kızlarrr
ben geldimm
ya kusura bakmayın sizede haber veremedim cuma günü babamla abim umreden döndüler istanbula gittim biraz aceleye geldiği içinde haber veremedim.bugün 4 gibi geldim eve
sizler nasılsınız keyfileriniz nasıl ?
evet haklısın canım.
apartmanınmda bir arkadaş var
istiyor bebek 7 aydır olmuyor.
doktor hiç bir sorununuz yok.
stres den kaynaklanıyor
rahat ol demiş unutmaya çalış demiş
evet canım
diyorum en hayırlı zamanda olsun diye.
kızlar burda havalar bir güzelki
yazlık kıyafetlerimi çıkardım
yaz geldiii burda.
hoşbuldum tatlım çok sağolhoşgeldin canım
gözün aydın
canım.
negüzel hasret gidermişinizdir.
ben iyiyim canım buraya yaz geldi.
bende kuran kursuna başlayacagım yarın günde 1 saat
bende böyle yeni birşey yok canım.
ay çakırım nerde burası hala soğuk dışarlar güzel ama içeri soğuk hele benim işyerim donuyor hala külotlu çorap var bide üşütmeyim diye iyice garantiye alıyorum kendimi
ayy canımya ankaranın soğuğu meşhur diye boşuna dememişler
sen dikkat et yine
haziranda tatile gidiyoruz bizde o zaman çıkarıcam yazlıklarıkaydirigubbakcemile2
ay çakırım nerde burası hala soğuk dışarlar güzel ama içeri soğuk hele benim işyerim donuyor hala külotlu çorap var bide üşütmeyim diye iyice garantiye alıyorum kendimi
haziranda tatile gidiyoruz bizde o zaman çıkarıcam yazlıklarıkaydirigubbakcemile2
kızlarrr
ben geldimm
ya kusura bakmayın sizede haber veremedim cuma günü babamla abim umreden döndüler istanbula gittim biraz aceleye geldiği içinde haber veremedim.bugün 4 gibi geldim eve
sizler nasılsınız keyfileriniz nasıl ?
evet canım banada uğraş olacak
sürekli evdeyim
boş zamanım çok
degerlendirmek istedim
burdada yapacagım en güzel şey buydu.
sen nasılsın düğünüz nezamandı canım.
hoşbuldum angel cım
çok sağoll
sevindim iyi olmana da inşallah daha da iyi olursun tatlım
ne güzel tatil planları yapıyorsunuz bizim kesinleşmiş bir planımız yok ama büyük bir ihtimal arkadaşlarla abanta gideceğiz bir haftalığına
hadi kızlar bn çıkıyorum yarın görüşürz öptm
bende çok şükür iyiyim tatlım
kursta 29 mayısta bitiyor
ama bitmesinide istemiyorum bir yandan çünkü ortam çok güzel ve birşeyleri üretmenin verdiği zevkte var . bide yeni kumaşlar almayacağım dedim istanbula gittiğimde ama sağolsun ablam ve kardeşim almışlar banada ve şimdi onları yetiştirmenin telaşı sardı :)
bu arada angelcım her gören ne kadar kilo almışsın dedi bana
bebek için bu ay başlayacaktık çalışmalara ama vazgeçmek üzereyim haziran 15 e kadar verebileceğim kadarını verip ondan sonra başlayayım diyorum ama bir yandan da yengem karıştırdı kafamı korunmayı bırakınca hemen hamile kalacaksın diye bir durum yok diyor oda 4 aydır korunmuyor ama olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?