Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar kusura bakmayın ya elektrikler gitti cok güzel yagmur yagıyor şimdi angel cnm arklarr saolsunlar bende kal filan diuorlar bakalım yarın babam gelecek kara verceğiz

ne demek cnm elektrikler gittiyse napabilirsin:))
eh arkadaşların samimi ve güvenilirse kalabilirsin tabi
bakarsınız artık babacınla karar verirsiniz

aynen tatlım e malum artık zamanıda gelmeye başladı değil mi:)
rabbim arattırmasın hiçbirimize . inşallah kabul olur dualarımız

evet valla geldi galiba
ama Allah ım en hayırlı ev güzel zamanı bilir ona göre verir inş.:Saruboceq:

jnazcım gelir kocişciğin.ış olsunda hayatım hayat şartları...
teologcuğum iyiyim canım sen nasılsın?Nasıl gidiyor hazırlıklar?

evet valla geldi galiba
ama Allah ım en hayırlı ev güzel zamanı bilir ona göre verir inş.:Saruboceq:
kesinlikle öyle angelcım
bizde de ezan yeni okunuyor:)
jnazcım gelir kocişciğin.İş olsunda hayatım hayat şartları...

haklısın canım dediğin gibi iş olsunda bunada şükür

yaa teocum yaa belki bir fırsat bulur grersin özletme kendini(

jnazcım gelir kocişciğin.İş olsunda hayatım hayat şartları...

bende iyiyim cnm şuan hazırlık namına pek bişi yok her şey tayinim çıkmasına bağlı o zmana cıktıgı yerden evbakıp hemen hazılrıklara başlayacağızkaydirigubbakcemile2

yaa teocum yaa belki bir fırsat bulur grersin özletme kendini(

tama m angel im inşallah arada slm veririm o kadar anca fırsat bulurum heralde ama eylülden sonra inşallah kaldıgım yerden devam ederim sizleri ararım heralde tanımıyorm gerçi ama cok alıştım size

bende iyiyim cnm şuan hazırlık namına pek bişi yok her şey tayinim çıkmasına bağlı o zmana cıktıgı yerden evbakıp hemen hazılrıklara başlayacağızkaydirigubbakcemile2

Anladım canım.Eve göre hazırlık yapmak en iyisi canım zaten.En zevkli kısmı :)

bende öle yapıyorum yaprak dökümünü izliyorum bi yandan çay içiyorum bi yandan sizinleyim bide pantolon ve bluz ütülücem kendime öle yani canım:)))

:) Ben de bakıyorum;ama artık sarmıyor canım ya bir dizi bence 1 sezonu geçmemeli.Yoksa kimin eli kimin cebinde anlayamıyorumkaydirigubbakcemile3

tama m angel im inşallah arada slm veririm o kadar anca fırsat bulurum heralde ama eylülden sonra inşallah kaldıgım yerden devam ederim sizleri ararım heralde tanımıyorm gerçi ama cok alıştım size

delikafaduldenben tanımıyorum ama çok seviyorum hemde
bi gün buluşcam herkesle mutlaka görücem yüzünü
mısramı jnazı çakırı vs. uzaktada olsalar görücemdelikafadulden

delikafadulden o zaman dua sırası sende canımcım:Saruboceq:delikafadulden
ettim bileekaydirigubbakcemile5

inşallah canımcımm
sadece fiziksel olarak tanımıyor sayılırız birbirimiziyerimseniben

:) Ben de bakıyorum;ama artık sarmıyor canım ya bir dizi bence 1 sezonu geçmemeli.Yoksa kimin eli kimin cebinde anlayamıyorumkaydirigubbakcemile3

evet bu yaz biticek dediler ama uzamış galiba yine

Yarında Aşk-ı Memnu var çok heyecanlı.Behlül ölüyor galiba

yok be canım behlül ölemez yoksa dizi biter yani
onunla olcak dizi sonunda aldatacak adamın karısıyla onu ve bihter intihar ederek ölücek dizinin sonunda :)))

mobilyayı nette gezerek model beğendim az bucuk kafamda tasarladım inşallah ev tutunca esya aramak da zorlanmayı cnm

Çok güzel canım.Valla ben evimin ölçülerini iyice çizdim kağıda. Gittim tam 3 ay dolaştımkaydirigubbakcemile3 Eksikleride evlendikten sonra yavaş yavaş aldık.Bir de ev aksesuarlarını fazla abartma derim ben.Eviniz iyice yerleşsin içinde yaşamaya başlayın öyle alın. Hem daha zevkli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…