günaydın kızlar
nasılsınız*
evet birazcık uzak kalmak iyi gelir canım
düzelirsiniz inş. kısa zamanda çünkü diriminde dediği gibi evde sus pus oturup kaş çatmak çok gıcık ve can sıkıcı bir durum
bu seferde kocişlere çatarız dirim
geleceği saat 5 dk geçse nerdeydin sen nerde kaldın ben zaten sabahtan akşama kadar evdeyim yemek yap çocukla uğraş hiç benimle ilgilenmiyosun falan filandelikafaduldendelikafadulden:jeyyar:
selam canım hoşgeldin nabergünaydın kızlar
günaydın canım dzcel de evlendi sıra sende,duygularını alalım :jeyyar:günaydın kızlar
nasılsınız*
canım çok geçmiş olsun,iyiki başka doktora görünmüşsün,a.sBen geldimmmmmmmmmmmmmm,dün hastanenin acil servisine gitmiştim vücudumdaki kabartılar için.Doktor güvenilir gelmemişti,nitekimde hislerim doğru çıktı ,su çiçeği demişti alakası yokmuş.
Sağlık ocağına gittim bugünde,oradaki doktor su çiçeğiyle ilgisi yok dedi,stresten kaynaklı görünüyor dedi.Hamişlik ihtimalim nedeniyle antibiyotik vermedi,merhem verdi.Bu arada idrarla yapılan gebelik testlerinin iyi netice vermediği,en kesin bilginin regl tarihinden 2-3 gün sonra kan testiyle ortaya çıkacağını ekledi.Bilgilerinize
Siz napıyorsunuz bakalım?
Günaydın kızlar.....Mısraacım geçmiş olsun cnm.
günaydın canım
gunaydın ii canım sen nasılsın
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tamamen katılıyorm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
günaydın tubis nasılsın cnm
günaydın kızlar
nasılsınız*
günaydın cnm nasılsın heycan dorukta:asigim:
Ben geldimmmmmmmmmmmmmm,dün hastanenin acil servisine gitmiştim vücudumdaki kabartılar için.Doktor güvenilir gelmemişti,nitekimde hislerim doğru çıktı ,su çiçeği demişti alakası yokmuş.
Sağlık ocağına gittim bugündei,oradaki doktor su çiçeğiyle ilgisi yok dedi,dtresten kaynaklı görünüyor dedi.Hamişlik ihtimalim nedeniyle antibiyotik vermedi,merhem verdi.
Siz napıyorsunuz bakalım?
hoşgeldin cnm geçmiş olsun bu doktorlara da güven olmuyor ya
neyi bu kadar stres yaptın kendine tatlım ya(
yoksa hamişliğimi ayy bence sen kesin hamişsinhihoyyyt
Günaydın kızlar.....Mısraacım geçmiş olsun cnm.
günaydın yasmincim nbr
iyi canım 3 gün sonra düğünü olan bi gelin nasılsa öyleyimkaydirigubbakcemile2
bizz geldiikk naber kızlar nasılsınız
mısracım geçmiş olsun idrar tahlili her zaman yanlış die bişey yok %80 gebeliğini ordan öğrenio ve kan tahlili yaptırılıo ben o doktora katılmıorum nitekim ben bebişimi regl den 4 gün önce idrar tahlilinde öğrendim misal ben radyoloji teknikeriyim ya şüpheli vakalarda yani hamilelik şüphesi olan bayan hastamız gelince direk laboratuara göndeririz ve idrar tahilili baktırırız ona göre çekeriz veya çekmeyiz filmi bide kan testinde isae regl 3 4 gün kalasıda öğrenilio cnm hemde daha kesin bişi daha cnm senin regl günün geçti gibi yaa hatırlıomusun ben hatırlamıorum ne zamn acaba die konuşmuştuk hatta sen tahlil yapmıştın ondan sonra ooo bi sürü gün geçti hamiş olabilisin cnm yaaa sence ne zaman belli olur sen daha ii bilirsin kendini cnm
yasminkcım nasılsın cnm eşinle aran düzeldimi barıştınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?