aynen canım ya
ben çalışmıyorum ama eşim çalışıyor
sürekli borç ödüyoz
tabi çok şükür halimize
bizde bir rahatlasak bizde istiyoruz tatile falan gitmeyi
yaptığımız en büyük gezme market pazar.
inş. keyfimize göre gezecegimiz günlerde gelir kızlar.
ya ümitsizlik değilde angel ne biliyim sabırsızım galiba karar verince hemen olucak sanıyodum ama işin aslı hiçde öyle değilmiş:çok üzgünüm:
inşallah canım,hayırlısıyla gidip gelinanladım canım ama olur inş.
bende hemen olacak diye ümitli değilim
en hayırlı zamanda olması dileğiyle
yaşın kaç canım senin.
inş. canım
benimde kızınm olacakmış
benim için farketmez zaten
yeterki hayırlı saglıklı olsun.
buğün annemlere gidecegim kızlar
eşim işten geldikten sonra.
inş. sorunsuz gideriz.
ya bende bugün kuaföre gitmeyi düşünüyorm yer bulabilirsem tabi.kaydirigubbakcemile2iyiyim canım
burda hava çok ama çok güzel.
eşim işe gittikten sonra
uyuyamadım temzilik yaptım
kuaföre gitmem gerek kaçlarımı aldıracam
ama yoruldum ya.
sen nasılsın canım
eşimin işleri çok yoğun angel ve beden olarak çok yoruluyor
yani yoruluyorsa dinlenmek isteyecek falan
birde arabayı o kullanacak yaklaşık 1 saatlik yol
o anlamda dedim.
çalışıyırum çalışmasam asla geçinemeyizevet canım cidden öyle
dikkat ediyoruz ama genede oluyor masraf.
sen çalışıyormusun canım.
isteyenin çocuğu olmaz uğraşır durur , istemeyende kazayla oldu der bebişi olur
yuh yakmadığınız halde bide kız geçen ay biz ufo yaktık,fırın,çamaşır,bulaşık 50 geldi,Allahım lütfen bu ay az gelsinBizim kaldı 18 milayrcık borcumuz evimizde kira hala kocacım çocuk düşünüyor bende ev olmadan olmaz diyorum offf offff evin eksiği bitmiyor zaten
Sürekli annemlerde yememize rağmen eve yinede bir sürü gider oluyor . Heleki o faturalar beni deli ediyor evde oturmuyoruz etmiyoruz ışık yakmamaya çalışıyorum fırın hiç yakmam ft çok geliyor diye geliyor yine bana 50 Tl elektrik gelde sinirlenmekötükedihüso
günaydın kıslarr hayırlı cumalar.sabah sabah bebiş hasretiyle konulara başlamışız yine
evet doğrusun canıme tabi canım hemen gelmiyor çevremdeki herkes en az 4 -5 ay uğraşıyor
bak cssa da 4 ayda hamile kaldı
normal yani sabırlı olalım rahat olalım stres yapmayalım yeterkaydirigubbakcemile5
evet canım ama kalmıyacagız geri dönecegiz.anladım canım annenler uzakmı sana artık kalırsınız dimi hafta sonudayerimseniben
inş kazasız belasız girder gelirsiniz canım:Saruboceq:
anlıyorum canım.Allahım çalışanlara yardım etsin.çalışıyırum çalışmasam asla geçinemeyiz
günaydın kıslarr hayırlı cumalar.sabah sabah bebiş hasretiyle konulara başlamışız yine
ohh kızlar kaynatıyosunuz yine, hamile haberleri yavaş yavaş artıyo, siz hepiniz çocuklarınızdan bahsederken bende hamieliğe hazırlanıyo olcam heralde, kazaya kurban gitmezsekbenimde hep kızım olcakmış gibi geliyo ama ben erkek çocuklara hastayım keşke ikizlerim olsa bi kız bi erkek süper olur,
iyidir angel senden naber
camdankalp38 bozma moralini canım olur allahın izniyle
hoşgeldin çakır naber
yuh yakmadığınız halde bide kız geçen ay biz ufo yaktık,fırın,çamaşır,bulaşık 50 geldi,Allahım lütfen bu ay az gelsin:Saruboceq:
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2
yuh yakmadığınız halde bide kız geçen ay biz ufo yaktık,fırın,çamaşır,bulaşık 50 geldi,Allahım lütfen bu ay az gelsin:Saruboceq:
bizim kesin saat bozuk bir ütü bide çamaşır mk çalışıyor ayda 1 kezde bulaşık mk .ne kettle ne başka bişey çalıştırmıyorum bide termosifonumuz var .
kızlar bakın bi ne buldum ...
(Kadın, hayzdan temizlendikten sonra beş gün içinde hamile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur) deniyor.
(Kadın, hayzdan temizlendikten sonra beş gün içinde hamile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur) deniyor.
iyiyim angel canım sen nasılsın?
ya şimdi mısraa hamile mi ben anlamadım
Demekki regleden sonra 5.gün ve 8.gün arası çalışmalara başlamam lazımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?