Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

delikafadulden Gelio minik mısraaaa

Süpermiş ya, oh çok az kaldı sana, Allah utandırmasın, çoook güzel geçer innşallahh, darısı bana:)) Benim de 23 günüm kaldı, kınaya da 22 gün:)))

iyiyim tatlım senden nbr? Ne zmn geliyorsun İzmir'e?

az kaldısositososito
iki hafta sonra bugün izmirde olucam bu saatlerde inşaallahsositososito
.çok mutluyum çok heycanlıyım
çok yorgunum tatile ihtiyacım varsositososito

evet canım duygularım sölüyor hamişsin bence
pastada süper nasıl emek zahmet vermişsin canım ya
aşık arkadaşım benim:asigim:

evet sabırsızlık ta güzel ve heycanlı bir duygu
aaa yarınmı kınan şimdi moda böle 2 gün önceden:))
hadi bakalım hayırlısı
balayına gidiyormusunuz siz şekercim

hoşgeldiniz canım nasılsınız bugün bakalım

aa mısracım yaa belirtilerin hep hamişlik yönünde yaaa hadi bakalım hayırlısı darısı angelime

amin bitanem aminnn:Saruboceq:

Ya arkidişler bişi dicem, ben bi haftadır filan doğum kontrol hapına başladım ya, benim göğüslerde bi hassasiyet var, geçer miiii?

aa mısracımm demek bilinçli inan buna dha çok sevindim artık sende bebiş istiosun demeekk inş Rabbim bekletmez hemen gönderiri bebişini canmmm
yasmincim sevindim senin adına cnm özür diledimi yani o mu barışmak için çabaladı sen mi ayy çok meraklıyım dimii:)hamileliğim ii gidio çok şükür sadece çok çabuk yoruluorum

delikafadulden Gelio minik mısraaaa

Senin hislerinde mi öle diyor cnm?

Ayyyyyyyyyyy çok hoşsun bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
Eşinde pek karizmatik görünüyor :)

Bu arada senin salonda puf var ya,ondan istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmm,orta sehba almamıştım seninkine ba
yıldım:)

Gel gel cnm...Valla kocişle benimde var tatile ihtiyacımız aslında.Ama Ağustos'a kadar tatil yok.Arada Çeşme,Kuşadası,Ayvalık yapıp öyle geçiştircez artık.Ağustos'ta yurtdışı istiyoruz biz.

Evet canım dileyecek tabii ki... Ama baya çektirttim yanikaydirigubbakcemile3 Bir trip bir trip sorma:) Canım olacak vucudun yavaş yavaş alışıo,bir de yazın hamilelik zor olur canım.Allah yardımcın olsun.

Walla canım anlattığına göre hamişlikle ilgili belirtiler bayağı var..Bir de ekşi istiyorsa canın....Kızdır.Tabii herşeyin başı sağlık...Teşekkür ederim canım... Öyledir kociş karizmatik pozlar verirkaydirigubbakcemile3 Canım benim koltuk takımımın aksesuarıydı o ama çok pratik birşey..

Kimin bebiş geliyo ya, valla böyle bebiş filan demeyin valla ilk günden hamile kalıveririm sonra da pişman olurum.. Demeyin bebiş filan yaaa:))

Ciddi miii, oohh planladıysanız bundan daha güzel bişi yok tabi, ben zaten korunmaya başladım, iki yıl filan düşünmüyorum da, ama böle heveslendiriyosunuz insanı, küçük Mısra filan, hakket süper sevimli bir durum, inşallah öyledir Mısra'cım.. Allah herşeyi hepimizin gönlüne göre versin..

geçen gün tv izlioruz koçişle kanal gezerken hani bi türk filmi varya adile naşit münir özkul turşular ikiside biri dio turşunun iisi sirkeden yapılır diğeri dio limondan işte o filme rastladık ve habire turşu turşu diolar eyvaahh o anki trşu isteğimi size anlatamam ya ölecem ya yiyecem gibi bişi oluo vee sonunda neredeyse bi kavanoz turşu yedim nyseki evde vardı:)yoksa zavallı koçişi hemen çıkmaya hazırlanıodu ben alıp geleyim dio cnm benmm şimdide benim babamın ddoğum günü için hediye almaya çıktı ben çabuk yorulduğum için gitmedim

Ayyy cssa cım güldürdün valla benidelikafadulden

Kocişinde ne kadar anlayışlıymış öyle çok sevindim :)

Bebişin ismini ne koyacaksınız söyle bakalım tatlım?

evet evet hamişsin canım
küççük mısraaaaa geliyorrrrkaydirigubbakcemile2

Ya arkidişler bişi dicem, ben bi haftadır filan doğum kontrol hapına başladım ya, benim göğüslerde bi hassasiyet var, geçer miiii?

malesef canım bendede öle olmuştu
doğum kontrol hapı göğüsleri çok hassaslaştırıyor
geçer zamanla

Gel gel cnm...Valla kocişle benimde var tatile ihtiyacımız aslında.Ama Ağustos'a kadar tatil yok.Arada Çeşme,Kuşadası,Ayvalık yapıp öyle geçiştircez artık.Ağustos'ta yurtdışı istiyoruz biz.

ay ne güzel ya siz zaten tatil cennetindesiniz yaaa
kocişle gerçekten çok yakışmışsınız cnm maşallah
ayrıca evine de baktım gerçekten hoş ve çok zevkli hzuurla mutlulukla sağlıkla oturun inş. canım benim:Saruboceq:

ayy ne güzel kocişler böle günlerde süper destekçi oluyolar zaten
benimkide o kadar hevesli ve istiyorki anlatamam ya
gerçi o evlendiğimiz ilk günden beri hepistiyorda:))
bakalım ne zamana kısmet

Ben biraz yemek yiyip geleyim canlarım,15 dk ya dönerim.

afiyet olsun canım

tmm mısracım beslenmeye dikkat aman haaa :)sigarayıda içmesen çok ii olcak cnmm

evet koçişim ölee saolsuunn

Teşekkür ederim angelcim. Orası öyle İzmir cennet o yönden. Teşekkürler,bayaaaa uğraştık evle ama uğraştığımıza değdi vallahi...Ne kavgalar ettik bi görsen o eşyaları seçerkenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…