sorun değil ama utandım gerçekten ya of
cnm sende çok gzelmişsn gltrcm teo abla yakışmıştr sanada açık renk
sorun değil ama utandım gerçekten ya of
Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrr.Birazdan eşimle kahvaltı yapacağız.Sonra kendi kışlık kıyafetlerimi kaldıracağım,temizlik...vs.Burada hava iki gündür fena halde sıcak.Yarın sabah için de kahvaltıya arkadaşlarımız gelecek.Pasta börek poğaça hazırlayacağım.Öğleden sonra gelmeye çalışacağım.
gercekten mi cnm
Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrr.Birazdan eşimle kahvaltı yapacağız.Sonra kendi kışlık kıyafetlerimi kaldıracağım,temizlik...vs.Burada hava iki gündür fena halde sıcak.Yarın sabah için de kahvaltıya arkadaşlarımız gelecek.Pasta börek poğaça hazırlayacağım.Öğleden sonra gelmeye çalışacağım.
canım tercih dönemi var atamam için ikincisi evi boşaltcam nerde nasıl kalcam öğretmnevi sadece yatma parası 20 ytl ve canım sıkılacak tv yok net yok üçüncüsü esyaları nereye koycam dördüncüsü sıuratım sivilecelerle dolu daha sayayımmı
günaydın kızlar
hava çok güzel
buğün hiç temizlik yapmadım uyandım
çayımı aldım geldimmm
büyük temzilik yarınnnn
günaydın angell nasılsın cnm ben saçlarımı değiştirdim sonunda hani değiştirmeyi düşünüyordum yaa
siyah tı ya canım açıldı koyu kumrala boyadık kumral oldu karamaele yakın kaşlarım da acıldı ama çok güzeldi hiç beğenmeyen oldu kuaför dediki cok güzel oldun kız bu saçlarla koca bulursun dedi bende ama ben nişanlıyım hatta nikahım bile var dedim bozuldu tabi sonra dedi ki daha mutlu olursun demek istemiştim dediikaydirigubbakcemile3
siyah tı ya canım açıldı koyu kumrala boyadık kumral oldu karamaele yakın kaşlarım da acıldı ama çok güzeldi hiç beğenmeyen oldu kuaför dediki cok güzel oldun kız bu saçlarla koca bulursun dedi bende ama ben nişanlıyım hatta nikahım bile var dedim bozuldu tabi sonra dedi ki daha mutlu olursun demek istemiştim dediikaydirigubbakcemile3
saatler olsun canım eminim güzel olmuşturrrr
ozaman eş arayanlar senin saç rengine boyasınnn
kaydirigubbakcemile2
bu havalarda ne giyeceğime bi türlü karar veremem
teo yeni saçlarını güle güle kullan şeker hihoyyyt bende gölge yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?