- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
KAZANDİBİ
Malzemeler;
1.5 litre süt
18 yemek kaşığı şeker
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı margarin
Hazırlanışı;
Tencerede soğuk sütün içine yağ hariç malzemeler konur. Karıştırılarak koyu muhallebi kıvamına gelecek şekilde pişirilir. Ateşten indirildikten sonra margarin ilave edilip mikserle 10 dakika çırpılır. Kuru ve derin bir kapta 3 yemek kaşığı şeker yakılır. Pişen muhallebi içine dökülür. Soğuyunca ters çevrilip dilimlenerek servis yapılır.
Ben tepsiye yada borcama şeker ekip,üstüne pişirdiğim muhallebiyi döker fırına veririm cnm.
Soğuduktan sonrada şekilli kalıplarla keserim:)
İstanbullu deĞİlİm sİvas aslında eŞım sıvaslı ben erzıncanlım 24 yaŞındayım
BEN ÇOK ISTIYORUM AMA EŞİM ŞUAN ÇALIŞMIYO O YUZDEN ASKIDA AMA BEN ÇOK ISTIYORUM ONUNLA AVUNMAK ISTIYORUM BAKALIM HAYIRLISI ASKER YOLU MU GOSLIYCEKSIN ALLAH SAĞ SALIM SANA KAVUŞTURSUN İNŞ SORDA GUZEL BIR BEBIŞ VERSIN KUCAĞINA.
görüşürüz canım kendinize iyi bakınben çıkıorum kızlar yemek yapıp yicez koçişle bebişle 3 ümüzz:)yine gelirim öpüyorumm
canım hayırdır,inşallah kötü birşey yoktur bu arada,tariflerini hep copy paste yapıyorum canımBen birazdan çıkıyorum canlarım,eşimle dr a gideceğiz.Hepinizi çok öpüyorum
anladım canım işi gereği mi istanbuldasınız,küçükmüşsün daha ya ben 83 doğumluyum,artık yaşımı değil doğum tarihimi söylemeye başladım.dört sene sonra 30:1shok: canım çocuk olduktan sonra senin için daha iyi olur eminim ben,inşallah eşin işe girer,bebiğiniz olur,herşey yoluna girer canım,eşin nasıl peki canım severek mi evlendiniz yoksa görücü usulümü?biz birbuçuk sene içinde tanışıp evlendik
canım inşallah ya sağ saliM kavuşurumda başka birşey istemiyorum,ya askere gidecek diye eşimle ağız tadıyla kavgada edemiyorum,neyse kısmetse geldikten sonra başlarız
görüşürüz canım kendinize iyi bakın
canım hayırdır,inşallah kötü birşey yoktur bu arada,tariflerini hep copy paste yapıyorum canım
Ama niltol cum seni çok özlüyorum ben:a015:
yok aileler burda.bende oyle duşunuyorum bana iyi gelır dıye.bakalım inş bır iş bulur.severek aynı senın gıbı 1,5 sene sonra evlendık.
inş canım kavuşursun bır an once ve ağız tatıyla tatlı kavga edersın.kavga evlılığın tuzu bıberı gerçekten öyle.ama duzeylı tabı.
canım inşallah sende bebeğini kucağına alırsın angel,ududub....arkadaşlarada verir inşallah:Saruboceq:canım iş bulma konusunda istanbulda zorlanmaz sanırım eşin.büyük bir kent. arada saygı olduktan sonra kavga evliliğin tuzu biberi oluyor canım
ay kızlar ya çok şükür eşimin işi bitmiş,ankaraya dönüyor :asigim:
canım inşallah sende bebeğini kucağına alırsın angel,ududub....arkadaşlarada verir inşallah:saruboceq:canım iş bulma konusunda istanbulda zorlanmaz sanırım eşin.büyük bir kent. Arada saygı olduktan sonra kavga evliliğin tuzu biberi oluyor canım
ay kızlar ya çok şükür eşimin işi bitmiş,ankaraya dönüyor :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?