canım neden moralin bozuk eşinin ailesinden dolayı moralin bouk oldugunu biliyordum ama sanırım başka şeyler de var canını sıkan mahzuru yoksa söyleyebilirmisim ben bilmiyorum
canım ben iyiyim çok şükür ya,bizde başka şeylerle uğraşıyoruz işte,evet taşındık canım çok şükür ama yeni binanın masrafı hiç bitmiyor ya Çok üzgünüm çoook,kamera yaptıracaklarmış,dedim tam zamanı biz borçları kapatmaya çalışıyorz,bide tapuda kat irtifakı olayı felanYa Dirimim guzel dostum, ben basimiza gelen olaylardan bi kafami kaldiramiyorum ki
Daha bu sabah 3 gundur kosturdugumuz isi halledebildik ama baska seyler çikiyor
ustelik morelim bozuk olunca dogru duzgun çalisamadim simdi isler yogun ama çok merak ettim sizi girdim
Nasilsin bitanem ? neler oluyor ? evine iyice yerlestin mi ? rahatmisin ?
evet canım çok sevimlisincanım orda 46 kiloydum şimdi 51 kiloyum yaşım 25 laf aramızda herkes sevimli oldugumu söyler:asigim:
alınyazımsın hepinize iyi akşamlar diler sayın kk üyeleri, öptüm hepinizi şekerler, epilasyona gitcem şimdi işim gücüm yok canımı yakcam,dua edin :)))
Angelim naber ? iyiyim iste daha iyiyim yani seni sormali ?
neler yapiyorsun bu aralar ? ne var ne yok ?
ayy hepinizi çok merak ettim yaa
Varmi bilmedigim onemli seyler ? :1hug:
alınyazımsın hepinize iyi akşamlar diler sayın kk üyeleri, öptüm hepinizi şekerler, epilasyona gitcem şimdi işim gücüm yok canımı yakcam,dua edin :)))
E evet o zaten ayri konu, onu baya bi taktim dun kafaya
Sonra aksam telefon ettiler, vay efendim, ben amcalarini gormusum merhaba dememisim amcasi çok uzuldum kirilmis, mahfolmus adamcagiz....oysa gormedim bile adami
Esimde kizdi size ne oluyor be diye telefonu da bana vermedi ama deli oldum ya
Cuma aksami gidicez, insallah kaynanam agzini açarda bende bi guzel lafini veririm
Sonra, iste arabanin sorunlari hallettik ama bi ugursuzluk var sanki ya, nereye el atsak bi sorun çikiyor...bekledigimiz bir para gelmedi hala 1 ayi geçti, telefon açtim biz belgeleri almadik dediler çok sinirlendim kendi elimizle birakmistik ofise ustelik
Iste ailemde bazi tartismalar var onlari biraz taktim...benle ilgili olmasada iste aile deyince akan sular durur
Iste boyle guzelim
ya dirim ben yapamadım yaaa
bi güzelce anlat bacım lütfem(
canım haber varmı?ewt canm çok tatlısın gülmektete sana çok yakışıyor inceciksinde yalnız nerdeydin orda orası çok gzell galiba dmi
yaralım çok sinir bozucu bir durum olduğunun farkındayım,ama neyseki eşin sana destek veriyor,seni koruyor iyi tarafından düşün bence,birde sen görmemiş olabilirsin ne var bunda yani,kavga için bir neden arıyorlar sanki,sen görmediysen o selam versin.amcaları darılmış size,kayınvalidengilde sana darılıyor,sizi savuncaklarınaE evet o zaten ayri konu, onu baya bi taktim dun kafaya
Sonra aksam telefon ettiler, vay efendim, ben amcalarini gormusum merhaba dememisim amcasi çok uzuldum kirilmis, mahfolmus adamcagiz....oysa gormedim bile adami
Esimde kizdi size ne oluyor be diye telefonu da bana vermedi ama deli oldum ya
Cuma aksami gidicez, insallah kaynanam agzini açarda bende bi guzel lafini veririm
Sonra, iste arabanin sorunlari hallettik ama bi ugursuzluk var sanki ya, nereye el atsak bi sorun çikiyor...bekledigimiz bir para gelmedi hala 1 ayi geçti, telefon açtim biz belgeleri almadik dediler çok sinirlendim kendi elimizle birakmistik ofise ustelik
Iste ailemde bazi tartismalar var onlari biraz taktim...benle ilgili olmasada iste aile deyince akan sular durur
Iste boyle guzelim
ewt canm çok tatlısın gülmektete sana çok yakışıyor inceciksinde yalnız nerdeydin orda orası çok gzell galiba dmi
oldumu acaba kıslarrrEki Görüntüle 15261
oldumu acaba kıslarrrEki Görüntüle 15261
angel hemde çok güzel oldu,tam düşündüğüm gibi çok güleryüzlüsün ya maşallah
bende yüklüyorum
kızlar erkek arkadaşımın taktığı cam değilmiş yaa içim rahatladı neden düştgne bakıyolar şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?