Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

maalesef benimde öyle olacak gibi, ama benim doğum günüm eşimden sonra ama o bana yılbaşında tanışma yıldönümündede bişeyler yaptı altında almak istemiyorum ((

sanırım evde olacağız aten ben öyle güzel anları dışarda geçirmek istemiyorum çünkü zor buluyoruz birbirimizi, ama naapmalı ki ???

canım ya önce sana geçmiş olsun 20 kişiden sonra bide doğum günü zor olcak diyecem ama bizim mısramızın elinden kurtulmaz hiçbişey :))
mısra ya bende sana pasta tarifi soracaktım, napsakki, bende parfüm alcam gibi kendisi demişti bana neden parfüm almadın hiç diye :))

canım benim bizde ağladık bi kaç kez kocişle ama şimdi herşey halloldu çok şükür hemde 2 yıl oldu evleneli
Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inş.:Saruboceq:

hoşgeldiniz canlarım nasılsınız bakalım:ecrin_bebek:

evet göksu gerçekten güzel temiz aile ortamı
bakalım ayaralayabilirsem haftaya gideriz
yoksa artık tatilden sonraya kalıryerimseniben

kızlar kocacımın doğum günü var 20 sinde, mali krizdeyim ama eşimin yanında olcam, ne alsam napsam varmı değişik fikirleri olan

ay canım ya bende hiç öle değişik fikirler yoktur nedense(

cssa hoşgeldin naber, angelim kolay gelsin canım

sağol şekercim

ayy herkesin kocişlerin doğumgünüde biraraya gelmiş
sizler yapın hazırlayın sürprizleri anlatın bende sizden esinlenirimkaydirigubbakcemile2

eğer hiç kutlama yapmadıysa yap bencede hoş olur hediyeyide güzel düşünmüşsün canımcım:içelim:

canmm başın saolsun ama bu hayatın bi gerçeği zaman herşeye çare benimde abim çok genç yaşta şehit olmuştu ne hayallerimiz vardı evlenmek için salonu bile tutulmuştu eşyalar hazırdıı ooff ne bileyiimm çookk zor canm seni anlamaya çalışıorum Rabbim sabır versin zaman ii gelecektir tamam mı cnm

gultr bi psikologtan yardım alabilirsin ben öle yapmıştım az da olsa yardımı oluo hoş benim durumum gittikçe kötüleşmişti uykunın zerresi kalmamıştı uykusuz yani hiç uyumadan çookk günler geçti yani tamamen değişmişti hayat mahvolmuştu o zamnada psikiyatriden yardım almıştım ilaç falan çok şükür şimdi uyku açısında çookk iim cnm ayrıca bol bol dua et içini rahatlatır

canım başın sağolsun,tüylerim diken diken oldu inan,Allahın izniyle atlatacaksın canım,aramıza katılsana:teselli:

tşk ederım senınde başın sağolsun.gerçekten çok zor.bunu anlatmak mumkundeğil.zaman ne kadar ıyı gelır onuda bılmıyorum.

canmm zaman tabiki o kadar da sihirli bişi deil unutturmuo kesinlikle ama ilk günlerdeki ilk aylardaki gibide olmuo tatlım yaa
eşinle aran nasıl anlayışlı birisimi bu arada anneciğin hastamıydı canm

gultr canım başın saolsun.umarım en kısa zamanda kendini toparlayabilirsin.hertürlü destek olmaya hazırım sana.

gultr başın sağolsun canım, zaman herşeyin ilacıdır canım benim inşallah hayırlısıyla atlatırsın :teselli:

GULTR allah sabır versin inş çok zordur eminim ama bi psikolagtan yardım alsan en iyi o yardımcı olabilir ((

canım paylaştıkça rahatlarsın,hoşgeldin aramıza tekrar,acın çok zor canım anlıyorum,bir rahatsızlığı mı var dı annenin

GULTR,öncelikle hoşgeldin cnm.Başınız sağolsun,Allah anneciğinin mekanını cennet eylesin,nurlar içinde yatsın inşallah.Bu süreçte hiç toparlanamadıysan bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.Umarım eşinde anlayışlı biridir,mutlakaki bu durum evliliğinide etkiliyordur.

Cssacım iyi olmanıza sevindim cnm.
Bende bugün biraz daha iyiyim.

Dirimcim pasta tarifi demişsin,yardımcı olmaya çalışayım cnm
Ayrıca geçen gün resim eklemişsin göremedim çok üzüldüm
Benim 20 kişi misafirim eşimin doğumgünü için gelecek olanlar:)

Son düzenleme:
MISRA allah yardımcın olsun yaa 20 kişi azda değilmiş allah kolaylık versin hastaymışsın bide geçmiş olsun

mısracığım çok becerikli bir bayansın ya,maşallah alkisalkisalkis,tekrar bir 20 kişi ağırlayacaksın,ay ya kimbilir ne ciciler yaparsın şimdi ya cokacimcoook:1rolleyes:
canım öğleden sonra eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…