alınyazımsın ve tubiş sağolun kızlar,ya bende o acıyı çok merak ediyorum,ağdadan nefret ediyorum artık ya ne çok derdimiz var bizim ya
dilekçiğim aynen bende kısmaya başladım bu aralar,ya ne olacak bu halimiz,:sm_confused:
Bende itiyorum gitmek ama o kadar çok borcumuz var ki 5 aydır üstüme 5 TL lik badi bilem alamadım ki kaldı ki epilasyona daha çoook zaman varsenağlama ama inş. bende yaptırıcam ağda yapmaktan nefret ediyorum makine ile alıyorum oda batık yapıyor offf offfff
aynen aynen aynenn her ay işkence gibi geliyor vallahi yaaa bide ben ağdayı kendim yapamıyorum çekiniyorum kadına açmaya da ama mecbur kalıyorum napım beceriksizim herhalde
aynen aynen aynenn her ay işkence gibi geliyor vallahi yaaa bide ben ağdayı kendim yapamıyorum çekiniyorum kadına açmaya da ama mecbur kalıyorum napım beceriksizim herhalde
Küçük küçük bölgelere sürücen azar azar alıcan büyük bölegeye sürersen almıyor bacak gibi düz olmadığı için geniş olmuyor ustası olucam nerdeyse:))bende ağdacıya gitmek istemiyorum ama kendim inanın beceremiyorum yapıştırıyorum ama cekene kadar mos mor :))) yarısı geliyor yarısı ordaa haydaaaakaydirigubbakcemile3 bir kutu ağda bitiriyorum sadece genital bölge için düşünün artık.
bense herşeyi kaçırdım
Küçük küçük bölgelere sürücen azar azar alıcan büyük bölegeye sürersen almıyor bacak gibi düz olmadığı için geniş olmuyor ustası olucam nerdeyse:))
kızlar saçım koyu kahve diyorum ki koyusaarıya boyayıp üzerine seyrek aralıklara hafif gölge attırayım ne dersiniz kuaför acmak zorundayız dedi ve ben actırmak istemiyorum
canım neden açmak zorundaymıssınız onu anlamadım?istemıyosan açtırmıcaksın tabiki
canım saçın çok koyu istediğin gibi olmaz dediler bu arada iş görüşmen nasıl geçti
canım sen sarı olsun ıstıyomusun saçlarını?istiyosan bi kaç kere boyatcaksınki istediğin tona gelecek
iş görüşmesine gelince toplu mülakat yapmaya kalktılar
kimse kabul etmedı teke tek goruselım dediler
saçma bi yerdi
evlenirsek 2 yıl çocuk yapmak yasakmış
tamam hemen çocuk yapmayı planlamıyorum zaten ama hadi oldu dıyelım iştenmı çıkcam çocugumu aldırcam
of ne bilim saçma geldi
bu hafta içi aricaklar teke tek görüşmek için ama gitmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?