Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

herhalde yine herkes kocişleriyle evde vakit geciriyor yemek yiyor seaseacım inaşşalh biz de öyle olacağız ben artık yalnızlıktan kurtulmak istiyorum hayırşlısyla

herhalde yine herkes kocişleriyle evde vakit geciriyor yemek yiyor seaseacım inaşşalh biz de öyle olacağız ben artık yalnızlıktan kurtulmak istiyorum hayırşlısyla

ya ben yine ailemleyim sen hakikaten yalnızsın:1hug:valla bana sorarsan gönllüm ondan başkasını istemio,bende istyrm artık o olsun,evim olsun:Saruboceq:

söz olursa yaza düğün olma durumu var cnm evet.sevgilim hayırlı iş uzamaz diyenlerden biraz

söz olursa yaza düğün olma durumu var cnm evet.sevgilim hayırlı iş uzamaz diyenlerden biraz

bence de sonuna kadar haklı zamanında yok atanmam gerekir yok aileme söyleyemedim tam 5 yıl gecti anca imzayı atabildik bnm de nişanlımın düzgün işi yok ki Allah yuva kurana yardım eder deyip son kararı aldık sonunda

aslında en doğrusuCADIARZUdur bakalım bir gelsin biryerden başlıycaz artık öyle yada böyleee

canım çok sıkılıyor gercekten denizcim istanbula tayin isteyecem biliyormusun mayıs 29 unda belli olacak dua et olur mu çıkmazsa bir sene daha bekleyeceğim

canım çok sıkılıyor gercekten denizcim istanbula tayin isteyecem biliyormusun mayıs 29 unda belli olacak dua et olur mu çıkmazsa bir sene daha bekleyeceğim

cnm inş olcak sen kafana takma.sen hep demiyomusun güzel düşün güzel olsun diye....

bu arada mrb engelsırnaşık şey

iyiyim bende yemek ye topla biraz ütü
şimdide çay demledim buraya geldim
bi taraftan da aşkı memnunuyu seyrediyorum
öle işte:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…