Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dirimcim yook 45 dak sürmüo birazdan yapcam o zaman tam dakikayı sölerim şimdiye kadar hiç dakika tutmamıştım bugün bakar sana haber veririm inş canm

ekımde evledım ekım 18 'de
canım bende 26 ekimde evlendim sende sonbahar gelinisin ozaman kaydirigubbakcemile2
canım istanbullumusun?kaç yaşındasın?

Dirimcim bizdede var o adet banada küçük bir tepsi tatlı yapıldı ve tavukta koyacak annem
koymasa da olur da işte adet yerini bulsun
canım ilk haftalar güzel oluyor annemlerde dolabı doldurmuştu,sarmalar felan yerimseniben,güzel oluyor

ay çok utandım canım karıştırdın mı ben tarif vermeyecektim,sabahta söylemiştin hiç üstümede alınmadım,ay ya çok utandım ben

AAAA ne diye utanıyorsun tatlım ne var bunda,karşılıklı olarak paylaşmıyormyuz tariflerimizi aşk olsun :)

Bu arada Yaralım nerde?

mısraam yok tatlım hiç olmadı:)anneminde hiç olmazmış ablamında olmamış bende de yok ama arada çook hafif bi bulantı oluo hemen geçio haa koku hassasşyetim süper geliştii bi o varr cnm

mısraa dirimi bilmemde ben sen bi yaşpasta tarifi istemiştim yada farklı tatlar varmı aklında

Dirimcim bizdede var o adet banada küçük bir tepsi tatlı yapıldı ve tavukta koyacak annem
koymasa da olur da işte adet yerini bulsun

bende evlenirken bizede koca bir tepsi baklava ve tavuk getirdiler ama ben akıllı baklavayı fırında unut mahvolmustu dökmek zorunda kalmıştım cok üzülmüştüm yaa annem onu elleriyle açmıştısenağlama

mısraam yok tatlım hiç olmadı:)anneminde hiç olmazmış ablamında olmamış bende de yok ama arada çook hafif bi bulantı oluo hemen geçio haa koku hassasşyetim süper geliştii bi o varr cnm

Çok şanslısın o zaman tatlım,darısı başımıza inşallah.Kaç haftalık oldu şimdi miniğimiz?

kazandibi nasıl yapılır bilen varmı ben eşimin yanına gidince yapmak istiorum

aMııNN inş hamileliğim hep böle devam eder ve inş sizinkilerinde böle olur canım bugün tam 6 hafta 1 günlük olduk salı günü doktora gitcez inş duyarız kalp atışlarımızı pıt pıt inş inş cnm

Dİrİm sen nekadarlık evlısın bebİŞ var mı
canım 26 canım bu ayın 26 sında 7 ay oluyor :1shok:,bebiş yok daha,eşim askere gitsin gelsin öyle istiyoruz,senin varmı?

dirimcim yook 45 dak sürmüo birazdan yapcam o zaman tam dakikayı sölerim şimdiye kadar hiç dakika tutmamıştım bugün bakar sana haber veririm inş canm
tamam canım,canım bu tarin üzerine sarımsaklı yoğurt dökülüyormu yoksa kenarına mı koyuyorsun,üzerinede domates sosu yerimseniben

AAAA ne diye utanıyorsun tatlım ne var bunda,karşılıklı olarak paylaşmıyormyuz tariflerimizi aşk olsun :)

Bu arada Yaralım nerde?
canım yaralım eskisi gibi çok giremiyor sanırım,bende bilmiyorum ne yazıkki :sm_confused:

canım bazı anne adaylarının yüzünde lekelenme oluyormuş,çil gibi.annemde olmuş,inşallah bende olmaz ya :Saruboceq:
kızlar doğum kontrl.hapları yüzde leke yapıyor mu?mecburen dışarı çıkıyorum,inşallah yapmaz ya :1no2:

aa mısraacım bende onu tavsiye ettim arkadaşlara az öncee çook güzel bende yaptım onu süperdi sende beğendinse tamamdır o zman usta:)

dirimim evet üstünede yoğurt gezdiriorum ama ben sarımsaksız yoğurt gezdiriorum eğer siz seviosanız oda güsel olur cnm

ben çıkıorum kızlar yemek yapıp yicez koçişle bebişle 3 ümüzz:)yine gelirim öpüyorumm

BEN ÇOK ISTIYORUM AMA EŞİM ŞUAN ÇALIŞMIYO O YUZDEN ASKIDA AMA BEN ÇOK ISTIYORUM ONUNLA AVUNMAK ISTIYORUM BAKALIM HAYIRLISI ASKER YOLU MU GOSLIYCEKSIN ALLAH SAĞ SALIM SANA KAVUŞTURSUN İNŞ SORDA GUZEL BIR BEBIŞ VERSIN KUCAĞINA.

KAZANDıBı
Malzemeler;

1.5 litre süt
18 yemek kaşığı şeker
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı margarin
Hazırlanışı;

Tencerede soğuk sütün içine yağ hariç malzemeler konur. Karıştırılarak koyu muhallebi kıvamına gelecek şekilde pişirilir. Ateşten indirildikten sonra margarin ilave edilip mikserle 10 dakika çırpılır. Kuru ve derin bir kapta 3 yemek kaşığı şeker yakılır. Pişen muhallebi içine dökülür. Soğuyunca ters çevrilip dilimlenerek servis yapılır.

Ben tepsiye yada borcama şeker ekip,üstüne pişirdiğim muhallebiyi döker fırına veririm cnm.

Soğuduktan sonrada şekilli kalıplarla keserim:)

Ben daha çok aşağıda yazdığım türden tatlıları severim.Pratik ,lezzetli vede hafif olacak.Buda çok güzel oluyor bilgilerinize.

ELMALI IRMIK TATLISI
Malzemeler:

4 Elma

2 cay kasigi tarcin

4 yemek kasigi seker

4 su bardagi süt

5 tepeleme yemek kasigi irmik

1 su bardagindan biraz az seker

1 paket vanilya sekeri

3 yemek kasigi hindistan cevizi

Yapilisi:

Elmalar soyulup,cekirdekleri ayiklanir zar gibi kesilir.Tencerede elmalar seker ile birlikte kisik atesde pisirilir.(yaklasik 6 dakika)Elmalar yumusayinca tarcin eklenir ve sogumaya birakilir.
Diger tarafta süt,seker,irmik,hindistan cevizi kisik ateste sürekli karistirilarak koyulasincaya kadar pisirilir.Vanilya sekeri eklenir.

Kaselere paylastirilir üzerine elmalar konur ve arzuya göre süslenir.

Şimdiiii,sunumuna gelince pişirdiğiniz elmaları ıslattığınız kasenin dibine yayın,üstünede irmikli muhallebiyi dökün.Buzdolabında soğuttuktan sonra servis tabağınıza ters çevirin.Böylece elmalar üstte olacak.Süslemek için evde ne varsa mesela şu anda çilek vardır,tam ortaya bir çilek,yanlarınada 4-5 yaprak nane koyun.Muhteşem bir görüntü çıkıyor ortaya emin olun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…