Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bendede aynısı oluyor canım:uhm:

canım internet ülke genelinde sıkıntı var hetralde tayin isteyecem ilsise giriyorum girmiyor bir ark a gittim onun neti hiç açılmıyor okula sabah erkenden gittim okulda ki nettede sorun var cevrimdışı çalış filan sizdede var mı öyle sorunlar

[.........................................

Eklentiler

• $5_64.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
ayyy hayırlı ugurlu olsun canımmm
giydiğin gün ve sonrasında hep mutlu ol inşallah
bu arad abenım gorumcemlerde tayın ıcın gıremedıler sıteye sanırım genel olarak sıkıntı var

sağolasın cnm evet sorun var yoğunluktan hem de netimde de var ya yinede okuldaki bilgisayarda 5 10 dk da olsa girebildim cok şükr istediğim yerler acılmış

kızlar şimdi erkek arkadaşım msj attı çeşmede daha önce bi yer yapmışlardı orda bir cam kırılmış galiba we adamın kafasının üzerine düşmüş adamı hastaneye kaldırmışlar oraya gdyo erkek arkadaşım şimdi bişey olurmu yaa hapis cezası falan:1no2: senağlama

ttalım önce ifadesini alırlar ihmal var mı onu araştırırlar ne hapsi mapsi sakin ol tatlım dur bakalım bi

bilmiyorz ki gdyolar öğrenmeye dirim abla cam kırıldımı yernden mi çıktı blmyrz
canım cam durdur yere düşermi ya allaala,belki darp oldu,hemen erkek arkadaşını suçlamazlar sanmıyorum ya,görülmez kaza

teolog canım bir daha dene canım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…