Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Gitme o zaman cnm,iyice dinlenirsin evinde.
ÖYLE YAPARIM SANIRIM DÜN FIRINDA MAKARNA YAPTIM ONDAN VAR,BİR DAHA SÜTLE YAPMAYACAĞIM,YOĞURLU DAHA HOŞUMA GİDİYOR,YAPRAK SARMASIDA VAR.YETER OKADAR yerimseniben
MISRACIĞIM KADINBUDU KÖFTE TARİFİN VARMI?SENİN HERŞEYİN GÜZEL OLUYOR CANIM,HAFTASONUNA YAPAYIM DİYORUM
BİDE GEÇEN ARKADAŞ YAPMIŞ,ANLATIYORDU,ISLAK KEKİ SU BARDAĞI İLE YUVARLAK OLACAK ŞEKİLDE KESİP İÇİNDEN ÇIKARMIŞ.HERBİR YUVARLAĞIN ÜZERİNE KREM ŞANTİ YAPMIŞ,ISLAK KEKTEN ARTA KALANIDA RONDODA ÇEKİP ÜSTÜNÜ SÜSLEMİŞ,ODA GÜZEL OLUR GİBİ GELİYOR BANA

Canım benim hiç ama hiç sevmediğim bir köfte türüdür kadınbudu,işyerinede sıklıkla gelir yemem
Ama istiyorsan güvenilir bir siteden tarif bakayım.

Keke gelince görüntüsü süper olur,ama ben kakolu kekte sevmiyorum :)

Dirim misafir mi gelio haftasonuna...Ben de dün annemin tarifiyle bir tatlı yaptım.Yemek tariflerimde var.Resmini de koydum...

Kadın Budu Köfte ıçin Malzemeler
400 gram kıyma

1 adet soğan

1 çay bardağı pirinç

1 tutam maydanoz

1 adet yumurta
Panelemek için:

2 adet yumurta

Un

Hoşbulduk dirimcim nasılsın???

Dirim misafir mi gelio haftasonuna...Ben de dün annemin tarifiyle bir tatlı yaptım.Yemek tariflerimde var.Resmini de koydum...
canım senin tarifinede şimdi bakıyorum.yok kız misafir gelmiyor da ben şimdiden yapayımda acemiliğim gitsin,eşimde koca boğaz yap yiyelim diyor

Kadın Budu Köfte İçin Malzemeler
400 gram kıyma

1 adet soğan

1 çay bardağı pirinç

1 tutam maydanoz

1 adet yumurta
Panelemek için:

2 adet yumurta

Un
canım çok teşekkür ederim,eşim kadın budu köfteyi çok seviyor,bende çok olmasada severim hani,hemen not alıyorum

Canlarım ben birazdan çıkıyorum bilgilerinize
tamam canım görüşürüz,bende çıkarım birazdan

kıslaarr napıyorsunuz
çok sıkıcı bir gün
hava feci halde kapalı(
evet canım hava kapalı,yağmaya başlar birazdan
ya kızlar takmamaya çalışıyorum ama,işyerinde bazı insanların kendini bişey sanıp,ters cevap vermelerine sinir oluyorum,keşke hizmetim biraz daha fazla olmuş olsaydı.muhatap olmamaya çalışıyorum ama yinede aşağılamaya,ezmeye çalışıyorlar.10 yıllık memur olursam heralde biraz bu sıkıntılardan kurtulmuş olurum senağlama

Ay başka topiğe dalmış gitmişimkaydirigubbakcemile3 Mısraacım,Dirimcim görüşürüz canım. Bende canım sıkıldıkça yapıyorum birşeyler bayaaa pekiştirdim ben artık :) Angel sen neler yapıorsun canım?

canım ya napıyorlarki sana
eh memur kadrosu hep yaşlıdır zaten uğraşıyorlardır senle
genö ve tazecik körpecik kızı görünce kıskanıyorlardır
boşver muhtap olma işine bak çık git
hiç arkadaşın anlaşabildiğin kişiler yokmu canım(

kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz

görüşürüz canım iyi akşamlar
benim mesainin bitmesine tam 1 saat var(

yemektenmi bahsediyoruz genel olarakmı şekercimkaydirigubbakcemile3

Genel olarak canım kaydirigubbakcemile3

Angelcim valla 2 sene olcanız siz yakında:1shok: Biz de yıllanıyoruz 10 gün sonra Allah nasip ederse:jeyyar:

iyi akşamlar kızlarr
ben geldim yine:)
ayaklarımın ağrıyo valla bütün gün ayaktaydım. kurstan yeni geldim sayılır karnımı doyurup geldim yanınıza :)
nasılsınız görüşmeyeli

iyi akşamlar kızlarr
ben geldim yine:)
ayaklarımın ağrıyo valla bütün gün ayaktaydım. kurstan yeni geldim sayılır karnımı doyurup geldim yanınıza :)
nasılsınız görüşmeyeli

Hoşgeldin canım. Afiyet olsun.Bugün fazla hareket yok valla. Ben de birazdan çıkıyorum canım.Kociş gelecek.Karşıyaka'ya gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…