Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haklısın angelcım bakalım eşimle konuşayım bi :)
teologcum sende hoşgeldin tatlım annemlere gitmiştim oyüzden giremedim kaç gündür
bu arada açtığın konuyu da okudum tatlım çok üzüldüm başına gelenlere ama çok şükür çözüme kavuşmuş sevindim senin adına
kızlarr bu arada görümcem aradı çıkmam gerek bi tanıdıkları doğum yapmışta ona gideceğiz
öpüyorum hepinizi en kocamanındann Şeniz

iyiyim angel im cok şükür sen nasılsın

bende iyiyim canım çıkışa az kaldı saat bekliyorum:))

ya evet o iş sabır işi ve zor ama düşünürsen olabilir hem dediğin gibi küçük yer olması daha iyi çünkü özelliklede anneler böle şeylere çok meraklı annem her komşuna bana bişey ördürdü yok masa örtüsü yok yatak örtüsü yok perde hep konşular parayla ördü tabi kendide çok şey ördüdelikafadulden
ha sen şimdi sor ben ne kadarını kullanıyorum hiççççç
ama el emeği annemin hevesi kayınvalidemde verdi bi sürü
ben artık abim evlenirken ona vericem gelinime vericem:))

tamam canım görüşürüz
özletme kendinea.s.

jalecim inşallah akşam görüşmek üzre angel senin nasıl gecti günün bakim bu rada jnaz cım tesekkür ederim actıgım konuyla ilgilebdiğin

ayy giyinirken bakıyorum bir yandan
angelcım ben kıyafet dikiyorum tatlım örgü işi değil
benimde çeyiz dolu ama bazanın altında bekliyolar boşuna uğraşmışız o kadar
hadi görüşürüz tatlım bu sefer kesin gittim :)

aaa kıyafetmiydi ben niye dikiş sandımki:uhm:

yok cnm ya rastgele girdik bitr yere aklımın ucunda yoktu kızlar dedi serpil illa dene denedim çok yakıştı kırık beyaz fiyatıda 800 ytl tek parca içime de okadar sindi ki aldım hemen nişanlımda cok beğendi peri kızlarından bile güzel olmuşum

aaa ama görmemesi lazımdı şekercim ya
sabretseydin
ayy senin gibi gelinlik alanınıda ilk defa duydum canımcım öyle arkadaşlarla geçerken beğendim giydim aldım ilahi teolog
eee tadilat falan oluyordur dimi gelinlik
bide ne dicem sizin düğün tarihiyle ilgili bir gelişme varmı yani ne zaman
ev eşya falan ne olcak onlar

canım evet öyle ilk benden duymuş oldun keşke sana gösterme imkanım olsa cok yakıştı sadece beli daralcak o kadar şimdi cnm haziranda karanamaemi yeni okuluma götüreceğim nişanlım ist da oldugu için ev bakacak ben karanameyi okula götürdüğüm zaman babamla gideceğiz bu arada hem yeni evde kalacağız hemde eşya bakıp döşeyeceğiz sonra memlekete dönüp düğün yapacağız tarih kesin belli değil cnm atamaya bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…