Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Kadın doğum doktoruna gidiyorum tatlım.Adetim gecikti.12.gündeyim.Bakalım.

hamilemisin acaba
ama test yapmıştın dimi:uhm:

hehehehhh seviniyordur annenler ne güzel işte geçirirsin onlarla vaktini Allah tan yalnız kalmayacaksın

bende hep eşimle gidip geliyorum işe bazen geç gelicem diyro nasıl sinirim bozuluyor ben şimdi eve nasıl gidicem diye-tatlicadiarzu- insan alıştımı arabaya zor geliyor

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın

iyiyim tatlım bugün biraz daha yatıştı heyecanım sanki nedendir bilmiyorum.
aksam kayınvalidemle kayınpederim bizdelerdi, düğün öncesi bi istekleri varmı diye bizimkilerle konuşmaya geldiler

gün yaklaştıya artık ondandır şekercim
keşke bütün kızlar toplanıp gelsek senin düğüne:))

Bilmiyorum dirimcim.Ama inan çok kötüyüm,sinirlerim sağlığım bozuldu neden böyle oldum diye düşünmektenTest te yaptım hamile de gözükmüyorum.Bugün anlaşılcak bakalım.

aklına kötü şeyler getirme canım
git bakalım doktora bekliyoruz sonuçlarını hayırlısı inş.

ayy vallahi ne kadar güzell olur du ya
burada resimleri paylaşmaktansa canlı birebir görmenizi birlikte eğlenmeyi çok isterdimm,
oynardık şıkır şıkır kaydirigubbakcemile3 sositososito

iyim angelcım sen nasılsın?

dirim, sağol canım. sen nasılsın.

yasmin, aklına kötü şeyler getirme. Benim evlenmeden önce 15 gün geç gelmişti. Bir sorun çıkmamıştı dr gitmiştim.

günaydınnnnnnnnn kıslar ben geldimmm hihoyyyt
nasılsınız??

Nasılsın canım heyecan durumları nasıl?

Evet canm yapmıştım test

iyiyim canım ya bugün pek heyecanlı değilim önceki günlere göre bu fikre tamamiyle alıştım sanırım kaydirigubbakcemile3

Tubiş,angel valla aklıma getirmek istemiorum;ama korkuyorum ya Umarım yoktur.dua edin bana arkadaşlarım

dzcl canım kendi derdimden sana mutluluklar dilemeyi unuttum.Canım benim umarım herşey gönlünüzce olur.Şimdiden mutluluklar.Allah bir yastıkta kocatsın...

ay ne güzel walla cnm bnm yaa iyice dök kurtlarını sositososito
nişanımdada bitene kadar hiç oturmamıştım ama sonra yorgunluktan ölmüştüm
bide o yorgunlukla ertesi sabah nişanlım aradı hadi denize gidiyoruz dedi,kalktık denize gittik.
nişan balayımıza gitmiş gibi olduk kaydirigubbakcemile3

canım benim çok sağol lütfen sende aklından kötü şeyler geçirme hepimiz için hakkımızda hayırılısı olana dua edelim :Saruboceq:

işlerim var kız, artı birşeyler çıkmazsa bitince gelirim.

yasmincim çıkmayacak bir şey kötü düşünmeee.

yasmin canım merakla bekliyoruz inşallah birşey çıkmaz canım,
ya kızlar havada pek güzel hihoyyyt

ayyy bizim burası harika walla yaa cumadan gtcem kızlar bn denize malesef yokum pazar akşamına kadar

dzcelciğim şansına işte inşallah haftasonuda güzel olur,haftaya artık yemeklerden konuşuruz,
aşkım kız ne şanslısın izmirde o mis valla,
bizde geçen hafta mogandaydık gölü izledik,bizim denizimizde böyle işte,yeğenlerimle parka gittim.eşek sıpaları bensiz borulardan kayamadılar.bende çocukların arasına girip kaydım hayır bide yukarı çıkmasıda zor,:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…