Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

benim uyuşturmadan oluyor, iğne batınca bişi olmuyor, akım verince hafif bişi oluyor o kadar.

aynen aynen aynenn her ay işkence gibi geliyor vallahi yaaa bide ben ağdayı kendim yapamıyorum çekiniyorum kadına açmaya da ama mecbur kalıyorum napım beceriksizim herhalde

aynen aynen aynenn her ay işkence gibi geliyor vallahi yaaa bide ben ağdayı kendim yapamıyorum çekiniyorum kadına açmaya da ama mecbur kalıyorum napım beceriksizim herhalde

bende bikiniyi alamıyorum 5 yılı geçti aldırıyorum napim acıyor çok kendim çekemiyorum

ben bir kere ağdacıya gittim şimdi kendim alıyorum ağdacı kadar güzel alamıyorum amanapim zaman ve param yok:)))

bende ağdacıya gitmek istemiyorum ama kendim inanın beceremiyorum yapıştırıyorum ama cekene kadar mos mor :))) yarısı geliyor yarısı ordaa haydaaaakaydirigubbakcemile3 bir kutu ağda bitiriyorum sadece genital bölge için düşünün artık.

Küçük küçük bölgelere sürücen azar azar alıcan büyük bölegeye sürersen almıyor bacak gibi düz olmadığı için geniş olmuyor ustası olucam nerdeyse:))

Küçük küçük bölgelere sürücen azar azar alıcan büyük bölegeye sürersen almıyor bacak gibi düz olmadığı için geniş olmuyor ustası olucam nerdeyse:))

yok anacım yok benim yapabileceğim bişey degil birisi yapınca anca yaptırıyorum yoksa kendim yapamıyorum ağda mağda

kızlar saçım koyu kahve diyorum ki koyusaarıya boyayıp üzerine seyrek aralıklara hafif gölge attırayım ne dersiniz kuaför acmak zorundayız dedi ve ben actırmak istemiyorum

kızlar saçım koyu kahve diyorum ki koyusaarıya boyayıp üzerine seyrek aralıklara hafif gölge attırayım ne dersiniz kuaför acmak zorundayız dedi ve ben actırmak istemiyorum

canım neden açmak zorundaymıssınız onu anlamadım?istemıyosan açtırmıcaksın tabiki

canım saçın çok koyu istediğin gibi olmaz dediler bu arada iş görüşmen nasıl geçti

canım sen sarı olsun ıstıyomusun saçlarını?istiyosan bi kaç kere boyatcaksınki istediğin tona gelecek
iş görüşmesine gelince toplu mülakat yapmaya kalktılar
kimse kabul etmedı teke tek goruselım dediler
saçma bi yerdi
evlenirsek 2 yıl çocuk yapmak yasakmış
tamam hemen çocuk yapmayı planlamıyorum zaten ama hadi oldu dıyelım iştenmı çıkcam çocugumu aldırcam
of ne bilim saçma geldi
bu hafta içi aricaklar teke tek görüşmek için ama gitmicem

hayırlısı olsun cnm ben sarı istemiyorum çikolata kahve yada açık kestane gibi bir renk istiyorm onun için bile acmak gerekiyormuş sadece biri demedi toplu mülakat gercekten mantıklı bişey değil ya herbirini ayrı ayrı değerlendirmen gerekiyor cocuk konusunda da sanırım ilerde bu nedenle izin almak zorunda kalır aksatabilir diye düşünmüş olabilirler erkekler için de muhakka askerlik yapma şartı isterler ya

slm arkadaşlar......bende aranıza katılıyrm yakında inş.benm bitanecik sevgilim askerden gelio hafta sonudelikafadulden Rabbim izin verirse gelince söz yapcaz.en yakın zamandada düğün inşkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…