Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

tamam tatlım arayayım bende gelsin:)
görüşmek üzere iyi akşamlar
angelcım nerelerdesin canım arkadaşım

Angelcim valla 2 sene olcanız siz yakında:1shok: Biz de yıllanıyoruz 10 gün sonra Allah nasip ederse:jeyyar:

evt canım ya nasıl geçti bu 2 sene hiç anlamadım yani hele bu sene mayıs bitcek nasıl oldu onuda anlamadım hep sıkıntı stres hastalık
inş.bundan sonra güzel günler gelecek
ben sabah 8.30 akşam 18.45 işteyim hafta sonu da 18,00 kadar burdayım hayatım mesai ile geçiyor anlayacağın
işten eve git yemek hazırla ye toparlan saat 20,30 oluyor sonrada işte yorgunluk
bugün menüde ütü var meseladelikafadulden

iyi akşamlar kızlarr
ben geldim yine:)
ayaklarımın ağrıyo valla bütün gün ayaktaydım. kurstan yeni geldim sayılır karnımı doyurup geldim yanınıza :)
nasılsınız görüşmeyeli

naber jnazcım hoşgeldin gülyüzlü arkadaşım
niye ağrıyor ayakların yorgunmusun

hoşbuldum angelcımm bayılıyorum senin şu hitabınaŞeniz
bugün bütün gün ayaktaydım kursta tatlım o yüzden ağrıyo ayaklarım
sen nasılsın ?

çalışıyor angelcım
ama işyeri eve çok yakın motoruda var eğer servise çıkmamışsa arayayımda gelsin :)

Arkadaşlar ben de 25 gün sonra filan kociş demeye başlarım, çok sevimli bir kelime gerçekten, bayıldım valla:)

hoşbuldum angelcımm bayılıyorum senin şu hitabınaŞeniz
bugün bütün gün ayaktaydım kursta tatlım o yüzden ağrıyo ayaklarım
sen nasılsın ?

niye ayaktasınız ya makina başında dikim yapmıyormusun
bende iyiyim hastalandımda onun ağrılarını çekiyorumdünden beri(

çalışıyor angelcım
ama işyeri eve çok yakın motoruda var eğer servise çıkmamışsa arayayımda gelsin :)

ne iş yapıyordu senin kociş
kendi işyeri herhalde mesai uzun onunda
çağır bakalım :asigim:

canımcım dikiş kısmı en sonu kalıp çıkar biç iğnele falan derken zaman geçiyor .
kocişimde bilgisayar işiyle uğraşıyor tatlım hem teknik servis hem satış yapıyor bide kamera kurulumları var tabi . kendi işi olduğu için çıkış saatleri belli olmuyor . bide eve geliyor tekrar çağırıyolar falan zor iş

ağrılarında bir an önce geçer inşalah canımyaa
bakalım bende bu ay hastalanmamak için dua ediyorum:)

resmen bağımlılık yapıyorsunuz bana kızlaryaa hatta bazen eşim yanımda olursa takıldın kaldın diye sitem ediyor:)

kızlar bir haftaya kalmadan evi boşaltıyorm sizlerle artık bu kadar sık görüşemem o yüzden içimden sizi çok seviyorm demek geldi

resmen bağımlılık yapıyorsunuz bana kızlaryaa hatta bazen eşim yanımda olursa takıldın kaldın diye sitem ediyor:)

bizim topic te herkes o kadar içten ki diğer topiclerde bu kadar değil sizi çok benimsedim ben sanki sanal alem değil de gercek hayatta ark larım gibisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…