Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın kızlar nasılsınız
deriz inş. canım.
siz yapmaya karar verdiniz dimi.
bende istiyorum ama 1 ay sonra çalışmalara başlıyacaz inş.

evet canım çoktan karar verdikde bekliyoruz işte ...ne zaman gönderirse rabbimyerimseniben bu aydanda umutlu değilim 2 akşamdır tık yok -tatlicadiarzu-

deriz inş. canım.

günaydın çakırım nasılsın tatlım
inş. hep beraber hamile kalıcaz
ben bu ay hamiel kalırsam kız olacakmış önümüzdeki ay kalırsam erkek
çin takvimine göre :)))

ANGEL iyim canım saol

iyiyim bende canım başım yine ağrıyor bugün

neden bu kadar ümitsizsin bebek hakkında canım daha 10 ay olmuş evleneli
bak ben kist ameliyatı oldum 2 sene olcak evleneli ama daha yeni başladım oda doktorların ısrarıyla yoksa bana kalsa bu sene sonu düşünmeye başlayacaktım
acele etmeyelim canım olcak bizimde bende ümitsizdim ama şimdi baharda geldi:asigim: ümitlerim yeşerdi kendime 5-6 ay verdim hatta sene sonuna kadar vakit verdim
hayırlısı Allah tan:Saruboceq:

evet canım çoktan karar verdikde bekliyoruz işte ...ne zaman gönderirse rabbimyerimseniben bu aydanda umutlu değilim 2 akşamdır tık yok -tatlicadiarzu-
kaç aylık evlisin ? Bizde kasım gibi çalışmalara başlıcaz aslında çocuk çoook istiyorum ama hazır mıyım bilmiyorum kendime güvenemiyorum Çalışmayı daha çok sevşyorum çocuk olunca eve kapanıcam offf sanki hiç bana göre değil yaşımda geçiyor olsa iyi olur aslındCADIARZU

10 aylık evliyim canım...valla ben evde oturmaya razıyım canımdan bi parçayla zaman geçirmek daha zevkli olur eminim yerimseniben

iyiyim bende canım başım yine ağrıyor bugün

neden bu kadar ümitsizsin bebek hakkında canım daha 10 ay olmuş evleneli
bak ben kist ameliyatı oldum 2 sene olcak evleneli ama daha yeni başladım oda doktorların ısrarıyla yoksa bana kalsa bu sene sonu düşünmeye başlayacaktım
acele etmeyelim canım olcak bizimde bende ümitsizdim ama şimdi baharda geldi:asigim: ümitlerim yeşerdi kendime 5-6 ay verdim hatta sene sonuna kadar vakit verdim
hayırlısı Allah tan:Saruboceq:[/QUOTE]

ya ümitsizlik değilde angel ne biliyim sabırsızım galiba karar verince hemen olucak sanıyodum ama işin aslı hiçde öyle değilmiş:çok üzgünüm:

deriz inş. canım.
Selam canım naber
Ya ben cahil evli bir kadınım katlama matlama anlamam laaaa-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

ya bana görede değil sanki,ya ben bide işten de ayrılamam öyle,artık hem iş hem çocuk nolacak bilmiyorum.:1no2:

ya ümitsizlik değilde angel ne biliyim sabırsızım galiba karar verince hemen olucak sanıyodum ama işin aslı hiçde öyle değilmiş:çok üzgünüm:[/QUOTE]

e tabi canım hemen gelmiyor çevremdeki herkes en az 4 -5 ay uğraşıyor
bak cssa da 4 ayda hamile kaldı
normal yani sabırlı olalım rahat olalım stres yapmayalım yeterkaydirigubbakcemile5

anladım canım ama olur inş.
bende hemen olacak diye ümitli değilim
en hayırlı zamanda olması dileğiyle
yaşın kaç canım senin.

inş. canım
benimde kızınm olacakmış
benim için farketmez zaten
yeterki hayırlı saglıklı olsun.

buğün annemlere gidecegim kızlar
eşim işten geldikten sonra.
inş. sorunsuz gideriz.

Benimde kasımda 10 ay olacak demekki zamanlama doğru gibi:)) Ozamana kadar borçalrımızın bir kısmıda bitecek inşallah.
ya borç borç sinir oluyorum artık,borcumuz bitsin biraz gezelim sonra bebek diyoruz.ama daha rahat edemedik ya kızlar evlenmek ev kurmak ne kadar zormuş ya,ihtiyaçlar hiç bitmiyor :çok üzgünüm:

Selam canım naber

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

ya bana görede değil sanki,ya ben bide işten de ayrılamam öyle,artık hem iş hem çocuk nolacak bilmiyorum.:1no2:

iyiyim canım
burda hava çok ama çok güzel.
eşim işe gittikten sonra
uyuyamadım temzilik yaptım
kuaföre gitmem gerek kaçlarımı aldıracam
ama yoruldum ya.
sen nasılsın canım

niye öle değil canımcım
sorunsuz gideriz diyeCADIARZU

ya borç borç sinir oluyorum artık,borcumuz bitsin biraz gezelim sonra bebek diyoruz.ama daha rahat edemedik ya kızlar evlenmek ev kurmak ne kadar zormuş ya,ihtiyaçlar hiç bitmiyor :çok üzgünüm:

evet malesef borç ve ihtiyaç hiç bitmiyor
hele arkanda destek olmaz herşey sana bakarsa daha da zor(

aynen canım ya
ben çalışmıyorum ama eşim çalışıyor
sürekli borç ödüyoz
tabi çok şükür halimize
bizde bir rahatlasak bizde istiyoruz tatile falan gitmeyi
yaptığımız en büyük gezme market pazar.

inş. keyfimize göre gezecegimiz günlerde gelir kızlar.

Bizim kaldı 18 milayrcık borcumuz evimizde kira hala kocacım çocuk düşünüyor bende ev olmadan olmaz diyorum offf offff evin eksiği bitmiyor zaten
Sürekli annemlerde yememize rağmen eve yinede bir sürü gider oluyor . Heleki o faturalar beni deli ediyor evde oturmuyoruz etmiyoruz ışık yakmamaya çalışıyorum fırın hiç yakmam ft çok geliyor diye geliyor yine bana 50 Tl elektrik gelde sinirlenmekötükedihüso

niye öle değil canımcım
sorunsuz gideriz diyeCADIARZU

evet malesef borç ve ihtiyaç hiç bitmiyor
hele arkanda destek olmaz herşey sana bakarsa daha da zor(

eşimin işleri çok yoğun angel ve beden olarak çok yoruluyor
yani yoruluyorsa dinlenmek isteyecek falan
birde arabayı o kullanacak yaklaşık 1 saatlik yol
o anlamda dedim.

evet canım cidden öyle
dikkat ediyoruz ama genede oluyor masraf.

sen çalışıyormusun canım.

ohh kızlar kaynatıyosunuz yine, hamile haberleri yavaş yavaş artıyo, siz hepiniz çocuklarınızdan bahsederken bende hamieliğe hazırlanıyo olcam heralde, kazaya kurban gitmezsek benimde hep kızım olcakmış gibi geliyo ama ben erkek çocuklara hastayım keşke ikizlerim olsa bi kız bi erkek süper olur,

iyidir angel senden naber

camdankalp38 bozma moralini canım olur allahın izniyle

hoşgeldin çakır naber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…