Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

nerelere kayboldunuz teo ayrıca bana vediğin msn doğrumuydu bilmiorum ekledim ama hiç açılmıo

kızlar ii akşamlar.konuya girim hemen.benimki de gördü gelinlği ama resmini gördü üstümde değil:)

ooo biz gelinliği beraber diktirdik ben inanmıyorum öle şeylere provaların çoğuna beraber gittik

ay gercekten güzel bir konuya deginmissin... bende yeni sayilirim aslinda pekte yeni sayilmam sadece 10 aycikk evliyimmm:1hug: herkese tavsiye ederim cok güzel vir duygukaydirigubbakcemile3

hayır adet oldum.zaten planlamıyodum böle bişi.en azından şimdilik.ben kaza felan olmuşmudur die sordum.

sinirli değilim sanırım ama sen neden öle bişi sordun.yanlış bişi mi dedim acaba.öle ise kusuruma bakma cnm

yok canım sadece öle hissettim msjından yanlış hissetmişimdir sen kusura bakma canmm

sana sormuştum ya hamile kalma ihtimalim var mı die.kaza olmamıştır inşallah die sordum yani hamile kalmayı düşündüğüm için değil.ama keşke kilom olmasa ve kullandığım ilaçlar olmasa düşünürdüm bu yaz hamileliği.sanırım benim hamile kalma planlarım seneye bahara felan ancak olur.hep diyorum hakkımda ki en hayırlı zamanı şühhesiz ALLAH biliyo.o en hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip etsin ALLAH.

amin cnm Rabbim isteyen herkese saglıklı bebişler nasip etsin

ben çıkıyorum kızlar.çıkmadan bişi deyimn size.bugünlerde bi kitap almayı düşünürseniz eğer ELıF ŞAFAK'ın "AŞK" isimli kitabını alın.ben geçen pazar aldım.okumaya başladım.çoook güzel.artık 1 lere 2 lere kadar kalmıyom nette kalamıyorum daha doğrusu gidip kitabımı okumak istiyorum.tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…