maalesef benimde öyle olacak gibi, ama benim doğum günüm eşimden sonra ama o bana yılbaşında tanışma yıldönümündede bişeyler yaptı altında almak istemiyorumcanım eşiminde doğum günü yaklaştı,bizde mali krizdeyiz biraz,askerlikten dolayı fazla harcayamıyoruz.ya eşim doğum günümde çok güzel süprizler yaptı ama ben onun yarısını bile yapamayacağım sanırım.:çok üzgünüm:
sanırım evde olacağız aten ben öyle güzel anları dışarda geçirmek istemiyorum çünkü zor buluyoruz birbirimizi, ama naapmalı ki ???kızlar mali kriz varsa eğer evde yapılabilecek hoşlarına gidebilecek bişeyler düşünün bence
yani çok hoş sürprizler yapmak için sanırım bazen çok yüksek bi finansa gerek olmayabilir diye düşünüyorum. kendimi sizin yerinize koydum şimdi düşünüyorum hatta düşünmeliyim haftaya da benim kocişin doğum günü, ilk evli kutlayacağımız doğum gün olacak ay heyecanlandım hihoyyyt
Benimde aynı gün eşimin doğumgünü var.Haftaiçine denk geldiği ve ben çalıştığım için bu hafta sonu kutlayalım diyorduk,şimdide ben hastayım.20 kişi misafir ağırlamam gerekiyor
Bu sabah sordum eşime ne yapalım diye o da karar veremedi,aslında yapmak istiyorum çünkü bugüne değin hiç böyle bir kutlama olmamış.
Hediye olarakta kıyafet alacaktım,şimdi açmak üzere olduğu yeni işyeri için masa yada sandalye düşünüyorum.
inşallah hayırlısıyla evet gerçekten bizim için bi o kadar aşk dolu ama bi okadar da zor günlerdi
işlerimizi yoluna koyup evlenemicez diye karşılıklı ağladığımızı biliyorum ya bak aklıma geldi şimdi senağlama
biz geldiikk
canım göksu parkıda güzel size daha yakın tabi o taraflar,bizede mogan yakınkaydirigubbakcemile2,bizde eşimle harikalar diyarına gitmiştik,orasıda güzel ama ramazanda gitmiştik,aç aç zor oluyor yanekaydirigubbakcemile
kızlar kocacımın doğum günü var 20 sinde, mali krizdeyim ama eşimin yanında olcam, ne alsam napsam varmı değişik fikirleri olan
cssa hoşgeldin naber, angelim kolay gelsin canım
Benimde aynı gün eşimin doğumgünü var.Haftaiçine denk geldiği ve ben çalıştığım için bu hafta sonu kutlayalım diyorduk,şimdide ben hastayım.20 kişi misafir ağırlamam gerekiyor
Bu sabah sordum eşime ne yapalım diye o da karar veremedi,aslında yapmak istiyorum çünkü bugüne değin hiç böyle bir kutlama olmamış.
Hediye olarakta kıyafet alacaktım,şimdi açmak üzere olduğu yeni işyeri için masa yada sandalye düşünüyorum.
:mrb ben 6 aylık evlıyım.ama evlılığın ne olduğunu anlamadan ANNEMI KAYBETIM.1,5 aylıkken.suan kendımı toparlıyamıyorum hep aklımda annem var.eşimle ne zaman bır sey yapsam o gelıyo.BEN BUNU NASIL ATLATICAM BILMIYORUM:çok üzgünüm::teselli:
:mrb ben 6 aylık evlıyım.ama evlılığın ne olduğunu anlamadan ANNEMI KAYBETIM.1,5 aylıkken.suan kendımı toparlıyamıyorum hep aklımda annem var.eşimle ne zaman bır sey yapsam o gelıyo.BEN BUNU NASIL ATLATICAM BILMIYORUM:çok üzgünüm::teselli:
canmm başın saolsun ama bu hayatın bi gerçeği zaman herşeye çare benimde abim çok genç yaşta şehit olmuştu ne hayallerimiz vardı evlenmek için salonu bile tutulmuştu eşyalar hazırdıı ooff ne bileyiimm çookk zor canm seni anlamaya çalışıorum rabbim sabır versin zaman ii gelecektir tamam mı cnm
canım başın sağolsun,tüylerim diken diken oldu inan,allahın izniyle atlatacaksın canım,aramıza katılsana:teselli:
tşk ederım.çok kotu bır durumdu halada oyle.katılırım ıstersenız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?