tamam tatlım bekliyoruz
bak abla bi bu
ayy cnm bnm inşallah en kısa zamanda bebiş sahibi olursun
tamam tatlım bekliyoruz
günaydın herkese biri röflemi dediii hayırr asla bir daha yaptırmamdelikafadulden
düğünden önce röfle yaptırdım kuaför saçımı yaktı ve düğünüme 15gün kala saçlarım koptuuusenağlama
ama eklenti yokki nereye bakayım:sm_confused:
Günaydıın, konu saçlara gelmiş, beni muhtemelen tanımıyorsunuz, tanıtiiimm kendimi, dün bir grup arkadaşla epeyi sohbet ettik, kayınvalidelerden, ipleri ele almaktan vs... Benim düğünüm 12 Haziran'da, Tokat'tayım şu an, Ankara'ya gelin gidiyorum... :)Ben de ayın 25i gibi saçlarımı boyatcam, şu an gölgeli, hepsini tek renge boyatıcam ben de, koyu kahverengi üzerine kumral gölge vardı, hepsini çikolata (ama sütlü çikolata:)) kahveye geçiyorum, inşallah yakışır:)))
hmm tamm o zaman saolun tşk eederm ama açık renkler yakışıyo dmi siyah değil
askmm kafanı karıştırmak gibi olmasın ama kuaförüm geline, gelinliğe en çok düz renklerin ve de açık olmayan renklerin yakıştığını söyler, ama resmine baktım, hepsi yakışır gibi:))
canım içinde kalacaksa yaptır nişandan sonra bir iki ay sonra düz renge boyatırsın ben sadece oldugundan büyük gösterir dedim ama yakışırtmm o zaman aslında bn nişana röfle yaptırayım diyodum kmse tanıyamasın değişiklik olsun ama neyse o zaman
canım içinde kalacaksa yaptır nişandan sonra bir iki ay sonra düz renge boyatırsın ben sadece oldugundan büyük gösterir dedim ama yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?