gnaydn cnm hoşgeldn
canım tercih dönemi var atamam için ikincisi evi boşaltcam nerde nasıl kalcam öğretmnevi sadece yatma parası 20 ytl ve canım sıkılacak tv yok net yok üçüncüsü esyaları nereye koycam dördüncüsü sıuratım sivilecelerle dolu daha sayayımmı
aa neden cnm ama yazın ben gelin olcamdelikafadulden
canım tercih dönemi var atamam için ikincisi evi boşaltcam nerde nasıl kalcam öğretmnevi sadece yatma parası 20 ytl ve canım sıkılacak tv yok net yok üçüncüsü esyaları nereye koycam dördüncüsü sıuratım sivilecelerle dolu daha sayayımmı
onunda artık puf noktaları var kapatıyorlar.ama en onelısı stres yapma.ne guzel keşke bende yenıden evlensem :)
canım 12 gün kalır geriye 12 gün için ev mi rayayım hayrlısıyla tayinim çıkacak ve benen iyisi o zaman çıkıp ew araman teolog abla herşey daha ii olur bu düzeninde pek bozulmaz
ama bnmki bana çirkin diyor biliyormusunsenağlama ama ben de altta kalmıyorum kel diyorum ona:mymeka:
hoş bulduk nasılsınız
ayıp edıyor enıştemız.sevdığınden dıyodur boş ver .iplerı verme elıne kaydirigubbakcemile3[/QUO
canım çok şükür biz de ip olayı filan yok yalnız o biraz daha baskındır orası farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?