canım bende 26 ekimde evlendim sende sonbahar gelinisin ozaman kaydirigubbakcemile2ekımde evledım ekım 18 'de
canım ilk haftalar güzel oluyor annemlerde dolabı doldurmuştu,sarmalar felanDirimcim bizdede var o adet banada küçük bir tepsi tatlı yapıldı ve tavukta koyacak annem
koymasa da olur da işte adet yerini bulsun
ay çok utandım canım karıştırdın mı ben tarif vermeyecektim,sabahta söylemiştin hiç üstümede alınmadım,ay ya çok utandım ben
Dirimcim bizdede var o adet banada küçük bir tepsi tatlı yapıldı ve tavukta koyacak annem
koymasa da olur da işte adet yerini bulsun
mısraam yok tatlım hiç olmadı:)anneminde hiç olmazmış ablamında olmamış bende de yok ama arada çook hafif bi bulantı oluo hemen geçio haa koku hassasşyetim süper geliştii bi o varr cnm
mısraa dirimi bilmemde ben sen bi yaşpasta tarifi istemiştim yada farklı tatlar varmı aklında
canım 26 canım bu ayın 26 sında 7 ay oluyor :1shok:,bebiş yok daha,eşim askere gitsin gelsin öyle istiyoruz,senin varmı?Dİrİm sen nekadarlık evlısın bebİŞ var mı
tamam canım,canım bu tarin üzerine sarımsaklı yoğurt dökülüyormu yoksa kenarına mı koyuyorsun,üzerinede domates sosu yerimsenibendirimcim yook 45 dak sürmüo birazdan yapcam o zaman tam dakikayı sölerim şimdiye kadar hiç dakika tutmamıştım bugün bakar sana haber veririm inş canm
canım yaralım eskisi gibi çok giremiyor sanırım,bende bilmiyorum ne yazıkki :sm_confused:AAAA ne diye utanıyorsun tatlım ne var bunda,karşılıklı olarak paylaşmıyormyuz tariflerimizi aşk olsun :)
Bu arada Yaralım nerde?
canım bazı anne adaylarının yüzünde lekelenme oluyormuş,çil gibi.annemde olmuş,inşallah bende olmaz ya :Saruboceq:mısraam yok tatlım hiç olmadı:)anneminde hiç olmazmış ablamında olmamış bende de yok ama arada çook hafif bi bulantı oluo hemen geçio haa koku hassasşyetim süper geliştii bi o varr cnm
Hımmm yaş pasta en son denediğim klüpte tarifi olan muzlu rulo pastaydı,şiddetle tavsiye ederim çok güzel vede çok çok hafif.
İşte yapım aşaması resimli tarifimiz;
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/244741-muzlu-rulo-pasta-resimli-anlatimli.html
canım 26 canım bu ayın 26 sında 7 ay oluyor :1shok:,bebiş yok daha,eşim askere gitsin gelsin öyle istiyoruz,senin varmı?
tamam canım,canım bu tarin üzerine sarımsaklı yoğurt dökülüyormu yoksa kenarına mı koyuyorsun,üzerinede domates sosu yerimseniben
canım yaralım eskisi gibi çok giremiyor sanırım,bende bilmiyorum ne yazıkki :sm_confused:
canım bazı anne adaylarının yüzünde lekelenme oluyormuş,çil gibi.annemde olmuş,inşallah bende olmaz ya :Saruboceq:
kızlar doğum kontrl.hapları yüzde leke yapıyor mu?mecburen dışarı çıkıyorum,inşallah yapmaz ya :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?