Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

demekki yalnız değilim bende market pazardan başka gezecek yer bulamıyorum yada boş boş gezip mağazaların önünde ağzımın suyu akıp eve dönüyorum

ya ümitsizlik değilde angel ne biliyim sabırsızım galiba karar verince hemen olucak sanıyodum ama işin aslı hiçde öyle değilmiş:çok üzgünüm:

e tabi canım hemen gelmiyor çevremdeki herkes en az 4 -5 ay uğraşıyor
bak cssa da 4 ayda hamile kaldı
normal yani sabırlı olalım rahat olalım stres yapmayalım yeterkaydirigubbakcemile5[/QUOTE]
ya bende hemen olur gibi düşünüyorum,şimdi hamile kalsam yandım mesela,ama insanlar bebek için nasıl uğraşıyorlar,ha diyince olmuyor sanırım

inşallah canım,hayırlısıyla gidip gelin

iyiyim canım
burda hava çok ama çok güzel.
eşim işe gittikten sonra
uyuyamadım temzilik yaptım
kuaföre gitmem gerek kaçlarımı aldıracam
ama yoruldum ya.
sen nasılsın canım
ya bende bugün kuaföre gitmeyi düşünüyorm yer bulabilirsem tabi.kaydirigubbakcemile2
ya çakırcığım çok doğru söylüyorsun bizimde yaptığımız en büyük gezme market alışverişleri kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

eşimin işleri çok yoğun angel ve beden olarak çok yoruluyor
yani yoruluyorsa dinlenmek isteyecek falan
birde arabayı o kullanacak yaklaşık 1 saatlik yol
o anlamda dedim.

anladım canım annenler uzakmı sana artık kalırsınız dimi hafta sonudayerimseniben
inş kazasız belasız girder gelirsiniz canım:Saruboceq:

yuh yakmadığınız halde bide kız geçen ay biz ufo yaktık,fırın,çamaşır,bulaşık 50 geldi,Allahım lütfen bu ay az gelsin :Saruboceq:
günaydın kıslarr hayırlı cumalar.sabah sabah bebiş hasretiyle konulara başlamışız yine

hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2

e tabi canım hemen gelmiyor çevremdeki herkes en az 4 -5 ay uğraşıyor
bak cssa da 4 ayda hamile kaldı
normal yani sabırlı olalım rahat olalım stres yapmayalım yeterkaydirigubbakcemile5
evet doğrusun canım
unutmak lazım aslında
.
ya bende hemen olur gibi düşünüyorum,şimdi hamile kalsam yandım mesela,ama insanlar bebek için nasıl uğraşıyorlar,ha diyince olmuyor sanırım

inşallah canım,hayırlısıyla gidip gelin

ya bende bugün kuaföre gitmeyi düşünüyorm yer bulabilirsem tabi.kaydirigubbakcemile2
ya çakırcığım çok doğru söylüyorsun bizimde yaptığımız en büyük gezme market alışverişleri kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis[/QUOTE]

dimi ya hepimiz benzer durumlardayız.
anladım canım annenler uzakmı sana artık kalırsınız dimi hafta sonudayerimseniben
inş kazasız belasız girder gelirsiniz canım:Saruboceq:
evet canım ama kalmıyacagız geri dönecegiz.
saol canım inş.

çalışıyırum çalışmasam asla geçinemeyiz
anlıyorum canım.Allahım çalışanlara yardım etsin.

günaydın kıslarr hayırlı cumalar.sabah sabah bebiş hasretiyle konulara başlamışız yine

günaydın canım nbr

bende iyiyim canım
işte dostlarla muhabbetteyizkaydirigubbakcemile3
Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.:Saruboceq:

yuh yakmadığınız halde bide kız geçen ay biz ufo yaktık,fırın,çamaşır,bulaşık 50 geldi,Allahım lütfen bu ay az gelsin :Saruboceq:

hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2

aminnnnnnn dirimcimmm aminnnnnnndelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

kızlar bakın bi ne buldum ...

(Kadın, hayzdan temizlendikten sonra beş gün içinde hamile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur) deniyor.

(Kadın, hayzdan temizlendikten sonra beş gün içinde hamile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur) deniyor.

Demekki regleden sonra 5.gün ve 8.gün arası çalışmalara başlamam lazımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hım bilmemki ne desemCADIARZU

iyiyim angel canım sen nasılsın?

iyiyim bende canım
aynen devam

ya şimdi mısraa hamile mi ben anlamadım

yani oda bilmiyor canım şüpheleniyor
bakalım belli olur yakında inş hamiledirkaydirigubbakcemile2

yani oda bilmiyor canım şüpheleniyor
bakalım belli olur yakında inş hamiledirkaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

Mısra istiyor mu bebiş şimdi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…