- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
günaydın kızlar nasılsınız
deriz inş. canım.
siz yapmaya karar verdiniz dimi.
bende istiyorum ama 1 ay sonra çalışmalara başlıyacaz inş.
günaydın kızlar nasılsınız
deriz inş. canım.
ANGEL iyim canım saol
bendee :çok üzgünüm: Bizde diyebilicekmiyiz acaba
kaç aylık evlisin ? Bizde kasım gibi çalışmalara başlıcaz aslında çocuk çoook istiyorum ama hazır mıyım bilmiyorum kendime güvenemiyorum Çalışmayı daha çok sevşyorum çocuk olunca eve kapanıcam offf sanki hiç bana göre değil yaşımda geçiyor olsa iyi olur aslındCADIARZUevet canım çoktan karar verdikde bekliyoruz işte ...ne zaman gönderirse rabbimyerimseniben bu aydanda umutlu değilim 2 akşamdır tık yok -tatlicadiarzu-
kaç aylık evlisin ? Bizde kasım gibi çalışmalara başlıcaz aslında çocuk çoook istiyorum ama hazır mıyım bilmiyorum kendime güvenemiyorum Çalışmayı daha çok sevşyorum çocuk olunca eve kapanıcam offf sanki hiç bana göre değil yaşımda geçiyor olsa iyi olur aslındCADIARZU
Selam canım nabergünaydın kızlar nasılsınız
deriz inş. canım.
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3Ya ben cahil evli bir kadınım katlama matlama anlamam laaaa-tatlicadiarzu-
ya bana görede değil sanki,ya ben bide işten de ayrılamam öyle,artık hem iş hem çocuk nolacak bilmiyorum.:1no2:kaç aylık evlisin ? Bizde kasım gibi çalışmalara başlıcaz aslında çocuk çoook istiyorum ama hazır mıyım bilmiyorum kendime güvenemiyorum Çalışmayı daha çok sevşyorum çocuk olunca eve kapanıcam offf sanki hiç bana göre değil yaşımda geçiyor olsa iyi olur aslındCADIARZU
iyiyim bende canım başım yine ağrıyor bugün
neden bu kadar ümitsizsin bebek hakkında canım daha 10 ay olmuş evleneli
bak ben kist ameliyatı oldum 2 sene olcak evleneli ama daha yeni başladım oda doktorların ısrarıyla yoksa bana kalsa bu sene sonu düşünmeye başlayacaktım
acele etmeyelim canım olcak bizimde bende ümitsizdim ama şimdi baharda geldi:asigim: ümitlerim yeşerdi kendime 5-6 ay verdim hatta sene sonuna kadar vakit verdim
hayırlısı Allah tan:Saruboceq:
evet canım çoktan karar verdikde bekliyoruz işte ...ne zaman gönderirse rabbimyerimseniben bu aydanda umutlu değilim 2 akşamdır tık yok -tatlicadiarzu-
günaydın çakırım nasılsın tatlım
inş. hep beraber hamile kalıcaz
ben bu ay hamiel kalırsam kız olacakmış önümüzdeki ay kalırsam erkek
çin takvimine göre :)))
iyiyim bende canım başım yine ağrıyor bugün
neden bu kadar ümitsizsin bebek hakkında canım daha 10 ay olmuş evleneli
bak ben kist ameliyatı oldum 2 sene olcak evleneli ama daha yeni başladım oda doktorların ısrarıyla yoksa bana kalsa bu sene sonu düşünmeye başlayacaktım
acele etmeyelim canım olcak bizimde bende ümitsizdim ama şimdi baharda geldi:asigim: ümitlerim yeşerdi kendime 5-6 ay verdim hatta sene sonuna kadar vakit verdim
hayırlısı Allah tan:Saruboceq:
ya borç borç sinir oluyorum artık,borcumuz bitsin biraz gezelim sonra bebek diyoruz.ama daha rahat edemedik ya kızlar evlenmek ev kurmak ne kadar zormuş ya,ihtiyaçlar hiç bitmiyor :çok üzgünüm:Benimde kasımda 10 ay olacak demekki zamanlama doğru gibi:)) Ozamana kadar borçalrımızın bir kısmıda bitecek inşallah.
Selam canım naber
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
ya bana görede değil sanki,ya ben bide işten de ayrılamam öyle,artık hem iş hem çocuk nolacak bilmiyorum.:1no2:
anladım canım ama olur inş.
bende hemen olacak diye ümitli değilim
en hayırlı zamanda olması dileğiyle
yaşın kaç canım senin.
inş. canım
benimde kızınm olacakmış
benim için farketmez zaten
yeterki hayırlı saglıklı olsun.
buğün annemlere gidecegim kızlar
eşim işten geldikten sonra.
inş. sorunsuz gideriz.
ya borç borç sinir oluyorum artık,borcumuz bitsin biraz gezelim sonra bebek diyoruz.ama daha rahat edemedik ya kızlar evlenmek ev kurmak ne kadar zormuş ya,ihtiyaçlar hiç bitmiyor :çok üzgünüm:
ya borç borç sinir oluyorum artık,borcumuz bitsin biraz gezelim sonra bebek diyoruz.ama daha rahat edemedik ya kızlar evlenmek ev kurmak ne kadar zormuş ya,ihtiyaçlar hiç bitmiyor :çok üzgünüm:
niye öle değil canımcım
sorunsuz gideriz diyeCADIARZU
evet malesef borç ve ihtiyaç hiç bitmiyor
hele arkanda destek olmaz herşey sana bakarsa daha da zor(
Bizim kaldı 18 milayrcık borcumuz evimizde kira hala kocacım çocuk düşünüyor bende ev olmadan olmaz diyorum offf offff evin eksiği bitmiyor zaten
Sürekli annemlerde yememize rağmen eve yinede bir sürü gider oluyor . Heleki o faturalar beni deli ediyor evde oturmuyoruz etmiyoruz ışık yakmamaya çalışıyorum fırın hiç yakmam ft çok geliyor diye geliyor yine bana 50 Tl elektrik gelde sinirlenmekötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?