Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dostlarim hepiniz hakkinizi helal edin
Aksam yola çikiyoruz
Suan netimiz guzel çalismiyor sizinle de sohbet edemedim hiç...
Iyiyim...Dinlenmeye çok ihtiyacim var sadece
Hersey hazir sadece saatlerin geçmesini bekliyoruz.
Sizi çok ama çok seviyorum
Allah'tan bir mani çikmazsa bir hafta sonra yine burdayim
Kalbimdesiniz
Cok çok operim sizi
Allah'a emanet olun guzellerim hosçakalin

niye kavga ettinizki şekercim
ama sonuç önemli değmiş yanikaydirigubbakcemile3

yaralımm ii tatiiller cnm umarım çok güzel geçer tatilin görrüşürüz kendine dikkat et

canım sana iyi yolculuklar,inşallah tatilin çok güzel geçer yerimseniben

cssa canım nasılsın hoşgeldin demek canın turşu çekti,başka ne çekiyor söyle bakim kaydirigubbakcemile3,canım isim düşünüyormusunuz,erkek olursa bu yada kız olursa bu diyegamyoncuiremsualkisalkisalkis

İyi tatiller yaralım...

mrb dirimcim aa mısram da bu soruyu sormuştu cevap vercektim ama unutmuşum isim düşünmedik cnm yaa hemde hiiç ama ilk isimleri belli gibi sanki erkek olursa abimi kaybettiğimiz için ailem onu isteyebilir (ama ben istemem)kız olursada eşimin ablasını kaybettiğimiz için o olabilir (ben isterim )amaa ikinci isimleri için henüz hiiçç düşünmedik yani bazen konuşuoruz ama aklımıza hiç bişi gelmio inş yarın şu kalp atışlarını duyarsak isim işi biraz daha kolaylaşacak gibi cnmm

Ne koltuğu yasmincim?

Yaralım nereye gidiyor arkadaşlar?

Bizim çin takvimi tutarsa kız olacak bu durumda küçük Mısra gelecek,erkek olursa eşim Ali Can koyalım diyor bakalım:)

Ne koltuğu yasmincim?

Yaralım nereye gidiyor arkadaşlar?

Bizim çin takvimi tutarsa kız olacak bu durumda küçük Mısra gelecek,erkek olursa eşim Ali Can koyalım diyor bakalım:)

Canım evimiz için koltuk bakarken çok kararsız kalmıştım.Evime tam tamına uysun diye uğraşıyordum. Ben bir koltuk beğeniyordum.Ya eşim yada annemler beğenmiyordu.En sonunda mobilya fuarı açıldı İzmir'de oraya gidip beğenmiştik koltuklarımızı.

inş mısracım inş :)oo sizin isimler hazır ne güzel ohh
yaralım yanılmıosam mısıra tatile gidio cnm
koltukta yasmin evlenirken eşya seçimi anlatıodu da o koltuklar:)

:)sen kız istiosun dimi mısram tabiki Rabbim hangisi hayırlıysa onu versiin ama anne bablar birini gönlünden geçirio benim koçiş erkek istio ben kız kayınvalidemde kız istio:)bakalım hayırlısı senin koçiş ne istio

kızlar bu ara dinlediniz şarkıları paylaşalım hadi ben söleyeyim
1.aslı güngör NıNNı(çok hoş özellikle mısra ve angel bi dinleyin deriim)
2.giden günlerim oldu
3.sıla sevişmeden uyumayalım
4.büyük insan
sizler ne dinliosunuz
haa ayrıca sezen fanatiğiyimdir heran dinleyebilirim o kadını yaa

mısracığım yaralım mısıra gidiyor tatile,ya sahi mısır dedimde mısırdan ne zamandır girmiyor.nerelerdeyse?
mısracığım sanırım benimde içime doğuyor,sen deistiyorsun sanki bebiş,bi ara erken daha diyodun ya o bakımdan dedim yane :jeyyar:yerimseniben
bu arada ali can ismide çok güzel,mısra ismide öyle ben hiç düşünmedim.
ya eşimde sanki oğlumuz olacak gibi geliyor diyor ama bende kız çocuklarını çok seviyorum, hayırlısı olsun.sanırım çoğunuzda kız istiyorkaydirigubbakcemile2sositososito
kızlar kaç çocuk düşünüyorsunuz.biz 2 istiyoruz Allah nasip ederse :asigim:

bız 1 bı yapalım 2.düşünürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…