ilginç CADIARZU
canım bende bulaşığı çalıştırmıyorum iki haftadır nerdeyseyuh yakmadığınız halde bide kız geçen ay biz ufo yaktık,fırın,çamaşır,bulaşık 50 geldi,Allahım lütfen bu ay az gelsin:Saruboceq:
bizim kesin saat bozuk bir ütü bide çamaşır mk çalışıyor ayda 1 kezde bulaşık mk .ne kettle ne başka bişey çalıştırmıyorum bide termosifonumuz var .,ufoyuda yakmıyoruz,kızlar artık kaloriferleri yakmıyorz biz,siz de durumlar nasıl
canım değil diye biliyorum,alınyazımsın canım nedicem sen babangilde kalıyosun ya,eşinde ankara dışında,ayrı bir eviniz var değil mi?eşyalar ordadır sanırım.ya şimdi mısraa hamile mi ben anlamadım
peki kısslar sizce ben artık ağrı kesici olarak majezik kullanmaktan vazmıgeçsem
parola dönüyüm bari oda pek kesmiyorda
hadi hamile kalırsam zararı olurmuki
ben bi araştırıyım netten
ne için anlamadım kız?şu kürlerden bendemi yapsam acaba yaa...keçiboynuzu...incir...vs..
canım beni parol kesiyor,apranax içtiğimde istifra ediyorum çok ağır bir ilaç bence,eşimin migreni var mesela majezikde fayda etmiyor,apranax kesiyor,ya ben zor durumda kalmadıkça kullanmıyorum,tabiki çocuğu etkiler,ağrı kesici bidepeki kısslar sizce ben artık ağrı kesici olarak majezik kullanmaktan vazmıgeçsem
parola dönüyüm bari oda pek kesmiyorda
hadi hamile kalırsam zararı olurmuki
ben bi araştırıyım netten
ne için anlamadım kız?
bizde yakmıyoruz kaloriferleri çok üşürsek ufo yetişiyo imdadımıza
bebek için kaydirigubbakcemile3
hııı çocuk olsun diye keçiboynuzu,incir mi yiyoruz yoksa demir için mi
canım bende bulaşığı çalıştırmıyorum iki haftadır nerdeyse,ufoyuda yakmıyoruz,kızlar artık kaloriferleri yakmıyorz biz,siz de durumlar nasıl
canım değil diye biliyorum,alınyazımsın canım nedicem sen babangilde kalıyosun ya,eşinde ankara dışında,ayrı bir eviniz var değil mi?eşyalar ordadır sanırım.
bende değil diye biliyodumda kafam karıştı :)) benbabamlarla kalıyorum, eşimle ayrı bi evimiz var kayınpederin aldığı.allahtan kira derdi yok, eşyalarla beraber evimizi kapattık eşimgelince evimizde kalıyoruz onun dışında ne kalabiliyorum yalnız nede kontrol etmeye gidebiliyorum.açıkçası içimdende gelmiyo eşim yokken gitmek :a015:,
inş darısı sizlere olsun arkadaşlar ev sahibi olmak.biz şanslı gruptayız olmayadabilridi ama inş hepinize güzel vler nasip etsin sağlıcakla:teselli:
kız zaten yapamamki bakmayın siz bana kaydirigubbakcemile3 uğraşmam hiç keçiboynuzu incir kaynatmakla olursa böylede olur zaten annelerimiz kürlemi hamile kalmış allah aşkına kaydirigubbakcemile2
canım bende bulaşığı çalıştırmıyorum iki haftadır nerdeyse,ufoyuda yakmıyoruz,kızlar artık kaloriferleri yakmıyorz biz,siz de durumlar nasıl
canım değil diye biliyorum,alınyazımsın canım nedicem sen babangilde kalıyosun ya,eşinde ankara dışında,ayrı bir eviniz var değil mi?eşyalar ordadır sanırım.
canım bizde yaklaşık 1 aydır yakmıyoruz ufo var onu yakıyoruz ama üşümüyoruz zaten bizim evde sabah güneş odalardan doğuyor akşam da salon ve mutfak tarafından batıyor o yüsden şanslıyım yani:))
parol hiç bi işe yaramıyo bende...majezikde mideme vuruyo...migreninmi var senin angel? majezik çokda masum bi ağrı kesici değil diye biliyorum
benide majezikten başkası kesmşiyro gerçi bu baş ağrısına artık oda fayda etmiyor
sinüzüt var canım bende azdıo bu aralar yine
gözümü açamıyorum ağrıdan(
ne için anlamadım kız?
canım beni parol kesiyor,apranax içtiğimde istifra ediyorum çok ağır bir ilaç bence,eşimin migreni var mesela majezikde fayda etmiyor,apranax kesiyor,ya ben zor durumda kalmadıkça kullanmıyorum,tabiki çocuğu etkiler,ağrı kesici bide
ooo apranax bize yasak zaten annemi ölüdürüyodu o lanet hap
annecime bir dokundu nefes bile alamadı ayy hatırlamak istemiyorum
Hamile kalındığında ya da şüphenildiğinde bildiğim kadarıyla doktorun izni olmadan ağrı kesici, antibiyotik flan alınmaması gerekiyor.
Bizim camdankalp hamielik için kürlere başlıyor hey allahım yaa bırak canım oluruna stres yaparsan inan daha zor olur örneklerini çok gördüm çevremden
işte canım ne hamileyim ne de şüpheleniyorum ama yeni başladık ya şimdi her an herşey olabilri temkinli olmak lazım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?