ÖYLE YAPARIM SANIRIM DÜN FIRINDA MAKARNA YAPTIM ONDAN VAR,BİR DAHA SÜTLE YAPMAYACAĞIM,YOĞURLU DAHA HOŞUMA GİDİYOR,YAPRAK SARMASIDA VAR.YETER OKADAR yerimsenibenGitme o zaman cnm,iyice dinlenirsin evinde.
hoşgeldin canım[ı]ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/ı]
hoşgeldin canım
Hoşbulduk dirimcim nasılsın???
canım senin tarifinede şimdi bakıyorum.yok kız misafir gelmiyor da ben şimdiden yapayımda acemiliğim gitsin,eşimde koca boğaz yap yiyelim diyorDirim misafir mi gelio haftasonuna...Ben de dün annemin tarifiyle bir tatlı yaptım.Yemek tariflerimde var.Resmini de koydum...
canım çok teşekkür ederim,eşim kadın budu köfteyi çok seviyor,bende çok olmasada severim hani,hemen not alıyorumKadın Budu Köfte İçin Malzemeler
400 gram kıyma
1 adet soğan
1 çay bardağı pirinç
1 tutam maydanoz
1 adet yumurta
Panelemek için:
2 adet yumurta
Un
tamam canım görüşürüz,bende çıkarım birazdanCanlarım ben birazdan çıkıyorum bilgilerinize
evet canım hava kapalı,yağmaya başlar birazdankıslaarr napıyorsunuz
çok sıkıcı bir gün
hava feci halde kapalı(
evet canım hava kapalı,yağmaya başlar birazdan
ya kızlar takmamaya çalışıyorum ama,işyerinde bazı insanların kendini bişey sanıp,ters cevap vermelerine sinir oluyorum,keşke hizmetim biraz daha fazla olmuş olsaydı.muhatap olmamaya çalışıyorum ama yinede aşağılamaya,ezmeye çalışıyorlar.10 yıllık memur olursam heralde biraz bu sıkıntılardan kurtulmuş olurum senağlama
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz
Ay başka topiğe dalmış gitmişimkaydirigubbakcemile3 Mısraacım,Dirimcim görüşürüz canım. Bende canım sıkıldıkça yapıyorum birşeyler bayaaa pekiştirdim ben artık :) Angel sen neler yapıorsun canım?
canım ya napıyorlarki sana
eh memur kadrosu hep yaşlıdır zaten uğraşıyorlardır senle
genö ve tazecik körpecik kızı görünce kıskanıyorlardır
boşver muhtap olma işine bak çık git
hiç arkadaşın anlaşabildiğin kişiler yokmu canım(
görüşürüz canım iyi akşamlar
benim mesainin bitmesine tam 1 saat var(
yemektenmi bahsediyoruz genel olarakmı şekercimkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlarr
ben geldim yine:)
ayaklarımın ağrıyo valla bütün gün ayaktaydım. kurstan yeni geldim sayılır karnımı doyurup geldim yanınıza :)
nasılsınız görüşmeyeli
hoşbuldum canım sağol
keşke benim kocişte gelse özledim bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?