Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım ikisini de baktım ikisi de yakışıyor tenin sanırım acık eger röfle filan ddüşünoyrsan oldugundan büyük gösterebilir yakışır ama yine de

askım sana sarı röfle yakışır ama dedğim gibi acık tenli oldugun için oldugundan büyük gösterir ama karamel acık kumral veya hut kızıl cok yakışır sana siyah da düşünme bence

Günaydıın, konu saçlara gelmiş, beni muhtemelen tanımıyorsunuz, tanıtiiimm kendimi, dün bir grup arkadaşla epeyi sohbet ettik, kayınvalidelerden, ipleri ele almaktan vs... Benim düğünüm 12 Haziran'da, Tokat'tayım şu an, Ankara'ya gelin gidiyorum... :)Ben de ayın 25i gibi saçlarımı boyatcam, şu an gölgeli, hepsini tek renge boyatıcam ben de, koyu kahverengi üzerine kumral gölge vardı, hepsini çikolata (ama sütlü çikolata:)) kahveye yapıyorum, inşallah yakışır:)))

hoşgeldin cnm bnm çok şükür nişanlımın ailesiyle aram çok iyi 5 senedir hiç kırmadılar beni beni sağolsunlar hep aradılar beni ortada resmi bişey yokken dahi.ipler konusunda ise nişanlım ban göre daha baskın ama bnm de sözüm gecer sütlü çikolata da güzel renk inşalalh güzel olur cnm

askmm kafanı karıştırmak gibi olmasın ama kuaförüm geline, gelinliğe en çok düz renklerin ve de açık olmayan renklerin yakıştığını söyler, ama resmine baktım, hepsi yakışır gibi:))

askmm kafanı karıştırmak gibi olmasın ama kuaförüm geline, gelinliğe en çok düz renklerin ve de açık olmayan renklerin yakıştığını söyler, ama resmine baktım, hepsi yakışır gibi:))

tşk ederm canm ama hala karar weremedm ne renk yapcağıma yaa hıı kızılı hiç denemedm ama yakışmaz heralde

kızıl çok süper olur ama en fazla 15 gün kalır sonra akar tekrar boyatmak zorunda kalırsın n yisi hiç denem

tmm o zaman aslında bn nişana röfle yaptırayım diyodum kmse tanıyamasın değişiklik olsun ama neyse o zaman

tmm o zaman aslında bn nişana röfle yaptırayım diyodum kmse tanıyamasın değişiklik olsun ama neyse o zaman
canım içinde kalacaksa yaptır nişandan sonra bir iki ay sonra düz renge boyatırsın ben sadece oldugundan büyük gösterir dedim ama yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…