Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya nedense bugün bende pek heyecan yok
bizdede bugün dolmalar sarılıyo
tatlım yapılmıştı zaten geçen hafta sonu
Allah gelsin baklavalar, gitsin dolmalar ne güzel telaşlar bunlar ya

evet canım yaa acayıp tatlı telaşlar helede muhabbet olunca çok guzel oluyo
valla gunler yaklaştıkça bana bi huzur çöktü mutluluk çöktü stresten eser yok artık :teytey:

dirimim baktım oktay ustanınkine birazcık farklı ve uğraştırıcı canım ya ama sen bilirisin tatlım canım 150 ve 180 derece arasında pişir arada kontrol et kıyma pişmiş görünüosa tamam dır canm

ya nedense bugün bende pek heyecan yok
bizdede bugün dolmalar sarılıyo
tatlım yapılmıştı zaten geçen hafta sonu
Allah gelsin baklavalar, gitsin dolmalar ne güzel telaşlar bunlar ya
canım bak tatlı felan dedinde bizde adetmiş,hiç bilmiyorum hoş herkes bi kafadan çalıyordukaydirigubbakcemile2,gelin evine tatlı ve haşlanmış tüm tavuk giderrmiş.of ya balayına gidene kadar bitirmeye çalışmıştık olmamıştı tabikaydirigubbakcemile2

bişey soracam sizlere yaa lütfen yardımm.ben yeni evlendimde nüfüs cüzdanımı değiştirecem neler lazım onlar için biri yardım edebilirmi rica etsem.

canım yanlış hatırlamıyorsam muhtara gitmiştik,evlendiğini ve nüfus cüzdanını değiştirmek istediğini söylüyorsun,oda bir form hazırlayıp sana veriyor.muhtardan o formu aldıktan sonra,3 tanemiydi neyse resimle bağlı olduğun nüfusa gidiyorsun,benimki mesela çankaya nüfustu kızılayda yeri.orda 5 dakikada çıktı.evlilik cüzdanı gerekiyordu bide sanırım

bişey soracam sizlere yaa lütfen yardımm.ben yeni evlendimde nüfüs cüzdanımı değiştirecem neler lazım onlar için biri yardım edebilirmi rica etsem.

Canım,öncelikle mutluluklar dilerim.
Yeni Nüfus cüzdanı için;
-ıkametgah-bunun içinde resim isteyebiliyorlar
-Muhtardan kimlik örneği(resim gerekiyor)
-Bağlı Olduğun Nüfus Müdürlüğü içinde yeni bir resim
-Evlilik cüzdanı

teşekkürler canım yardımın içinde ayrıca teşekkürler.a.s.

ayrıca bişey daha sorabilirmiyim?benim neden evlilik takvimim bugün gözükmüyor bilen varmı sebebini kıslar?ayyy yaaa cok fasla oldumkaydirigubbakcemile3

canımcım senin zümrüt kebabını yapacağım muckkkaydirigubbakcemile3
canım 45 dakikada felan mı pişiyor,sanki hemen pişiyor felan demişsin,bende yapayım kocişe ya
ya bi de katmeri de çok severim ben,ben neyi sevmiyorum ki,ya canım karnıyarık çekti

Dirimcim bizdede var o adet banada küçük bir tepsi tatlı yapıldı ve tavukta koyacak annem
koymasa da olur da işte adet yerini bulsun

ay ben hala yemek yemedim ya
ne yesem diye düşünürken her gün geç kalıyorum öğle yemeği için kaydirigubbakcemile2

Tatlım benimkide görünmüyor bak,klüpte bir sorun olmalı
Ne zaman evlendin cnm?
Nasıl gidiyor evlilik?

Cssa cım yemeklere karşı koku...vs bir hassalığın belirdi mi?
Ne gibi değişiklikler oldu bünyende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…