şarjlı süpürge aldım kayınvalideme, annemede elektrikli süpürge.
alınyazımsın benimde mayıs sonu gibi saınavım var,inan bende kendimi hazır hissetmiyorumaöf okuyan varmı aranızda, ben okuldayken başlamıştım halen devam ediyorum, 3. sınıftayımda 2 dekileri bi veremedim ya, çalışamıyorumda haftayada koçişin yanındayım nasıl geççem acep ....
canım ben 85 doğumluyum 24 ü bitiriyorum nasip olursa yavaş yavaş
görenler 19-20 yaşındayım sanıyo ama kaydirigubbakcemile3maşallah o zaman sana merak ettimde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?