Kızlar bu sabah kötü bi haber aldık Bursa olarak gazetelere baktınız mı? bilmiyorum Hastanede yangın çıkmış Yoğum bakım hastalırı 8 kişi hayatını kaybetmiş şok oldum
Kızlar bu sabah kötü bi haber aldık Bursa olarak gazetelere baktınız mı? bilmiyorum Hastanede yangın çıkmış Yoğum bakım hastalırı 8 kişi hayatını kaybetmiş şok oldum
:1hug:alkisalkisalkisilahi dirim kıss seni severemdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
:çok üzgünüm:Yanlız değilsin senağlama ben de gördemedim.
canım gelicem ama tarih belli değilDirimcim gelin canım sizdePekde güzel bi yer değil zaten.İşte kociş darılmasın diye gidiyoruz bizdebenneyaptımki
Canım gitmeyi düşünüyoruz zaten;ama neresi olur bilmiyorum. şakkıdı
canım ben okumadım haberi ,Kızlar bu sabah kötü bi haber aldık Bursa olarak gazetelere baktınız mı? bilmiyorum Hastanede yangın çıkmış Yoğum bakım hastalırı 8 kişi hayatını kaybetmiş şok oldum
Çeşme tam bir tatil yeri,çok hareketli,denizi güzel.
Ama ben Alaçatıyı daha çok sevdim,daha sakin,küçük,samimi bir yer:)
Yasmincim Antalya ya geleceksenizde Eylül gibi gelin,yazın ortasında gelirseniz sıcaktan çok bunalırsınız,otelde rehin kalırsınız bir yeri gezemezsiniz.
:1hug:alkisalkisalkis
:çok üzgünüm:
canım gelicem ama tarih belli değil
canım ben okumadım haberi ,
okuyupta geleyim:sm_confused:
Mısracım hoşgeldin canım. Nasılsın? Çeşme-Alaçatı'yı bende çok seviyorum.Çeşme'nin diğer yerleri gibi değil. Antalya'ya da Eylül-Ekim gibi gelmeyi planlıyoruz canım.Çünkü yaz ortası kötü olur gerçekten de.
ben balayına gitmiştim alanyaya ağustosta gerçektende çok sıcaktı ama zaten biz otelden çıkmamıştık çok güzel ve eğlenceli bi yerdi denizle havuz başında geçirmiştik tatilimizi bi gün alanyaya indikte sıcakten ölüyorduk valla:)))
ama seneye bende gidicem inş antalyayı çok istiyorum bi daha görmeyi:))
herkeslere günaydın bayanlar
çok sinirliyim çok kötükedihüso
ya bizim eve elektrik faturası 66 lira gelmiş 2 aydır eve uğramıyorum ki normalde en fazla 40 geliyodu
ne bu şimdi çok merak ediyorum :bbo:
Allah allah niyeki cnm,gerçekten enteresan
ağustos canım senağlamaDirimcim senin kociş ne zmn gidiyordu askere canım.
ya bizde ekim sonu gibi gittik balayına antalyaya(sorgun),ekimde serin oluyor azcık,akşamları şortla dolaştığımda hafif üşüyordum,ayrıca sabah ve saat 16:00dan sonra deniz,havuzda soğuk oluyorben balayına gitmiştim alanyaya ağustosta gerçektende çok sıcaktı ama zaten biz otelden çıkmamıştık çok güzel ve eğlenceli bi yerdi denizle havuz başında geçirmiştik tatilimizi bi gün alanyaya indikte sıcakten ölüyorduk valla:)))
ama seneye bende gidicem inş antalyayı çok istiyorum bi daha görmeyi:))
canım ben şöyle bir haber okumuştum,hiç elektrik yakmayanlara kaçak yakıyormuş muamelesi yapıp 2 katı mı ne gönderiyorlarmış faturayı,evde olmadığını belgelendirmen gerekiyor canım,mesela su faturasıyla ilgili EDAŞ'a gitmen mi ne gerekiyor sanırımherkeslere günaydın bayanlar
ya bizim eve elektrik faturası 66 lira gelmiş 2 aydır eve uğramıyorum ki normalde en fazla 40 geliyodu
selam canım hoşgeldinhihoyyytben geldim kızlar nasılsınız bakalım
herkeslere günaydın bayanlar
Bende canım çok istiyorum görmek.Hiç gitmedim.Kociş istersen haftasonu için gidelim dedi;ama çekilmez yani Antalya 2 gün için.
ağustos canım senağlama
ya bizde ekim sonu gibi gittik balayına antalyaya(sorgun),ekimde serin oluyor azcık,akşamları şortla dolaştığımda hafif üşüyordum,ayrıca sabah ve saat 16:00dan sonra deniz,havuzda soğuk oluyor
canım ben şöyle bir haber okumuştum,hiç elektrik yakmayanlara kaçak yakıyormuş muamelesi yapıp 2 katı mı ne gönderiyorlarmış faturayı,evde olmadığını belgelendirmen gerekiyor canım,mesela su faturasıyla ilgili EDAŞ'a gitmen mi ne gerekiyor sanırım
[
ağustos canım senağlama
ya bizde ekim sonu gibi gittik balayına antalyaya(sorgun),ekimde serin oluyor azcık,akşamları şortla dolaştığımda hafif üşüyordum,ayrıca sabah ve saat 16:00dan sonra deniz,havuzda soğuk oluyor
canım ben şöyle bir haber okumuştum,hiç elektrik yakmayanlara kaçak yakıyormuş muamelesi yapıp 2 katı mı ne gönderiyorlarmış faturayı,evde olmadığını belgelendirmen gerekiyor canım,mesela su faturasıyla ilgili EDAŞ'a gitmen mi ne gerekiyor sanırım
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?