Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım neden moralin bozuk eşinin ailesinden dolayı moralin bouk oldugunu biliyordum ama sanırım başka şeyler de var canını sıkan mahzuru yoksa söyleyebilirmisim ben bilmiyorum

E evet o zaten ayri konu, onu baya bi taktim dun kafaya
Sonra aksam telefon ettiler, vay efendim, ben amcalarini gormusum merhaba dememisim amcasi çok uzuldum kirilmis, mahfolmus adamcagiz....oysa gormedim bile adami
Esimde kizdi size ne oluyor be diye telefonu da bana vermedi ama deli oldum ya
Cuma aksami gidicez, insallah kaynanam agzini açarda bende bi guzel lafini veririm

Sonra, iste arabanin sorunlari hallettik ama bi ugursuzluk var sanki ya, nereye el atsak bi sorun çikiyor...bekledigimiz bir para gelmedi hala 1 ayi geçti, telefon açtim biz belgeleri almadik dediler çok sinirlendim kendi elimizle birakmistik ofise ustelik
Iste ailemde bazi tartismalar var onlari biraz taktim...benle ilgili olmasada iste aile deyince akan sular durur
Iste boyle guzelim

canım ben iyiyim çok şükür ya,bizde başka şeylerle uğraşıyoruz işte,evet taşındık canım çok şükür ama yeni binanın masrafı hiç bitmiyor ya Çok üzgünüm çoook,kamera yaptıracaklarmış,dedim tam zamanı biz borçları kapatmaya çalışıyorz,bide tapuda kat irtifakı olayı felan öyle işte yuvarlanıp gidiyoruz

canım orda 46 kiloydum şimdi 51 kiloyum yaşım 25 laf aramızda herkes sevimli oldugumu söyler:asigim:
evet canım çok sevimlisin
bir resimde ben koyuyorum geri sileceğim

alınyazımsın hepinize iyi akşamlar diler sayın kk üyeleri, öptüm hepinizi şekerler, epilasyona gitcem şimdi işim gücüm yok canımı yakcam,dua edin :)))

canım şu iğneliyi senle bir ara konuşalım ya bende düşünüyorum

Angelim naber ? iyiyim iste daha iyiyim yani seni sormali ?
neler yapiyorsun bu aralar ? ne var ne yok ?
ayy hepinizi çok merak ettim yaa
Varmi bilmedigim onemli seyler ? :1hug:

iyi canım ya valla herşey aynı önemli biey yok hayatımızda
hastalıklardan kurtulduk çok şükür inş tekrarlamaz düzelmeye iyileşmeye çalışıyoruz başka bişi yok be tatlım
ama sen böle üzgün olunca bizde üzgün oluyoruz
inş herşey yoluna girecek canım arkadaşım:))

alınyazımsın hepinize iyi akşamlar diler sayın kk üyeleri, öptüm hepinizi şekerler, epilasyona gitcem şimdi işim gücüm yok canımı yakcam,dua edin :)))

iyi akşamlar şeker
kolay gelsin canımcım sana

ewt canm çok tatlısın gülmektete sana çok yakışıyor inceciksinde yalnız nerdeydin orda orası çok gzell galiba dmi

ya gercekten tüm sorunlar üstüste gelmiş acaba eşinin ailesi sizi bir neden dolayyı kıskanıyor olabilirmi mutluluğunuzu veyahut maddi kazancınızı

ya dirim ben yapamadım yaaa
bi güzelce anlat bacım lütfem(

canım uygulamalı anlatıyorum dinle şeker,
alıntı yap' a tıkladın.konu cevaplama panelin açıldı
açılan sayfada en üstte ataç şeklinde bir şekil var.yani bir diğer adı eklentiler,oraya gir
açılan sayfada Dosyayı Bilgisayarınızdan yükle diye bir şey çıkacak resmi seç.seçtikten sonra
Dosyayı Bilgisayarınızdan yükle Gözat'ın yanında yükle var,yükleye basmassan olmaz,mutlaka basmayı unutma,neyse yükleye bastın.kendi yükledi sonra o sayfayı kapat artık işin kalmadı.sonrada konu cevaplama paneli açılmıştı ya başta oraya 20 kelimeyi geçecek şekilde birşeyler yaz gönder şeker

ewt canm çok tatlısın gülmektete sana çok yakışıyor inceciksinde yalnız nerdeydin orda orası çok gzell galiba dmi
canım haber varmı?

yaralım çok sinir bozucu bir durum olduğunun farkındayım,ama neyseki eşin sana destek veriyor,seni koruyor iyi tarafından düşün bence,birde sen görmemiş olabilirsin ne var bunda yani,kavga için bir neden arıyorlar sanki,sen görmediysen o selam versin.amcaları darılmış size,kayınvalidengilde sana darılıyor,sizi savuncaklarına

Alinyazimsin, Allah kolaylik versin ) Hadi bakalim sonunu dusun, ordan çikinca super olacaksin, onu dusunerek aciyi unut guzelim
Dirimim, bitermi masraf ?? oyy oyy daha ne masraflariniz çikacak Allah bilir ama guçlu olun be tatlim istelik içine sindiyse ne guzel iste kendi evin ben inaniyorum ki herseyi odeyip rahat bir hayat yasayacaksiniz guzelim merak etme
Angelim bende uzuldum, ama geçecek biliyorum....uzulmeyin guzellerim...
Iyilestiginize sevindim...

angel hemde çok güzel oldu,tam düşündüğüm gibi çok güleryüzlüsün ya maşallah
bende yüklüyorum

kızlar erkek arkadaşımın taktığı cam değilmiş yaa içim rahatladı neden düştgne bakıyolar şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…