ay gercekten güzel bir konuya deginmissin... bende yeni sayilirim aslinda pekte yeni sayilmam sadece 10 aycikk evliyimmm:1hug: herkese tavsiye ederim cok güzel vir duygukaydirigubbakcemile3Evet kizlar, kaç zamandir 2008 sonbahar gelinleri topiginde sohbet ettik dugunumuzu hazirladik, kinamizda agladik, evimizi duzduk ve en sonunda o heyecanlar stresler bitti, dugunumuz oldu ve artik evliyiz.
Tabiki daha evlenecek olan onca arkadasimiz var bu bolumde, bizlerde onlara evliligin ilk zamanlarini anlatarak bazi meraklari gideririz
Burasi bizim paylasimiz olsun..evlilik nasil gidiyor, zorluklar nedir, yemek tarifleri cokacimcoook
anlatmak istediginiz herseyi anlatin.
Sizi çok ozledim ben...ne guzel gunlerdi onlar yaa, ne çabuk geçti, pazar gunu evleneli 3 ay olacak...:1shok:
Benim suan ki en buyuk sorunum...kilo...çok kilo aldim kizlar çok...dun doktorda tartildim..8 kilo almistim Çok üzgünüm çoook
sana sormuştum ya hamile kalma ihtimalim var mı die.kaza olmamıştır inşallah die sordum yani hamile kalmayı düşündüğüm için değil.ama keşke kilom olmasa ve kullandığım ilaçlar olmasa düşünürdüm bu yaz hamileliği.sanırım benim hamile kalma planlarım seneye bahara felan ancak olur.hep diyorum hakkımda ki en hayırlı zamanı şühhesiz ALLAH biliyo.o en hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip etsin ALLAH.
birsam cnm ilaçlara hala devam ediyormuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?