Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşgeldin canım
gözün aydın
canım.
negüzel hasret gidermişinizdir.

ben iyiyim canım buraya yaz geldi.
bende kuran kursuna başlayacagım yarın günde 1 saat
bende böyle yeni birşey yok canım.

ay çakırım nerde burası hala soğuk dışarlar güzel ama içeri soğuk hele benim işyerim donuyor hala külotlu çorap var bide üşütmeyim diye iyice garantiye alıyorum kendimi
haziranda tatile gidiyoruz bizde o zaman çıkarıcam yazlıklarıkaydirigubbakcemile2

hoşgeldin canım
gözün aydın
canım.
negüzel hasret gidermişinizdir.

ben iyiyim canım buraya yaz geldi.
bende kuran kursuna başlayacagım yarın günde 1 saat
bende böyle yeni birşey yok canım.
hoşbuldum tatlım çok sağol
iyi olmana çok sevindim hatta kuran kursuna başlamana dahada çok sevindim ben de kuran okumayı biliyorum ama tecvidli öğrenmek için gitmek istiyorum kısmetse bu yaz

tatiline az kalmış canım
ohh negüzel.

valla yaz sıcagı gibi
biliyorsun bizim buralar sıcagıyla meşhürr.

hoşgeldin jnazcım nasılsın cnm
babanların haccını Allah kabul etsin cnm
bizler iyiyiz idare ediyoruz cnm

evet canım banada uğraş olacak
sürekli evdeyim
boş zamanım çok
degerlendirmek istedim
burdada yapacagım en güzel şey buydu.
sen nasılsın düğünüz nezamandı canım.

iyi yapmışsın canım ne güzel bir uğraş iştealkisalkisalkis
ben iyiyim genel olarak düğün haziran 6.sında 4 ünde izne ayrılcam 2 gün izmirdeyiz düğün bitincede özdereye geçicez tatile abim annem kociş ben 1 hafta tatil yapıcaz inş.
bu sene yorucu ve üzücü geçti o nedenle tatile çok ihtiyacımız var
hayırlısı cnm

hoşbuldum angel cım
çok sağoll
sevindim iyi olmana da inşallah daha da iyi olursun tatlım
ne güzel tatil planları yapıyorsunuz bizim kesinleşmiş bir planımız yok ama büyük bir ihtimal arkadaşlarla abanta gideceğiz bir haftalığına

ay işte canım denk geldi iyi oldu düğün olmasaydı bizimde zordu ama oray akadara gitmişken eh bide dayımın yazlığı var annemle abimde gelicek düğüne tam denk geldi yani iyi oldu çok bakalım inş. bi aksilik çıkmazda gider geliriz

bende çok şükür iyiyim tatlım
kursta 29 mayısta bitiyor
ama bitmesinide istemiyorum bir yandan çünkü ortam çok güzel ve birşeyleri üretmenin verdiği zevkte var . bide yeni kumaşlar almayacağım dedim istanbula gittiğimde ama sağolsun ablam ve kardeşim almışlar banada ve şimdi onları yetiştirmenin telaşı sardı :)

bu arada angelcım her gören ne kadar kilo almışsın dedi bana
bebek için bu ay başlayacaktık çalışmalara ama vazgeçmek üzereyim haziran 15 e kadar verebileceğim kadarını verip ondan sonra başlayayım diyorum ama bir yandan da yengem karıştırdı kafamı korunmayı bırakınca hemen hamile kalacaksın diye bir durum yok diyor oda 4 aydır korunmuyor ama olmuyormuş

artık etrafa yaparsın veya işi öğrendiysen yapıp satarsın şekrcim evlenecek kızlara çeyiz için çeyiz evleri falan olsa girersin mesela
ama sizin orası küçük bi yer galiba

evet işte canımcım bende yengene katılıyorum hemen hamiel kalacaksın diye bişey yokki belkide hemen olursun ama 3-4 ay uğraşıyorsun işte
o yüsden eğer düşünüyosan bekleme derim bende

angelcım anca kendime ve görümcemlere yapıyorum açıkçası başkalarına yapmakla da uğraşamam gibi geliyor
şimdiye kadar yapıp satmayı da hiç düşünmedim
bide dediğin gibi küçük bir yer ama insanlar çok meraklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…