Canım benim geçen ay ihtimal çok azda olsa hamişlikten şüphelenmiştik.
Bu ay bilinçli olarak uğraştık
29 Nisan son regl tarihim,ancak benim neredeyse hiç zamanında olmaz .
Başgösteren belirtiler için başlangıçta psikolojik midir dedik ama gün ve gün artıyor eşim kesin hamilesin diyor.Örneğin şu anda acaip midem bulanıyor,birde aşırı ekşi turşu türü yemeye başladım.Dün gece saat 1 de turşu bulamayınca oturdum 20 tane zeytin yedim:roflol:
canlarım allah sizi inandırsın hiç heycan yok
içimde bi mutluluk var kaydirigubbakcemile2
bide ağdamı yaptırmamın rahatlığı var içimde bitti gitti ağdadanda kurtuldum
evimde yerleşti çok sevdim evimi
o yuzden heycan değilde artık sabırsızlık var biranönce olsa dıye
yarında kınam varkaydirigubbakcemile3
iyiyim tatlım senden nbr? Ne zmn geliyorsun İzmir'e?
Angel hamile miyimmmmmmmmmmm amanın:rofloluyguların öyle mi söylüyor?
Valla bedenen ve duygusal olarak çok iyi değilim,acaip bir halsizlik,uyku hali var
Şu durum belli olsada kurtulsam.
Dün eşime 1 yaşpasta yaptım,yorgunluktan öldüm ,şaşırdım kendime
[/URL][/IMG][/IMG]
canlarım allah sizi inandırsın hiç heycan yok
içimde bi mutluluk var kaydirigubbakcemile2
bide ağdamı yaptırmamın rahatlığı var içimde bitti gitti ağdadanda kurtuldum
evimde yerleşti çok sevdim evimi
o yuzden heycan değilde artık sabırsızlık var biranönce olsa dıye
yarında kınam varkaydirigubbakcemile3
bizz geldiikk naber kızlar nasılsınız
mısracım geçmiş olsun idrar tahlili her zaman yanlış die bişey yok %80 gebeliğini ordan öğrenio ve kan tahlili yaptırılıo ben o doktora katılmıorum nitekim ben bebişimi regl den 4 gün önce idrar tahlilinde öğrendim misal ben radyoloji teknikeriyim ya şüpheli vakalarda yani hamilelik şüphesi olan bayan hastamız gelince direk laboratuara göndeririz ve idrar tahilili baktırırız ona göre çekeriz veya çekmeyiz filmi bide kan testinde isae regl 3 4 gün kalasıda öğrenilio cnm hemde daha kesin bişi daha cnm senin regl günün geçti gibi yaa hatırlıomusun ben hatırlamıorum ne zamn acaba die konuşmuştuk hatta sen tahlil yapmıştın ondan sonra ooo bi sürü gün geçti hamiş olabilisin cnm yaaa sence ne zaman belli olur sen daha ii bilirsin kendini cnm
aa mısracım yaa belirtilerin hep hamişlik yönünde yaaa hadi bakalım hayırlısı darısı angelime
Yasmincim kişi kartındaki resimler eşin ve sen mi ?
delikafadulden Gelio minik mısraaaa
az kaldısositososito
iki hafta sonra bugün izmirde olucam bu saatlerde inşaallahsositososito
.çok mutluyum çok heycanlıyım
çok yorgunum tatile ihtiyacım varsositososito
evet canım duygularım sölüyor hamişsin bence
pastada süper nasıl emek zahmet vermişsin canım ya
aşık arkadaşım benim:asigim:
evet sabırsızlık ta güzel ve heycanlı bir duygu
aaa yarınmı kınan şimdi moda böle 2 gün önceden:))
hadi bakalım hayırlısı
balayına gidiyormusunuz siz şekercim
hoşgeldiniz canım nasılsınız bugün bakalım
amin bitanem aminnn:Saruboceq:
aa mısracımm demek bilinçli inan buna dha çok sevindim artık sende bebiş istiosun demeekk inş Rabbim bekletmez hemen gönderiri bebişini canmmm
yasmincim sevindim senin adına cnm özür diledimi yani o mu barışmak için çabaladı sen mi ayy çok meraklıyım dimii:)hamileliğim ii gidio çok şükür sadece çok çabuk yoruluorum
Senin hislerinde mi öle diyor cnm?
Ayyyyyyyyyyy çok hoşsun bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
Eşinde pek karizmatik görünüyor :)
Bu arada senin salonda puf var ya,ondan istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmm,orta sehba almamıştım seninkine bayıldım:)
Kimin bebiş geliyo ya, valla böyle bebiş filan demeyin valla ilk günden hamile kalıveririm sonra da pişman olurum.. Demeyin bebiş filan yaaa:))
Canım benim geçen ay ihtimal çok azda olsa hamişlikten şüphelenmiştik.
Bu ay bilinçli olarak uğraştık
29 Nisan son regl tarihim,ancak benim neredeyse hiç zamanında olmaz .
Başgösteren belirtiler için başlangıçta psikolojik midir dedik ama gün ve gün artıyor eşim kesin hamilesin diyor.Örneğin şu anda acaip midem bulanıyor,birde aşırı ekşi turşu türü yemeye başladım.Dün gece saat 1 de turşu bulamayınca oturdum 20 tane zeytin yedim:roflol:
Ya arkidişler bişi dicem, ben bi haftadır filan doğum kontrol hapına başladım ya, benim göğüslerde bi hassasiyet var, geçer miiii?
Gel gel cnm...Valla kocişle benimde var tatile ihtiyacımız aslında.Ama Ağustos'a kadar tatil yok.Arada Çeşme,Kuşadası,Ayvalık yapıp öyle geçiştircez artık.Ağustos'ta yurtdışı istiyoruz biz.
geçen gün tv izlioruz koçişle kanal gezerken hani bi türk filmi varya adile naşit münir özkul turşular ikiside biri dio turşunun iisi sirkeden yapılır diğeri dio limondan işte o filme rastladık ve habire turşu turşu diolar eyvaahh o anki trşu isteğimi size anlatamam ya ölecem ya yiyecem gibi bişi oluo vee sonunda neredeyse bi kavanoz turşu yedim nyseki evde vardı:)yoksa zavallı koçişi hemen çıkmaya hazırlanıodu ben alıp geleyim dio cnm benmm şimdide benim babamın ddoğum günü için hediye almaya çıktı ben çabuk yorulduğum için gitmedim
Ben biraz yemek yiyip geleyim canlarım,15 dk ya dönerim.
evet evet hamişsin canım
küççük mısraaaaa geliyorrrrkaydirigubbakcemile2
malesef canım bendede öle olmuştu
doğum kontrol hapı göğüsleri çok hassaslaştırıyor
geçer zamanla
ay ne güzel ya siz zaten tatil cennetindesiniz yaaa
kocişle gerçekten çok yakışmışsınız cnm maşallah
ayrıca evine de baktım gerçekten hoş ve çok zevkli hzuurla mutlulukla sağlıkla oturun inş. canım benim:Saruboceq:
ayy ne güzel kocişler böle günlerde süper destekçi oluyolar zaten
benimkide o kadar hevesli ve istiyorki anlatamam ya
gerçi o evlendiğimiz ilk günden beri hepistiyorda:))
bakalım ne zamana kısmet
afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?