Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dirimcim aynen öyle ayın 25 i gibi aksama ne yemek yapsam diye size sorarım artık kaydirigubbakcemile3

evet şekerciğim sadece yemekte olmaz,hamurişi vs de gerekli,
geçen eşim tavuklu bir yemek yaptı,beğenmedim ama yazık şevkinide kırmak istemedim,sonra yapmaz felan :jeyyar:,zaten yazın akşamları canım yemek istemiyor.çay peynir,domates,salata felan hafif şeyler güzel gidiyor
siz balayı için yazımı bekleyecektiniz canım

evet hem maddi açıdan hemde izin durumlarından düğünden sonra gitmicez biyere bakalım yaza diyoruz
aslında gitmek güzel olurdu ama olsun eşimle beraber olayımda o bana en güzel balayı biz aynı evde yaşamanın hayalini 5 yıldır kuruyoruz

dzcel 5 ıllık hayalin allahın izniyel 4 gün sonra gerçekleşiyo :)) gözünaydın şekercim :))) bizde 4 sene bekledik kavuştuk sandık inş bi 4 sene daha beklemeyiz :))

ayy vallahi ne kadar güzell olur du ya
burada resimleri paylaşmaktansa canlı birebir görmenizi birlikte eğlenmeyi çok isterdimm,
oynardık şıkır şıkır kaydirigubbakcemile3 sositososito

evet şekercim iyi olurdu vallasositosositosositososito

bende iyiyim tubiscim idare ediyoruz işte:))

güzel şeyler getir aklına canım korkma
kist bile olmuş olsa herşeyin bir çaresi var merak etme Allah ım yardımcın olsun inş.:Saruboceq:

iyiyim angelim sen nasılsın

iyiyim bende tatlım
pek iş yok oturuyoruz
müşteri portföyü oluşturuyorum bende kaydirigubbakcemile3

ay ne güsel eğlenmişsiniz
bende önümüzdeki hafta kuzenleri göksuda toplucam inş.

hayırlısı canım ya siz birbirinize kavuşunda
bu sene olmazsa seneye gidersiniz sizde.

hadi bakalım kavuşuyorsunuz kaydirigubbakcemile2,
dzcel 5 ıllık hayalin allahın izniyel 4 gün sonra gerçekleşiyo :)) gözünaydın şekercim :))) bizde 4 sene bekledik kavuştuk sandık inş bi 4 sene daha beklemeyiz :))
kaydirigubbakcemile2

inşallah hayırlısıyla evet gerçekten bizim için bi o kadar aşk dolu ama bi okadar da zor günlerdi
işlerimizi yoluna koyup evlenemicez diye karşılıklı ağladığımızı biliyorum ya bak aklıma geldi şimdi senağlama

canım göksu parkıda güzel size daha yakın tabi o taraflar,bizede mogan yakınkaydirigubbakcemile2,bizde eşimle harikalar diyarına gitmiştik,orasıda güzel ama ramazanda gitmiştik,aç aç zor oluyor yane kaydirigubbakcemile

kızlar kocacımın doğum günü var 20 sinde, mali krizdeyim ama eşimin yanında olcam, ne alsam napsam varmı değişik fikirleri olan

kızlar kocacımın doğum günü var 20 sinde, mali krizdeyim ama eşimin yanında olcam, ne alsam napsam varmı değişik fikirleri olan

canım eşiminde doğum günü yaklaştı,bizde mali krizdeyiz biraz,askerlikten dolayı fazla harcayamıyoruz.ya eşim doğum günümde çok güzel süprizler yaptı ama ben onun yarısını bile yapamayacağım sanırım.:çok üzgünüm:

kızlar mali kriz varsa eğer evde yapılabilecek hoşlarına gidebilecek bişeyler düşünün bence
yani çok hoş sürprizler yapmak için sanırım bazen çok yüksek bi finansa gerek olmayabilir diye düşünüyorum. kendimi sizin yerinize koydum şimdi düşünüyorum hatta düşünmeliyim haftaya da benim kocişin doğum günü, ilk evli kutlayacağımız doğum gün olacak ay heyecanlandım hihoyyyt

Benimde aynı gün eşimin doğumgünü var.Haftaiçine denk geldiği ve ben çalıştığım için bu hafta sonu kutlayalım diyorduk,şimdide ben hastayım.20 kişi misafir ağırlamam gerekiyor

Bu sabah sordum eşime ne yapalım diye o da karar veremedi,aslında yapmak istiyorum çünkü bugüne değin hiç böyle bir kutlama olmamış.
Hediye olarakta kıyafet alacaktım,şimdi açmak üzere olduğu yeni işyeri için masa yada sandalye düşünüyorum.

hoşbulduk kızlar biz iiz çok şükür sizlerde ii olun tamam mı??
benimde gelecek ay hem evlilik yıldönünüm 10 gün sonrasıda eşimin doğum günü ayy ne yapcam ben yaaa aslında aklımda bikaç fikir var ama hediye konusunu halledebilirim sanırım ama şöleee süprizli bişiler yapbilmek istiorum o bana neler yapıo yaa ben sadece çıkarıp hediyesini vermek isTemiorum anneler gününde bile bi sürü süpriz yaptı bana canım benimm

mısraccımm hoşgeldin bugün daha iisindir inş canım eşinin doğum günü olan günde babamında doğum günü bakalım ne alcaz

:mrb ben 6 aylık evlıyım.ama evlılığın ne olduğunu anlamadan ANNEMI KAYBETIM.1,5 aylıkken.suan kendımı toparlıyamıyorum hep aklımda annem var.eşimle ne zaman bır sey yapsam o gelıyo.BEN BUNU NASIL ATLATICAM BILMIYORUM:çok üzgünüm::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…