Kadın doğum doktoruna gidiyorum tatlım.Adetim gecikti.12.gündeyim.Bakalım.
canım hamilelikle mi ilgili gidiyorsun
annemle babamda öyle canım tüm gün evde nei konuşuyorlarmışannem eşim askere gidince kalıcam ya seviniyor
canım mayıs haziranda yoğunluğun var sanırım,canım ozaman haziranın geçmesini iple çekiyoruzyerimseniben
günaydın canım naber,geçen okuldayken düğün resimlerine baktım(iş yerinde yasak),çok güzel bir gelin olmuşsun canım,maşallah yerimseniben
mısra canım dünde yoktun bugünde yoğunsun sanırım,sen nasılsın,sağlığın nasıl?
bak ebn konuşuyorumkaydirigubbakcemile2
of kızlar dün eşim yoktu eve otobüsle gittim,sıcakta hiç çekilmiyor yani,birde bir sürü yürüdüm ya,kociş askere gidince nolcek bilmiyorum yani:sm_confused:
günaydın kızlar nasılsınız
amin canım dualarınızı eksik etmeyin üzerimdenhoşbulduk dirim, alemsin dzcel :)) düğünümü bekliyorum deyince komil oldu :))) inş gönlünce geçsinn canım
iyiyim tatlım bugün biraz daha yatıştı heyecanım sanki nedendir bilmiyorum.
aksam kayınvalidemle kayınpederim bizdelerdi, düğün öncesi bi istekleri varmı diye bizimkilerle konuşmaya geldiler
Bilmiyorum dirimcim.Ama inan çok kötüyüm,sinirlerim sağlığım bozuldu neden böyle oldum diye düşünmektenTest te yaptım hamile de gözükmüyorum.Bugün anlaşılcak bakalım.
ayy vallahi ne kadar güzell olur du yagün yaklaştıya artık ondandır şekercim
keşke bütün kızlar toplanıp gelsek senin düğüne:))
aklına kötü şeyler getirme canım
git bakalım doktora bekliyoruz sonuçlarını hayırlısı inş.
günaydınnnnnnnnn kıslar ben geldimmm hihoyyyt
nasılsınız??
hamilemisin acaba
ama test yapmıştın dimi:uhm:
hehehehhh seviniyordur annenler ne güzel işte geçirirsin onlarla vaktini Allah tan yalnız kalmayacaksın
bende hep eşimle gidip geliyorum işe bazen geç gelicem diyro nasıl sinirim bozuluyor ben şimdi eve nasıl gidicem diye-tatlicadiarzu- insan alıştımı arabaya zor geliyor
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın
Dirimcim sanırım bugün son artık ayrılıyorum izne
yarın halletmem gereken ufak tefek işleri halledeceğim.
zaten cuma da kına var
iyiyim canım ya bugün pek heyecanlı değilim önceki günlere göre bu fikre tamamiyle alıştım sanırım kaydirigubbakcemile3iyim angelcım sen nasılsın?
dirim, sağol canım. sen nasılsın.
yasmin, aklına kötü şeyler getirme. Benim evlenmeden önce 15 gün geç gelmişti. Bir sorun çıkmamıştı dr gitmiştim.
Nasılsın canım heyecan durumları nasıl?
nişanımdada bitene kadar hiç oturmamıştım ama sonra yorgunluktan ölmüştümay ne güzel walla cnm bnm yaa iyice dök kurtlarını sositososito
canım benim çok sağol lütfen sende aklından kötü şeyler geçirme hepimiz için hakkımızda hayırılısı olana dua edelim :Saruboceq:Tubiş,angel valla aklıma getirmek istemiorum;ama korkuyorum yaUmarım yoktur.dua edin bana arkadaşlarım
dzcl canım kendi derdimden sana mutluluklar dilemeyi unuttum.Canım benim umarım herşey gönlünüzce olur.Şimdiden mutluluklar.Allah bir yastıkta kocatsın...
canım benim çok sağol lütfen sende aklından kötü şeyler geçirme hepimiz için hakkımızda hayırılısı olana dua edelim :Saruboceq:
işlerim var kız, artı birşeyler çıkmazsa bitince gelirim.
yasmincim çıkmayacak bir şey kötü düşünmeee.
evet burasıda öyle umarım haftasonuuda aynı güzellikte devam ederyasmin canım merakla bekliyoruz inşallah birşey çıkmaz canım,
ya kızlar havada pek güzel hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?