Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

peki kısslar sizce ben artık ağrı kesici olarak majezik kullanmaktan vazmıgeçsem
parola dönüyüm bari oda pek kesmiyorda
hadi hamile kalırsam zararı olurmuki
ben bi araştırıyım netten

peki kısslar sizce ben artık ağrı kesici olarak majezik kullanmaktan vazmıgeçsem

parol hiç bi işe yaramıyo bende...majezikde mideme vuruyo...migreninmi var senin angel? majezik çokda masum bi ağrı kesici değil diye biliyorum

şu kürlerden bendemi yapsam acaba yaa...keçiboynuzu...incir...vs..
ne için anlamadım kız?

canım beni parol kesiyor,apranax içtiğimde istifra ediyorum çok ağır bir ilaç bence,eşimin migreni var mesela majezikde fayda etmiyor,apranax kesiyor,ya ben zor durumda kalmadıkça kullanmıyorum,tabiki çocuğu etkiler,ağrı kesici bide

Hamile kalındığında ya da şüphenildiğinde bildiğim kadarıyla doktorun izni olmadan ağrı kesici, antibiyotik flan alınmaması gerekiyor.
Bizim camdankalp hamielik için kürlere başlıyor hey allahım yaa bırak canım oluruna stres yaparsan inan daha zor olur örneklerini çok gördüm çevremden

hııı çocuk olsun diye keçiboynuzu,incir mi yiyoruz yoksa demir için mi

Çocuk için hahahahah hani kuvvet olsun diye sanırım:)) Yapmayın arkadaşlar yaaa miletin senelerce çocuğu olmuyor biraz oluruna bırakalım bence

Bizde hiç doğalgaz yakmıyoruz dirimciğim bu ay bize gelmedi d.gaz ftsı geçen ayda 5 TL gellmişti:))) bizm evimiz sıcak oluyor e bid eiçindekiler sıcak tabi

kız zaten yapamamki bakmayın siz bana kaydirigubbakcemile3 uğraşmam hiç keçiboynuzu incir kaynatmakla olursa böylede olur zaten annelerimiz kürlemi hamile kalmış allah aşkına kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar bende dün akşam katıldım aranıza:))))
nasılsınız bakalım evlilik hayatı nasıl gidiyor:))))
bu arada geçmişe göz gezdirirken şöyle bi baktımda angel majezik kullanıyormuş ağrı kesici oalrak sanırım... çok etkili ve güsel bir ilaç ama yapılan araştırmalar onun bünyeye zararlı olduğunu bulmuş... çevremdeki herkes bırakıyor onu kullanmayı... teyzem onu içince geçen gün fenalaştı tansiyonu falan çıktı o ilaca bağlıymış... dikkat edin kızlar...

kız zaten yapamamki bakmayın siz bana kaydirigubbakcemile3 uğraşmam hiç keçiboynuzu incir kaynatmakla olursa böylede olur zaten annelerimiz kürlemi hamile kalmış allah aşkına kaydirigubbakcemile2

canım uğraşmada zaten sadece al ve ye keçiboynuzu.ben kansızlık için almıştım eşim yokken yiyodumda acayip etkiliyo anlatamam size.insanın içinde acayip enerjji oluyo eşim bile şaşırmıştı yani.bence al hem sen ye hemde eşin, acayip fark atıyo yani, tavsiyelerimle :asigim:

aa evet hastayken majezik kullanmayın zorda kalmadıkça.bi tanıdıkta kist çıkmış kansere çevirmiş, kistin sebebi adetken içilen ağrı kesicilermiş, doktor söylemiş oda bize dedi içmeyin, bu acı daha dayanılmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…