evet hem maddi açıdan hemde izin durumlarından düğünden sonra gitmicez biyere bakalım yaza diyoruzevet şekerciğim sadece yemekte olmaz,hamurişi vs de gerekli,
geçen eşim tavuklu bir yemek yaptı,beğenmedim ama yazık şevkinide kırmak istemedim,sonra yapmaz felan :jeyyar:,zaten yazın akşamları canım yemek istemiyor.çay peynir,domates,salata felan hafif şeyler güzel gidiyor
siz balayı için yazımı bekleyecektiniz canım
ayy vallahi ne kadar güzell olur du ya
burada resimleri paylaşmaktansa canlı birebir görmenizi birlikte eğlenmeyi çok isterdimm,
oynardık şıkır şıkır kaydirigubbakcemile3 sositososito
iyim angelcım sen nasılsın?
dirim, sağol canım. sen nasılsın.
yasmin, aklına kötü şeyler getirme. Benim evlenmeden önce 15 gün geç gelmişti. Bir sorun çıkmamıştı dr gitmiştim.
Nasılsın canım heyecan durumları nasıl?
Tubiş,angel valla aklıma getirmek istemiorum;ama korkuyorum yaUmarım yoktur.dua edin bana arkadaşlarım
dzcl canım kendi derdimden sana mutluluklar dilemeyi unuttum.Canım benim umarım herşey gönlünüzce olur.Şimdiden mutluluklar.Allah bir yastıkta kocatsın...
iyiyim angelim sen nasılsın
dzcelciğim şansına işte inşallah haftasonuda güzel olur,haftaya artık yemeklerden konuşuruz,
aşkım kız ne şanslısın izmirde o mis valla,
bizde geçen hafta mogandaydık gölü izledik,bizim denizimizde böyle işte,yeğenlerimle parka gittim.eşek sıpaları bensiz borulardan kayamadılar.bende çocukların arasına girip kaydım hayır bide yukarı çıkmasıda zor,:sm_confused:
evet hem maddi açıdan hemde izin durumlarından düğünden sonra gitmicez biyere bakalım yaza diyoruz
aslında gitmek güzel olurdu ama olsun eşimle beraber olayımda o bana en güzel balayı biz aynı evde yaşamanın hayalini 5 yıldır kuruyoruz
hadi bakalım kavuşuyorsunuz kaydirigubbakcemile2,evet hem maddi açıdan hemde izin durumlarından düğünden sonra gitmicez biyere bakalım yaza diyoruz
aslında gitmek güzel olurdu ama olsun eşimle beraber olayımda o bana en güzel balayı biz aynı evde yaşamanın hayalini 5 yıldır kuruyoruz
kaydirigubbakcemile2dzcel 5 ıllık hayalin allahın izniyel 4 gün sonra gerçekleşiyo :)) gözünaydın şekercim :))) bizde 4 sene bekledik kavuştuk sandık inş bi 4 sene daha beklemeyiz :))
inşallah hayırlısıyla evet gerçekten bizim için bi o kadar aşk dolu ama bi okadar da zor günlerdidzcel 5 ıllık hayalin allahın izniyel 4 gün sonra gerçekleşiyo :)) gözünaydın şekercim :))) bizde 4 sene bekledik kavuştuk sandık inş bi 4 sene daha beklemeyiz :))
biz geldiikk
kızlar kocacımın doğum günü var 20 sinde, mali krizdeyim ama eşimin yanında olcam, ne alsam napsam varmı değişik fikirleri olan
kızlar mali kriz varsa eğer evde yapılabilecek hoşlarına gidebilecek bişeyler düşünün bencecanım eşiminde doğum günü yaklaştı,bizde mali krizdeyiz biraz,askerlikten dolayı fazla harcayamıyoruz.ya eşim doğum günümde çok güzel süprizler yaptı ama ben onun yarısını bile yapamayacağım sanırım.:çok üzgünüm:
kızlar kocacımın doğum günü var 20 sinde, mali krizdeyim ama eşimin yanında olcam, ne alsam napsam varmı değişik fikirleri olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?