Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ooo nastassia cım hoşgeldin bugün yeni ark lar geldi hep nasılsın cnm 18 iş günümüz kaldıkaydirigubbakcemile2

ewt yaa hahaha 18 hatta dier günleri düş 16 di mi
wala moralimi düzeltiiiooo böleee düşünmek oleyyy tatilll gelio:)))

canım gercekten tatil iyi olacak düğününe ne kadar kaldı angel senden hiç ses cıkmıyor napıyorsun bakim

ayy ewt yaa bendebakınca şaşırdım 1 ay 1 hftam kalmış ühüühühü

bekarlık sultanlıktan evlilik köleliğe geçişe adım adım ilerliorum(((

amin inşallah angel bugün cok canım sıkkın ya kendimi öle yalnız hissettimki

neden canımcım

:a015::a015:

bende aranıza katılayım dedim,artık bol bol sohbetler ederiz inş ama benm şimdi çıkmam lazım.yarın görşrz kızlar iyi akşamlaaar:a015:

inş canım hoşgeldin sende aramıza
evlimisin sen

seninde eline saglık cnm nastassia cım sen biliyormusun yemek kek filan bu raad angel seasea evli değil erkek ark ı askerden haftasonu geliyormuş hemen söz keseceklermiş

kölemiyim ona ben ayy banane banane hahahha:))) şaka yapıorum tabiki cnm öncelik cicim aylarının hahahhaha.)))

ohooo bilmezmiyim canım başa gelen çekilio bekar evinde okdr kalınca insan ister istemez öğrenio yemek yapmayı:))))
kek yemeği hiç sevmem ama güsel yaparım... en iide pizza falan yaparım:)))

ohooo bilmezmiyim canım başa gelen çekilio bekar evinde okdr kalınca insan ister istemez öğrenio yemek yapmayı:))))
kek yemeği hiç sevmem ama güsel yaparım... en iide pizza falan yaparım:)))

pizza mı bak onu bilmiyorum cnm neyse yapacağım zmaan sana danışırım bunu öğrendiğim ii oldu:jeyyar:

hahahaha hatta yemeğe gelirsin bi denersin beğenirsen tarifi ondan sonra veririm
tiramisu ve profiterol falanda haria yaparım söylemesi ayıptır:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…