Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

inş cnm bir sorun olmaz askmm ama korkma canım hapis mapis öyle düşünme hemen sonuçta görünmez kaza erkek ark ınmı yaptı sanki

kizlar merhaba
ben geldim
nasilsiniz ?
Askim, merak etme hapis mapis olayi olmaz...once bi gitsinler bakalim ne olmus niye olmus
aklina kotu seyler getirme hemen sakin ol

canım oldu ama kopyala yapıştır mı yapıcam olmuyor ya eklentiyi yükledi ama
canım Dosyayı Bilgisayarınızdan yükle dedikten sonra dosyayı seç,seçtikten sonra gözat kutusunun yanında yükle var.yükledikten sonra o sayfayı kapat,konu cevaplama paneli var ya şuan yazdığım yer oraya 20 kelimeyi geçecek birşeyler yaz.yazmassan uyarıyor zaten.

yarım saat warmış daha yoldalar hadi bakalım hayrlısı dua edn kızlar
canım ifade alıcaklar rahat ol,kasdi birşey yapmadı ki sonuçta

Son düzenleme:
Saol teolog'cum, iyiyim iste...ne olsun...
Havalar berbat burda, bir yagmur, bir sis anlatamam dun aksam uzeri buz yagdi resmen
Bi gunesli bir yagmurlu hasta olacagim galiba
Basimizda kara bulutlar donmeye devam ediyor
Attigimiz her adimda sorun çikiyor, aksilikler bizden vazgeçmiyor
Sanirim kotu bir donem geçiriyoruz....
Senden naber ?

teolog canım süpersin ya alkış alkisalkisalkis
canım kaç yaşındaydın,çok şirin küçük gösteriyosun valla kaydirigubbakcemile2
pek de zayıfmışsın gamyoncuiremsu

Ya Dirimim guzel dostum, ben basimiza gelen olaylardan bi kafami kaldiramiyorum ki
Daha bu sabah 3 gundur kosturdugumuz isi halledebildik ama baska seyler çikiyor
ustelik morelim bozuk olunca dogru duzgun çalisamadim simdi isler yogun ama çok merak ettim sizi girdim
Nasilsin bitanem ? neler oluyor ? evine iyice yerlestin mi ? rahatmisin ?

canım orda 46 kiloydum şimdi 51 kiloyum yaşım 25 laf aramızda herkes sevimli oldugumu söyler:asigim:

Son düzenleme:

canım neden moralin bozuk eşinin ailesinden dolayı moralin bouk oldugunu biliyordum ama sanırım başka şeyler de var canını sıkan mahzuru yoksa söyleyebilirmisim ben bilmiyorum

alınyazımsın hepinize iyi akşamlar diler sayın kk üyeleri, öptüm hepinizi şekerler, epilasyona gitcem şimdi işim gücüm yok canımı yakcam,dua edin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…